Kamerat për shumë përdorime

ME20F-SH

ME20F-SH

Kjo kamera inovative videosh Full HD kompakte dhe e lehtë jep performancë në dritë shumë të ulët dhe me aftësi infrared me ndjeshmëri të pakrahasueshme, mbi ISO 4 milion (+75dB), për të hapur një botë të re me mundësi shkrepjeje kreative.

ME200S-SH

ME200S-SH

Kompakte dhe e lehtë, kjo videokamerë me një nivel të lartë të përshtatjes dhe me fokusin Dual Pixel CMOS AF në një sensor Super35mm ju siguron filmime mahnitëse në Full HD me deri në 50P/59.94P dhe me një diapazon të pabesueshëm dinamik me 12 ndalesa, me një maksimum të barasvlershëm të ISO-s deri në 204 800.

RC-V100

RC-V100

Telekomanda Canon RC-V100 u ofron përdoruesve të videokamerave më shumë liri. Pavarësisht nëse përdoret në një studio, në terren ose thjesht diku në largësi, ajo ofron kontrollin me kabllo në distancë për thuajse çdo funksion të videokamerës.