Canon HF S10

HF S10

LEGRIA HF S10 është një kamera HD që bashkon imazherinë e nivelit profesional me avantazhet e kujtesës duale flash. Kontrollet e përparuara ju lejojnë juve të kapni imazhe tepër të mprehta dhe të detjauara HD.

Përfitimet

  • Sistem kamera HD i Canon-it 8,0MP
  • Kujtesë Duale Flash 32GB
  • AF e menjëhershme dhe Stabilizuesi optik i imazhit me super distancë
  • Opsione kontrolli manual
  • Video e çastit, Zbulim fytyre, para REGJ
  • Ngjyra x.v. dhe 25p
  • Fotografi 8MP
  • Audio e mrekullueshme
  • Fiksues mini aksesorësh i përparuar
  • Softuer modifikimi

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon HF S10

Sistem Kamera Canon me HD


Kapni imazhe magjepsëse nëpërmjet sistemit të kamerave HD të Canon-it: LEGRIA HF S10 përdor një kombinim unik të sensorit CMOS HD i plotë 8,0 MP, lentes video HD të Canon-it me zmadhim optik 10x (58mm diametri i filtirt), dhe procesorit DIGIC DV III.

Kujtesë me flash të dyfishtë


Kujtesa duale flash 32GB kombinon kapacitet të madhe të integruar – i mjaftueshëm për më shumë se 12 orë filmimi HD – me opsionin e shtuar për të regjistruar në karta të ç'montueshme SDHC.

Filmim inteligjent


Sistemi unik i AF së menjëherëshme të Canon-it arrin fokusim të lartë dhe të saktë me shpejtësi. OIS me distancë të madhe loftojnë çdo lloj dridhjeje kamere, nga lëvizje të ngadalta deri tek ato të shpejtat.

Kontroll manual kreativ


Një buton i personalizuar ju lejon juve të aktivizoni një nga peë ndryshoret që mund ti caktohen përzgjedhjes manuale të kontrollit, duke përfshirë fokusin, ekspozimin, dhe nivelin e audios. Kontrolle të mëtejshme të përparuara përfshijnë limitet AGC (Kontrollin Automatik të Përforcimit) – normalisht gjenden vetëm në kamerat profesionale, kjo rrit ose kufizon reagushmërinë kur filmohet në kushte me dritë të dobët – Zebra pattern, Dobësues Ngjyre dhe shirita ngjyre/testim dalje toni.

Video të mrekullueshme të bëra thjeshtë


Video e çastit kap klipe të shkurtra 4 sekondëshe – ideale për tu vendosur sëbashku në një listë luajtje më vonë. Ju mund të shihni montazhin tuaj të klipeve video me një pjesë zanore të zgjedhjes suaj. Teknologjia e zbulimit të fytyrës përsos automatikisht cilësimet për filmime të përkryera njerëzish, duke zbuluar deri në 35 fytyra në një kuadër. Para REGJ kap 3 sekondat e ngjarjes para se ju të shtypni regjistro – kështu që ju nuk gumbni asnjëherë asnjë filmim.

Opsionet e ngjyrës


DIGIC DV III mbështet x.v.Color – për ngjyrime më të thella, më të pasura kur shihen filmimet në TV HD të pajtueshëm. Regjimi Cinema 25p përshtat pamjen e filmit tradicional, dhe siguron performancë të përmirësuar filmimi në kushte me pak ndriçim.

Vazhdoni të filmoni


Një regjim i dedikuar Fotografi i lejon përdoruesve të kapin imazhe të palëvizshme me rezolucion të lartë, deri 8MP. Në regjimin dual të filmimit, imazhet e palëvizshme 6MP mund të bëhen gjatë filmimit. Vrulli i fotografive kap 25 imazhe të palëvizshme nga një sekond i vetëm i materialit të regjistruar.

Karateristika superiore audio


Një lidhje hyrje mikrofoni dhe fisha e kufjeve ju lejon juve të kapni dhe monitoroni audio superiore. Kontrolli manuali i nivelit të audios siguron edhe më shumë opsione.

Opsione fleksibel


Me një fiksues mini aksesorësh të përparuar, lidhni një seri periferikesh opsionale – si një mikrofon ose një dritë video.

Softueri


Për përpunim dhe shpërndarje të lehtë, softueri PIXELA™ furnizohet. DVD-të janë të thjeshta për tu shkruar me prekjen e një butoni me shkruesin e DVD-ve DW-100 (disponueshëm veças).

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon HF S10, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.