Canon LEGRIA HF R706 Specifikimet

SISTEMI I VIDEOS

Formatet e regjistrimit

MP4 / AVCHD

Media e regjistrimit

SDXC / SDHC


Në përputhje me Flash-Air

Koha maksimale e regjistrimit*

Totali i ndryshueshëm, në varësi të madhësisë së kartës së memories[¹]


Karta SDXC 64 GB (jo e përfshirë): modaliteti AVCHD, 24 orë 30 min[²]


Modaliteti MP4, 34 orë 45 minuta

SENSOR

Lloji

Sensori CMOS Full HD i tipit 1/4.85

Piksel Gjithsej

3,28 megapiksel

Piksel Efektivë: Film

2,07 megapikselë[¹²]

Piksel Efektivë: Fotografi

2,07 megapiksel (16:9)

Filtër

Filtër model Bayer

LENTË

Zmadhimi i Përparuar

57x

Zmadhimi Optik

32 herë

Zmadhimi Digital

1140x

Gjatësia Vatrore

2,8mm - 89,6mm

Gjatësi Vatrore e Barasvlefshme me 35 mm

32,5 mm - 1853 mm / (38,5 mm-1232 mm: Zmadhimi i përparuar joaktiv)

Apertura maksimale

f1.8 - f4.5

APERTURE TYPE

Distanca minimale e fokusimit

10 mm

Stabilizuesi i Imazhit

Stabilizuesi optik i imazhit: Stabilizimi inteligjent i imazhit me modalitetin e përparuar dinamik

Lidhja e gjerë i përfshirë

Jo

Kapak Lenteje

E integruar

PËRPUNUES IMAZHI

Përpunues imazhi

DIGIC DV 4

Teknologjia e Zbulimit të Fytyrës

Po

EKRANI

Madhësia e ekranit

LCD me ekran me prekje 7,5cm (3,0"), shikimi 100%

Kënd i Ndryshueshëm

Po

Piksel

230 000 pika

Ekran me prekje

Po - paneli me prekje i llojit kapacitiv

TOUCH TRACKING

Fokus Prekjeje

Po

Rregullim me dorë

Shkëlqimi, ndriçimi i pasëm

NFC

Kontrolli dhe transmetimi në distancë

Jo (por në përputhje me Flash-Air)

Ngarkues Filmi

Jo

Rileximi me anë të shfletuesit

Jo

Server Media

Jo

Shërbim Interneti

Jo

MODALITETI I FOSHNJËS

Modaliteti i Foshnjës

Po - regjistroni deri në 3 fëmijë

HAPËSIRA RUAJTËSE E JASHTME HDD

Ruajtje e drejtpërdrejtë në HDD të jashtëm

Jo

NDRIÇIMI MINIMAL

Luks. Minimal

4 luks

Modaliteti natën

Dritë e Paktë (0,4 luks)

Rregullimi i Kufirit të Kontrollit të Marrjes Automatike

Jo

FOKUSI

Automatik/Me Dorë

Po/Po

Kontroll

Auto: Fokusi automatik (AF) i zbulimit të fytyrës / AF televizive


Manual: Ekrani LCD me prekje, Fokusi me prekje

Ndihmësi i Fokusimit me Dorë

Po (zmadhim)

KARAKTERISTIKA KRIJUESE

Regjistrimi me lëvizje të ngadaltë

me shpejtësi 1/2

Regjistrimi me lëvizje të shpejtë

2x, 4x, 10x, 20x, 60x, 120x, 1200x

Konvertimi me lëvizje të shpejtë

Jo

VIDEO SNAPSHOT

Dekorime me Prekje

Po

STORY CREATOR

Filtra me Pamje të Kinemasë

Po

MODALITETI AE

I Zgjuar Automatik

Po (38 skena)

Programi AE

Auto


Modaliteti M: P, Scn (Portret, Sporte, Dëborë, Plazh, Perëndim, Natë, Dritë e ulët, Në qendër, Fishekzjarrë)


Modaliteti i kinemasë: P


Modaliteti i Foshnjës

KOMPENSIMI I DRITËS SË PASME

Kompensimi i Dritës së Pasme

Po (automatik ose kontrolli i përdoruesit)

BALANCIMI I TË BARDHËS

Lloji

TTL

Auto

Po

Vendos/Paravendos

Drita natyrale, tungsten

SHPEJTËSIA E SHKREHËSIT

Maksimum

1/2000 sek

E ngadaltë

1/2 sek

PËRSHTATJA E CILËSISË SË IMAZHIT

Efektet e Imazhit

Standard, Përparësia e theksimit

KONTROLLI I PERSONALIZUAR

Kontrolli i personalizuar

Po (veprimet e panelit me prekje)

IMAZH I PALËVIZSHËM

Kap Madhësinë e Imazhit

1920x1080 (jo në modalitetin e kinemasë)

Regjistrimi i njëkohshëm i fotografisë

Po

Butoni i Fotografisë

LCD me ekran me prekje

KOHËMATËSI AUTOMATIK

Kohëmatësi Automatik

10 sek

MODALITETI I REGJISTRIMIT

Formati i Regjistrimit

MP4 dhe AVCHD

Modaliteti i regjistrimit

Katër modalitete të cilësisë së regjistrimit AVCHD[¹²]


50P: 1920 x 1080, 28Mbps;


MXP 50i/PF25: 1920x1080, 24Mbps;


FXP 50i/PF25: 1920x1080, 17Mbps;


LP 50i/PF25: 1440x1080, 5Mbps


Katër modalitete të regjistrimit me cilësi MP4[¹²]


50p: 1920 x 1080, 35Mbps;²


25p: 1920 x 1080, 24Mbps;²


25p: 1920 x 1080, 17Mbps;²


25p: 1280 x 720, 4Mbps;²

Modaliteti i Rregjistrimit Progresiv

50p, 25p

Regjistrimi i Lëvizjeve të Shpejta dhe të Ngadalta

Po

MULTI DIRECTIONAL INVERTED

Video e Çastit

Po

Para REC

Po

STILL IMAGE

Data

Po

KARTA E KUJTESËS

Kartë Digitale e Sigurtë

SD / SDHC / SDXC

Regjistrim Filmi

Po

Transferim i Brendshëm i të Dhënave

Po, filma dhe fotografi (memoria e brendshme në kartë)

AUDIO

Tipi i mikrofonit

Dolby Digital 2 kanale


AC3 2 kanale

Sistem

Po

Zgjedhje e Audios së Pamjes

Jo

Mikrofoni i Zmadhimit

Po

FUNDOR

Kufje

Po

Mikrofon

Jo

USB

PO (Mini-B, Hi-Speed USB - Vetëm Dalje)

AV

Po (vetëm dalje)

Element

Jo

HDMI

PO (Minibashkuesi HDMI™: vetëm dalje)

Karikues i Integruar

Po

Montim Tripodi

Po

VEÇORITË INTELIGJENTE

Ndihma e kuadrimit

Po

Fillim i shpejtë

Po (me ekranin LCD)

Kyçi i skedarëve

Po

PAKETA E BATERISË

Lloji

Lithium-Jon

Sistem Inteligjent i Baterive

Po

Bateria e përfshirë në paketë

BP-727

Koha maksimale e regjistrimit (me baterinë e përfshirë)*

2 orë 55 min

PËRMASAT

Gj x L x Th

53 x 58 x 116

Pesha

235g

Mohimi i përgjegjësisë

*: Modaliteti i regjistrimit MP4 4 Mbps

Specifikimet mund të ndryshohen pa paralajmërim

*: Modaliteti i regjistrimit MP4 4 Mbps

Specifikimet mund të ndryshohen pa paralajmërim

Shënimi në fund të faqes

¹ Për AVCHD si dhe MP4, rekomandohen karta memorie të klasës 4 ose me shpejtësi më të lartë.


² Kur regjistrimi AVCHD/MP4 vazhdon për 12 orë, ai do të ndalojë automatikisht dhe më pas do të fillojë përsëri automatikisht

¹ Zmadhimi i Përparuar NDEZUR, modaliteti i rregjistrimit 16:9, skaji i gjërë


² Modaliteti i Stabilizuesit të Imazhit i vendosur në Standart ose I fikur

¹ Për AVCHD si dhe MP4, rekomandohen karta memorie të klasës 4 ose me shpejtësi më të lartë.


² Shpejtësi e ndryshueshme e bit e përdorur në të gjithë modalitetet e rregjistrimit

¹ Për AVCHD si dhe MP4, rekomandohen karta memorie të klasës 4 ose me shpejtësi më të lartë.


² Kur regjistrimi AVCHD/MP4 vazhdon për 12 orë, ai do të ndalojë automatikisht dhe më pas do të fillojë përsëri automatikisht

¹ Zmadhimi i Përparuar NDEZUR, modaliteti i rregjistrimit 16:9, skaji i gjërë


² Modaliteti i Stabilizuesit të Imazhit i vendosur në Standart ose I fikur

¹ Për AVCHD si dhe MP4, rekomandohen karta memorie të klasës 4 ose me shpejtësi më të lartë.


² Shpejtësi e ndryshueshme e bit e përdorur në të gjithë modalitetet e rregjistrimit