Canon LEGRIA HF R68 Specifikimet

SISTEM VIDEO

Formatet e rregjistrimit

AVCHD/MP4


Rregjistrimi në të njëjtën kohë është i mundur

Mjeti i Rregjistrimit

Kujtesa flash e integruar 8GB


Kartë kujtese SDXC/SDHC/SD


Rregjistrimi stafetë i mundshëm

Koha Maksimale e Regjistrimit*

Totali i ndryshueshëm, në varësi të madhësisë së kartës së kujtesës¹


Kujtesa e brendshme: modaliteti AVCHD, 3orë²


Modaliteti MP4: 4 orë 20 minuta


Karta 64GB SDXC (jo e përfshirë): modaliteti AVCHD, 24 orë 30 min²


Modaliteti MP4, 34 orë 45 minuta

SENSOR

Lloji

1/4,85" CMOS

Piksel të përgjithshëm

3,28 megapiksel

Piksel Efektivë: Film

2,07 megapiksel¹²

Piksel Efektivë: Fotografi

2,07 megapiksel (16:9)

Filtër

Filtër model Bayer

LENTË

Zmadhimi i Përparuar

57x

Zmadhimi Optik

32 herë

Zmadhimi Digital

1140x

Gjatësia vatrore

2,8mm - 89,6mm

Gjatësi Vatrore e Barasvlefshme me 35 mm

32,5 mm - 1853 mm / (38,5 mm-1232 mm: Zmadhimi i përparuar joaktiv)

Lentja e gjerë me lidhje e përfshirë

PO - siguron 26,9 mm kur lidhet (Zmadhimi i përparuar aktiv)

Apertura maksimale

f1.8 - f4.5

Distanca minimale e fokusimit

10 mm

Stabilizuesi i Imazhit

Stabilizuesi Optik i Imazhit


IS inteligjent me Modalitetin Dinamik të Përparuar

PËRPUNUES IMAZHI

Përpunues imazhi

DIGIC DV 4

Teknologjia e Zbulimit të Fytyrës

PO

EKRANI

Madhësia e ekranit

LCD me ekran me prekje 7,5cm (3,0"), shikimi 100%

Piksel

230 000 pika

Ekran me prekje

PO - paneli i llojit me aftësi të prekjes

Rregullim me dorë

Shkëlqimi, ndriçimi i pasëm

FUNKSIONI WI-FI

NFC

PO

Komandim & Shfaqje në Distancë

PO (monitoro në/jashtë shtëpisë)¹, mbështet aksesorin opsional Pan Table CT-V1

Ngarkues Filmi

Po¹

Luajtje me anë të Shfletuesit

Po¹

Server Media

PO - pajisja duhet të ketë mbështetje për DLNA

Shërbim Interneti

PO

MODALITETI I FOSHNJËS

Modaliteti i Foshnjës

PO - regjistroni deri në 3 fëmijë

RUAJTJE E JASHTME HDD

Ruajtje e drejtpërdrejtë në HDD të jashtëm

PO

NDRIÇIM MINIMAL

Luks. Minimal

4 luks

Modaliteti natën

Dritë e Paktë (0,4 luks)

Rregullimi i kufirit të Kontrollit të Marrjes Automatike

JO

FOKUSI

Automatik/Me Dorë

PO / PO

Kontroll

AUTO: AF i Zbulimit të Fytyrës / TV AF


MANUAL: LCD me ekran me prekje, Fokusimi me prekje

Ndihmësi i Fokusimit me Dorë

PO (Zmadhim)

KARAKTERISTIKA KRIJUESE

Regjistrimi me lëvizje të ngadaltë

me shpejtësi 1/2

Regjistrimi me lëvizje të shpejtë

2x, 4x, 10x, 20x, x60, x120, x1200

Filtra me Pamje të Kinemasë

PO

Dekorimi me prekje

PO

MODALITETI AE

I Zgjuar Automatik

PO (38 skena)

Programi AE

AUTO;


Modaliteti M: P, SCN (Portret, Sporte, Dëborë, Plazh, Perëndim dielli, Natë, Dritë e paktë, Në qendër, Fishekzjarrë);


Modaliteti i kinemasë: P


Modaliteti i Foshnjës

KOMPENSIMI I DRITËS SË PASME

Kompensimi i Dritës së Pasme

PO (automatik ose kontrolli i përdoruesit)

BALANCIMI I SË BARDHËS

Lloji

TTL

Auto

PO

Vendos/Paravendos

PO: Dritë dite, Tungsten

SHPEJTËSIA E SHKREHËSIT

Maksimum

1/2000 e sek.

E ngadaltë

1/2 sek.

EFEKTI DIGITAL

Zbehja

Zbehje Automatike, Shuarje

Efekt

JO

PËRSHTATJA E CILËSISË SË IMAZHIT

Efektet e Imazhit

JO

Funksionet e Personalizuar

JO

KONTROLLI I PERSONALIZUAR

Kontrolli i personalizuar

PO (funksionimet e panelit me prekje)

IMAZH I PALËVIZSHËM

Madhësia e rregjistrimit të imazhit

1920 x 1080 (jo në modalitetin e Kinemasë)

Modaliteti i fotografimit të vazhdueshëm

JO

Kapje me Ekspozim Automatik

JO

Rregjistrim i Menjëhershëm i Fotografisë

PO

Butoni i Fotografisë

LCD me ekran me prekje

KOHËMATËSI AUTOMATIK

Kohëmatësi automatik

10 sek

RREGJ. RISHIKO/RREGJ. KËRKIM

RREGJ. Rishiko/RREGJ. Kërkim

JO/JO

MODALITETI I REGJISTRIMIT

Modaliteti i regjistrimit

Katër modalitete të cilësisë së regjistrimit AVCHD¹


50P: 1920 x 1080, 28Mbps;


MXP 50i/PF25: 1920x1080, 24Mbps;


FXP 50i/PF25: 1920x1080, 17Mbps;


LP 50i/PF25: 1440x1080, 5Mbps


Katër modalitete të cilësisë së regjistrimit MP4


50p: 1920 x 1080, 35Mbps;²


25p: 1920 x 1080, 24Mbps;²


25p: 1920 x 1080, 17Mbps;²


25p: 1280 x 720, 4Mbps;²

Video e Çastit

PO

Para REC

PO

Filmim i Dyfishtë

JO

KËRKIM

Imazh i palëvizshëm

JO

Data

PO

KARTA E KUJTESËS

Karta Multi Media

JO

Kartë Digitale e Sigurtë

SD / SDHC / SDXC

Regjistrim Filmi

PO

Transferim i Brendshëm i të Dhënave

FILM: Po (nga kujtesa e brendshme në kartë)


FOTOGRAFI: Po (nga kujtesa e brendshme në kartë)

AUDIO

Sistem

Dolby Digital 2 kan (AC-3 2 kan)

Zgjedhje e Audios së Pamjes

PO

Mikrofoni i Zmadhimit

JO

Rregj. Me Dorë Kontrolli i nivelit

PO

FUNDOR

Kufje

PO

Mikrofon

JO

USB

PO (Mini-AB, USB 2,0 Shpejtësi e lartë, vetëm dalje)

AV

PO (vetëm dalje)

Element

JO

HDMI

PO (Minibashkuesi HDMI™: vetëm dalje)

Ngarkues i integruar

PO

VEÇORITË INTELIGJENTE

Ndihma e kuadrimit

PO

Fillim i shpejtë

PO (duke përdorur ekranin LCD)

Kyçi i skedarëve

PO

PAKETA E BATERISË

Lloji

Lithium-Jon

Sistem Inteligjent i Baterive

PO

Bateria e përfshirë në komplet

BP-718

Koha maksimale e regjistrimit (me baterinë e përfshirë)*

2 orë 10 minuta

Bateri që zgjat shumë

BP-727

Kohë më e Gjatë e Rregjistrimit**

3 orë 15 minuta

PËRMASAT

Gj x L x Th

53 x 58 x 116mm

Pesha

235g

Mohimi i përgjegjësisë

*: Modaliteti i regjistrimit MP4 4 Mbps

**: Shkëlqim normal i LCD dhe BP opsional me jetë të gjatë

*: Modaliteti i regjistrimit MP4 4 Mbps

**: Shkëlqim normal i LCD dhe BP opsional me jetë të gjatë

Shënimi në fund të faqes

¹ Për AVCHD si dhe MP4, rekomandohen karta memorie të klasës 4 ose me shpejtësi më të lartë.


² Kur regjistrimi AVCHD/MP4 vazhdon për 12 orë, ai do të ndalojë automatikisht dhe më pas do të fillojë përsëri automatikisht

¹ Zmadhimi i Përparuar NDEZUR, modaliteti i rregjistrimit 16:9, skaji i gjërë


² Modaliteti i Stabilizuesit të Imazhit i vendosur në Standart ose I fikur

¹ Kërkon instalimin e aplikacionit CameraAccess Plus. OS të mbështetura: iOS6, iOS7, Android 2,3/ 4,0/ 4,1/ 4,2/ 4,3/ 4,4 Funksioni i monitorimit 'Jashtë shtëpisë' kërkon një rrugëzues WLAN UPnP dhe një adresë IP globale. Funksionaliteti nuk garantohet te të gjitha pajisjet

¹ Kërkon instalimin e aplikacionit MovieUploader. OS të Suportuar: iOS5, iOS6. Funksionaliteti nuk garantohet te të gjitha pajisjet

³ OS të mbështetura: iOS5, iOS6, iOS7 Android 2,3/ 3,2/ 4,0/ 4,1/ 4,2. Shfletuesi i Internetit duhet të suportojë HTML5. Funksionaliteti nuk garantohet te të gjitha pajisjet

¹ Për AVCHD si dhe MP4, rekomandohen karta memorie të klasës 4 ose me shpejtësi më të lartë.


² Shpejtësi e ndryshueshme e bit e përdorur në të gjithë modalitetet e rregjistrimit

¹ Për AVCHD si dhe MP4, rekomandohen karta memorie të klasës 4 ose me shpejtësi më të lartë.


² Kur regjistrimi AVCHD/MP4 vazhdon për 12 orë, ai do të ndalojë automatikisht dhe më pas do të fillojë përsëri automatikisht

¹ Zmadhimi i Përparuar NDEZUR, modaliteti i rregjistrimit 16:9, skaji i gjërë


² Modaliteti i Stabilizuesit të Imazhit i vendosur në Standart ose I fikur

¹ Kërkon instalimin e aplikacionit CameraAccess Plus. OS të mbështetura: iOS6, iOS7, Android 2,3/ 4,0/ 4,1/ 4,2/ 4,3/ 4,4 Funksioni i monitorimit 'Jashtë shtëpisë' kërkon një rrugëzues WLAN UPnP dhe një adresë IP globale. Funksionaliteti nuk garantohet te të gjitha pajisjet

¹ Kërkon instalimin e aplikacionit MovieUploader. OS të Suportuar: iOS5, iOS6. Funksionaliteti nuk garantohet te të gjitha pajisjet

³ OS të mbështetura: iOS5, iOS6, iOS7 Android 2,3/ 3,2/ 4,0/ 4,1/ 4,2. Shfletuesi i Internetit duhet të suportojë HTML5. Funksionaliteti nuk garantohet te të gjitha pajisjet

¹ Për AVCHD si dhe MP4, rekomandohen karta memorie të klasës 4 ose me shpejtësi më të lartë.


² Shpejtësi e ndryshueshme e bit e përdorur në të gjithë modalitetet e rregjistrimit