Canon LEGRIA HF R606

LEGRIA HF R606

Ruani çdo moment në Full HD. Regjistroni dhe ndiqni detajet në largësi me një Zmadhim të përparuar të stërmadh 57x dhe ndani materiale pa tel me smartfonë dhe tabletë duke përdorur kartat FlashAir.

Canon LEGRIA HF R606

Përfitimet

 • Filma të qëndrueshëm dhe pa mjegullime me Stabilizimin optik inteligjent të imazhit
 • Regjistroni momentet magjike të jetës me detaje të shkëlqyera
 • Shijoni më shumë argëtim me Regjistrimin me lëvizje të ngadaltë dhe të shpejtë
 • Regjistroni dhe ndiqeni aksionin në largësi
 • Lidhuni dhe ndani me lehtësi me kartat FlashAir

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon LEGRIA HF R606

Rezultate të qarta në çdo rast


Stabilizimi inteligjent optik i imazhit i Canon do të thotë se nuk ka nevojë të shqetësoheni për dridhjet e kamerës. Ajo përshtatet me skenën që po nxirrni, duke zgjedhur automatikisht modalitetin optimal të stabilizimit të imazhit për ju. Edhe kur jeni në lëvizje, Stabilizimi dinamik i imazhit me 5 boshte siguron materiale filmike të qëndrueshme.

Çdo kujtim në detaje të mrekullueshme


Argëtohuni me krijimin e filmave mbresëlënës me lenten e videos HD të Canon. Ajo ka një Zmadhim të përparuar të gjithanshëm 57x që ju lejon t'i kapni detajet edhe në objekte në largësi. Cilësia e imazhit është e shkëlqyer - edhe kur regjistroni në dritë të dobët - falë sensorit CMOS Full HD 3,28 MP dhe procesorit DIGIC DV4. Parandaloni fshirjen aksidentale të kujtimeve tuaja me veçorinë praktike Kyçi i skedarëve.

Argëtim për të gjithë familjen


Eksperimentoni me regjistrimin me lëvizje të ngadaltë dhe të shpejtë. Lëvizja e ngadaltë e ul shpejtësinë me 1/2x - e shkëlqyer për korrigjimin e gjuajtjeve në golf - kurse lëvizja e shpejtë e rrit shpejtësinë për çdo gjë, deri në 1200x. Ajo funksionon duke regjistruar në intervale të paracaktuara, kështu që mund ta përdorni për të krijuar sekuenca magjepsëse të fotografisë në lëvizje. Provoni të shtoni efekte argëtuese te filmat me Dekorimin me prekje, ose krijoni atmosferë me Filtrat kinematografikë.

Ndani me FlashAir


HF R606 është e përputhshme me kartat FlashAir: kartat SD që përfshijnë teknologjinë e rrjetit LAN pa tel. Me një aplikacion të FlashAir në smartfonin ose tabletin tuaj mund të ndani, të ruani dhe të lexoni çdo material filmik që keni regjistruar - edhe pa lidhje interneti.

Mos e humbisni


Çfarë ndodh nëse nuk arrini ta ndiqni dikë që e filmoni në largësi? Thjesht mbani të shtypur butonin e kërkimit dhe Ndihma e kuadrimit zhvendoset prapa për të gjetur me shpejtësi subjektet tuaja. Lëshojeni kërkimin dhe videokamera e zmadhon përsëri për të vazhduar filmimin.

Regjistroni shumë "të parat"


Regjistroni hapat dhe fjalët e para për deri në tre fëmijë me Modalitetin e përparuar të foshnjës. Regjistroni datëlindjen e çdo fëmije në kamerë dhe shtoni pulla me ngjyra dhe animacione për të shënuar gjatësinë dhe peshën. Të gjitha regjistrimet origjinale ruhen automatikisht tek albumi përkatës i foshnjës.

Filma me një tingull të shkëlqyer


Bëjini filmat tuaj të kenë një tingull po aq të bukur sa pamja e tyre me Zgjedhjen e audios së skenës. Thjesht zgjidhni nga 5 modalitete të ndryshme për t'iu përshtatur skenës që po filmoni.

Një zgjedhje elegante


Kjo videokamerë ofron opsione edhe kur vjen radha te ngjyrat. Vendosni për ngjyrën e zezë të shkëlqyer ose të bardhën elegante, zgjedhja është e juaja.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon LEGRIA HF R606, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Full HD

HD të plotë

Steady shots in every situation

Poza të qëndrueshme në çdo situatë

Steady shooting on the move

Qitje qëndrueshme në lëvizje

Full HD CMOS sensor

Full HD sensor CMOS

57x Advanced Zoom

Zmadhimi i përparuar 57x

DIGICDV4

Paketa e Energjisë së Përpunimit DIGIC

Keep track of your subject at full zoom

Ndiqni subjektet tuaja në zmadhim të plotë

AVCHD

28Mbps AVCHD regjistrimi

MP435MBPS

35 Mbps MP4 regjistrimi

Slow Fast

Regjistrimi i lëvizjeve të shpejta dhe të ngadalta

baby mode

Fotografoni kujtime të çmuar

Perfect audio to match the scene

Shëndoshë të përsosur për skenën

vivid clear view

Ekran me prekje intuitiv 7,5 cm

Add a cinematic feel to movies

Shtoni një të ndjehen të kinematografisë te filmat tuaj

Add fun effects to movies

Shtoni efekte argëtues te filmat tuaj

advanced quick start

Hap LCD për fillim i shpejtë

 • Canon LEGRIA HF R606
 • Përshtatës Kompakt Energjie CA-110
 • Paketa e baterisë BP-718
 • Kablloja HDMI me shpejtësi të lartë
 • HTC-100/S
 • Kabllo USB IFC-300PCU/S

Produktet që kanë lidhje