Canon LEGRIA HF G40 Specifikimet

SISTEMI I VIDEOS

Formatet e regjistrimit

MP4 / AVCHD

Media e regjistrimit

SDXC / SDHC / SD (2 fole)


Regjistrimi në dy fole


Regjistrimi me vonesë

Koha maksimale e regjistrimit

Totali i ndryshueshëm, në varësi të madhësisë së kartës së kujtesës¹


Kartë 64GB SDXC: 24orë 30min²³(jo e përfshirë)

SENSOR

Lloji

CMOS PRO HD i llojit të përparuar 1/2.84

Piksel Gjithsej

3,09MP (2208x1398)

Piksel Efektivë: Film

2,91MP (2136x1362)

Piksel Efektivë: Fotografi

2,07 megapiksel (16:9)

Filtër

Filtri i Ngjyrës Kryesore RGB

ADVANCED ZOOM

Zmadhimi Optik

20x

Zmadhimi Digital

400x

Gjatësia Vatrore

3.67 - 73.4mm

Gjatësi Vatrore e Barasvlefshme me 35 mm

26,8 - 576 (pa Stabilizimin (IS) dinamik të imazhit)


28,8 - 576 (me Stabilizimin (IS) dinamik të imazhit)

Apertura maksimale

f1.8 - f2.8

Tipi i hapjes së diafragmës

Diafragma rrethore me 8 fletë

Distanca minimale e fokusimit

10 mm

Stabilizuesi i Imazhit

Stabilizuesi optik i imazhit, Stabilizuesi inteligjent i imazhit

Diametri i filtrit

58 mm

Aksesori i telekonvertuesit

TL-H58 opsional

Aksesori i lidhjes së gjerë

WD-H58 opsional (nuk përfshihet)

Lidhja e gjerë i përfshirë

Jo

Kapak Lenteje

Kapaku i përfshirë, si dhe kapaku i integruar në mbrojtësen e lentes

PËRPUNUES IMAZHI

Përpunues imazhi

DIGIC DV 4

Teknologjia e Zbulimit të Fytyrës

Po

EKRANI

Madhësia e ekranit

3,5" (8,77cm), pamja 100%

Kënd i Ndryshueshëm

Po

Piksel

I barasvlershëm me 1,23m pika

Ekran me prekje

Po - Panel LED organik i llojit kapacitiv

Gjurmim i Prekjes

Po

Fokus Prekjeje

Po

Ekspozim Prekjeje

Po

Rregullim me dorë

Ekuilibri i ngjyrës, ndriçimi standard/i lartë

FUNKSIONI WI-FI

Brezat e lidhjes pa tela

2,4GHz / 5GHz¹

NFC

Komandim & Shfaqje në Distancë

Po

Ngarkues Filmi

Po

Rileximi me anë të shfletuesit

Po

Server Media

Po

Shërbim Interneti

Po

NDIHMË PËR GPS

Ndihmë për GPS

Po (me aksesorin GP-E2, nuk përfshihet)

HAPËSIRA RUAJTËSE E JASHTME HDD

Ruajtje e drejtpërdrejtë në HDD të jashtëm

Jo

TREGUESI I KUADRIT

Madhësia e Ekranit

0,24" (0,61cm), pamja 100%

Piksel

I barasvlershëm me 1,56m pika

NDRIÇIMI MINIMAL

Luks. Minimal

1 luks

Modaliteti natën

Dritë e Paktë (0,1 luks)

Rregullimi i Kufirit të Kontrollit të Marrjes Automatike

Po

FOKUSI

Automatik/Me Dorë

Po/Po

Kontroll

Auto: AF (Fokusi automatik) i përparësisë së fytyrës/AF - vetëm fytyra/ AF e çastit/ AF mesatare/ AF televizive


Manual: Unaza e lentes, Ekrani LCD me prekje, Fokusi i paracaktuar

Ndihmësi i Fokusimit me Dorë

Kulmi, zmadhimi

KARAKTERISTIKA KRIJUESE

Regjistrimi me lëvizje të ngadaltë

me shpejtësi 1/2

Regjistrimi me lëvizje të shpejtë

2x, 4x, 10x, 20x, 60x, 120x, 1200x

FAST MOTION CONVERSION

Video e Çastit

Po, zgjedhje midis 2, 4 ose 8 sekonda

Dekorime me Prekje

Jo

Krijuesi i Historisë

Jo

Filtra me Pamje të Kinemasë

Po, Kinema standard, I gjallë, Ëndërr, Freski, Sepia, Filma të vjetër, Kujtime

MODALITETI AE

I Zgjuar Automatik

Po

Programi AE

Modaliteti manual: P, Tv, Av, M


Skenat - (Portret, Sporte, Dëborë, Plazh, Perëndim, Natë, Dritë e ulët, Në qendër, Fishekzjarrë);


Modaliteti i kinemasë: P, Tv, Av, M

Zebra

Po

KOMPENSIMI I DRITËS SË PASME

Kompensimi i Dritës së Pasme

PO (automatik ose kontrolli i përdoruesit)

BALANCIMI I TË BARDHËS

Lloji

FAWB

Auto

Po

Vendos/Paravendos

Caktimi 1, Caktimi 2, Ditë, Hije, Me re, Tungsten, Fluoreshent, Fluoreshent H, Temperatura e ngjyrave

Gama e Përshtatjes Automatike

2 800 000 deri në 8 000 000

SHPEJTËSIA E SHKREHËSIT

Maksimum

1/2000 sek.

E ngadaltë

1/6 sek.

PËRSHTATJA E CILËSISË SË IMAZHIT

Efektet e Imazhit

Standard, DR i gjerë, Përparësia e theksimit

Funksionet e Personalizuar

Shkëlqim, Kontrast, Qartësi, Thellësi Ngjyrash

KONTROLLI I PERSONALIZUAR

Kontrolli i personalizuar

Rrotëza me 5 butona e më shumë

IMAZH I PALËVIZSHËM

Kap Madhësinë e Imazhit

1920x1080 (jo në modalitetin e kinemasë)

Regjistrimi i njëkohshëm i fotografisë

Po

Butoni i Fotografisë

Ekran me prekje LED

REGJ. RISH./RREGJ. KËRKIM

Regj. Rish.

Po

MODALITETI I REGJISTRIMIT

Formati i Regjistrimit

MP4 dhe AVCHD

Modaliteti i regjistrimit

AVCHD¹²


1920x1080 50p 28Mbps


1920x1080 50i/25p 24Mbps 17Mbps


1440x1080 50i/25p 5Mbps


MP4¹²


1920x1080 50p 35Mbps


1920x1080 25p 24Mbps, 17Mbps


1280x720 25p 4Mbps


640x360 25p 3Mbps

Modaliteti i Rregjistrimit Progresiv

50p, 25p

Regjistrimi i Lëvizjeve të Shpejta dhe të Ngadalta

Po

Me shumë drejtime, në të kundërt

Po

Video e Çastit

Po gjatë regjistrimit)

Para REC

Po

Shiritet e Ngjyrës dhe Prova e Tonit

Joaktiv/EBU/SMPTE

Mbështetja për kodin kohor

Ekzekutimi në regj./Ekzekutimi i lirë

KARTA E KUJTESËS

Kartë Digitale e Sigurtë

SD / SDHC / SDXC

Regjistrim Filmi

Po

Transferim i Brendshëm i të Dhënave

Po, karta A në B

AUDIO

Tipi i mikrofonit

Mikrofoni kondensues Electret stereo

Sistem

Dolby Digital 2 kanale (AC-3 2 kanale) tingulli rrethor 5.1 kanale (me mikrofonin opsional SM-V1)

Zgjedhje e Audios së Pamjes

Po

Mikrofoni i Zmadhimit

Po (reagimi dhe drejtimi i frekuencës i personalizueshëm)

Rregj. Me Dorë Kontrolli i Nivelit

Po

Rregullimet e audios

Të integruara: Ekrani i erës së mikrofonit, Zbutja e mikrofonit, reagimi i frekuencës së mikrofonit, drejtimi


Fisha e hyrjes: Zbutja e mikrofonit, Prerja e ulët e mikrofonit

Miksimi i audios

Mikrofoni i brendshëm me hyrjen e jashtme

FUNDOR

Kufje

Po

Mikrofon

Po

USB

Po (Mini-B, USB 2,0 Hi-Speed)

AV

Po (vetëm dalje)

Element

Jo

HDMI

Po (minilidhësi HDMI™: v1.3, vetëm dalja, mbështetet CEC)

Karikues i Integruar

Po

Karta e Kujtesës

Po

DC hyje

Po

Montim Tripodi

Po

KËMBALEC I PAJISJEVE SHTESË

Këmbalec i Pajisjeve Shtesë

Po (kapëse aksesor dhe minikapëse aksesor e përparuar)

KOMPLETI I LIDHJES ME PC

Programi kompjuterik i Aplikacionit

Po

Kabllo USB

Po

TELEKOMANDA NË LARGËSI

Telekomanda në largësi

Po

PAKETA E BATERISË

Lloji

Lithium-Jon

Sistem Inteligjent i Baterive

Po

Bateria e përfshirë në paketë

BP-820

Koha maksimale e regjistrimit (me baterinë e përfshirë)

3orë

Jetë e Gjatë e Baterisë

BP-828

Koha më e gjatë e regjistrimit

4 orë 35 min¹

PËRMASAT

Gj x L x Th

115 x 84 x 231mm (me kapak lenteje)

Pesha

900g (me kapak lenteje dhe bateri)

Mohimi i përgjegjësisë

Specifikimet mund të ndryshohen pa paralajmërim

Shënimi në fund të faqes

¹ Rekomandohet karta SDHC e kategorisë 6 ose më lart për regjistrimin 50P, rekomandohet karta SDHC e kategorisë 4 ose më lart për modalitetet 24Mbps/17Mbps, karta SDHC e kategorisë 2 ose më lart


² Metoda e regjistrimit me më pak Mbps


³ Rregjistrimi për më shumë se 12 orë rreth nuk është i mundshëm

¹ Banda 5GHz nuk mbështetet në Katar dhe Indonezi

¹ Shpejtësi e ndryshueshme e bit e përdorur në të gjitha modalitetet e rregjistrimit


² Rekomandohet karta SDHC e kategorisë 6 ose më lart për regjistrimin 50P, rekomandohet karta SDHC e kategorisë 4 ose më lart për modalitetet 24Mbps/17Mbps, karta SDHC e kategorisë 2 ose më lart për modalitetet e tjera të regjistrimit, karta e memories nuk është e përfshirë

** Ndriçim normal LCD dhe BP opsionale me jetëgjatësi të gjatë