Canon LEGRIA HF G30 Specifikimet

SISTEM VIDEO

Formatet e rregjistrimit

AVCHD/MP4


Rregjistrimi në të njëjtën kohë është i mundur

Mjeti i Rregjistrimit

Karta të kujtesës SDXC/SDHC/SD (2 vende);


Rregjistrimi në të dyja vendet i mundshëm


Rregjistrimi stafetë i mundshëm

Koha Maksimale e Rregjistrimit*

Totali i ndryshueshëm, në varësi të madhësisë së kartës së kujtesës¹


Kartë 64GB SDXC: 24orë 30min²³(jo e përfshirë)

SENSOR

Lloji

CMOS PRO HD i llojit të përparuar 1/2.84

Piksel të përgjithshëm

3.09 megapiksel

Piksel Efektivë: Film

2.91 megapiksel

Piksel Efektivë: Fotografi

2,07 megapiksel (16:9)

Filtër

Filtër model Bayer

LENTË

Zmadhimi i Përparuar

JO

Zmadhimi Optik

20x

Zmadhimi Digital

400x

Gjatësia vatrore

3.67 - 73.4mm

Gjatësi Vatrore e Barasvlefshme me 35 mm

26.8 - 576mm (35mm ekuivalent pa Dynamic IS/28.8-576mm me Dynamic IS)

Apertura maksimale

f1.8 to f2.8 (Aperturë Rrethore me 8 Tehe)

Distanca minimale e fokusimit

10 mm

Stabilizuesi i Imazhit

Stabilizues Optik Imazhi


Intelligent IS me metodën e përparuar dinamike

Diametri i filtrit

58 mm

Shtesë e Gjerë

PO (opsional WA-H58)

PËRPUNUES IMAZHI

Përpunues imazhi

DIGIC DV 4

Teknologjia e Zbulimit të Fytyrës

PO

EKRANI

Madhësia e ekranit

8,8cm (3,5") ekran me prekje LED organik, shikim 100%

Piksel

1.23 milion pika

Ekran me prekje

PO - Panel LED Organik i llojit kapacitiv

Rregullim me dorë

Shkëlqimi

FUNKSIONI WI-FI

Funksioni Wi-Fi

PO: Telekomandë Wi-Fi dhe funksione ndarjeje (suporton 5Ghz¹ DHE 2,4Ghz)

NDIHMË PËR GPS

Ndihmë për GPS

Po: me marrës opsional GP-E2

MODALITETI I FOSHNJËS

Modaliteti i Foshnjës

JO

RUAJTJE E JASHTME HDD

Ruajtje e drejtpërdrejtë në HDD të jashtëm

JO

TREGUESI I KUADRIT

Madhësia e ekranit

0,61cm (0,24"), shikimi 100%

Piksel

1.56 milion pika

NDRIÇIM MINIMAL

Luks. Minimal

1 luks

Modaliteti natën

Dritë e Paktë (0,1 luks)

Rregullimi i kufirit të Kontrollit të Marrjes Automatike

PO

FOKUSI

Automatik/Me Dorë

PO / PO

Kontroll

AUTO: AF Përparësia e Fytyrës AF/AF Vetëm Fytyra/AF e Menjëhershme/AF Mesatare/AF TV


MANUAL: Unaza e lentes, Ekran LED me prekje, Fokusi i Paracaktuar

Ndihmësi i Fokusimit me Dorë

PO (Zmadhim, Dobësim)

KARAKTERISTIKA KRIJUESE

Karakteristika krijuese

Filtra me Pamje të Kinemasë

MODALITETI AE

I Zgjuar Automatik

PO (38 skena)

Programi AE

AUTO;


Modaliteti M: P, Tv, Av, M (ekspozimi manual), SCN (Portret, Sportë, Dëborë, Plazh, Perëndim dielli, Natë, Dritë e Paktë, në Qendër, Fishekzjarrë);


Modaliteti i kinemasë: P, Tv, Av, M

Zebra

PO

KOMPENSIMI I DRITËS SË PASME

Kompensimi i Dritës së Pasme

PO (automatik ose kontrolli i përdoruesit)

BALANCIMI I SË BARDHËS

Lloji

FAWB

Auto

PO

Vendos/Paravendos

PO: Kompleti 1, Kompleti 2, Dritë Dite, Hije, Vrenjtur, Tungsten, Fluoreshent, Fluoreshent H, Temperatura e Ngjyrës

SHPEJTËSIA E SHKREHËSIT

Maksimum

1/2000 e sek.

E ngadaltë

1/2 sek.

PËRSHTATJA E CILËSISË SË IMAZHIT

Efektet e Imazhit

JO

Funksionet e Personalizuar

Shkëlqim, Kontrast, Qartësi, Thellësi Ngjyrash

KONTROLLI I PERSONALIZUAR

Kontrolli i personalizuar

PO : fushë kontrolli plus 5 butona të caktueshëm

IMAZH I PALËVIZSHËM

Madhësia e rregjistrimit të imazhit

1920 x 1080 (jo në modalitetin e Kinemasë)

Modaliteti i fotografimit të vazhdueshëm

JO

Kapje me Ekspozim Automatik

JO

Rregjistrim i Menjëhershëm i Fotografisë

PO

Funksion i Zgjedhjes së Kornizës AF

JO

Histogrami

JO

Butoni i Fotografisë

Ekran me prekje LED

Shpërthimi i Fotografisë

JO

KOHËMATËSI AUTOMATIK

Kohëmatësi automatik

JO

RREGJ. RISHIKO/RREGJ. KËRKIM

RREGJ. Rishiko/RREGJ. Kërkim

PO/JO

MODALITETI I RREGJISTRIMIT

Modaliteti i rregjistrimit

Katër metoda regjistrimi me cilësi AVCHD¹


50P: 1920 x 1080, 28Mbps²


50i/PF25: 1920x1080, 24Mbps²


50i/PF25: 1920x1080, 17Mbps²


50i/PF25: 1440x1080, 5Mbps


Pesë metoda regjistrimi me cilësi MP4


50p: 1920 x 1080, 35Mbps²


25p: 1920 x 1080, 24Mbps²


25p: 1920 x 1080, 17Mbps²


25p: 1280 x 720, 4Mbps;²


25p: 640x360, 3Mbps

Modaliteti i rregjistrimit progresiv

PO (25p)

Regjistrimi i Lëvizjeve të Shpejta dhe të Ngadalta

Vetëm metodë MP4 (2x Shpejt/ 0,5 Ngadalë)

Ngjyra x.v.

JO

Video e Çastit

PO gjatë regjistrimit

Para REC

PO me butonin e caktuar

Filmim i Dyfishtë

JO

Shiritet e Ngjyrës dhe Prova e Tonit

JO

KËRKIM

Imazh i palëvizshëm

JO

Data

JO

KARTA E KUJTESËS

Karta Multi Media

JO

Kartë Digitale e Sigurtë

SD / SDHC / SDXC

Rregjistrim Filmi

PO

Transferim i Brendshëm i të Dhënave

FILM: Po (karta A në B)


PALËVIZUR: Po (karta A në B)

AUDIO

Sistem

Dolby Digital 2 kan (AC-3, 2 kan)


tingulli rrethues 5,1 (përmes mikrofonit Opsional SM-V1)

Zgjedhje e Audios së Pamjes

PO

Mikrofoni i Zmadhimit

PO (reagimi dhe drejtimi i frekuencës i personalizueshëm)

Rregj. Me Dorë Kontrolli i nivelit

PO

FUNDOR

Kufje

PO

Mikrofon

PO

USB

PO (Mini-B, Hi-Speed USB - Vetëm Dalje )

DV

JO

Printimi i Drejtpërdrejtë

JO

Hyrje Analoge

JO

AV

PO (vetëm dalje)

Element

PO (vetëm dalje)

HDMI

PO (HDMI™ Mini Konektor Vetëm Dalje)

LANC

Ngarkues i integruar

PO

FILLIM I SHPEJTË

Fillim i shpejtë

JO

PIKA E FIKSIMIT TË PAJISJEVE SHTESË

Pika e fiksimit të pajisjeve shtesë

PO ( këpucë e ftohtë dhe mini Aksesor Këpuce e Avancuar)

KOMPLETI I LIDHJES ME KOMPJUTERIN

Disk Zgjidhjesh Rrjeti DV

JO

Program kompjuterik i zbatimit

PO

Kabllo USB

PO

INTERNET

Vendosje e Thjeshtë në Internet

PO

Konvertoni në MP4

PO

Konvertimi HD -> SD

JO

KONTROLLUESI I KOMUNIKIMIT ME VALË

Kontrolluesi i komunikimit me valë

PO

PAKETA E BATERISË

Lloji

Lithium-Jon

Sistem Inteligjent i Baterive

PO

Bateria e përfshirë në komplet

BP-820

Koha maksimale e rregjistrimit (me baterinë e përfshirë)

3 orë 10 min

Bateri që zgjat shumë

BP-828

Kohë më e Gjatë e Rregjistrimit**

4 orë 55 min¹

PËRMASAT

Gj x L x Th

115 x 84 x 231mm (me kapak lenteje)

Pesha

900g (me kapak lenteje dhe bateri)

Mohimi i përgjegjësisë

*Metoda e regjistrimit me më pak Mbps

** Ndriçim normal LCD dhe BP opsionale me jetëgjatësi të gjatë

Specifikimet mund të ndryshohen pa paralajmërim

Shënimi në fund të faqes

¹ Rekomandohet karta SDHC e Klasit 6 ose më i lartë për regjistrim 50P, rekomandohet karta SDHC e Klasit 4 ose më i lartë për metodat 4Mbps/17Mbps, kartë SDHC e Klasit 2 ose më i lartë


² Metoda e regjistrimit me më pak Mbps


³ Rregjistrimi për më shumë se 12 orë rreth nuk është i mundshëm

¹ Banda 5GHz nuk mbështetet në Katar dhe Indonezi

¹ Shpejtësi e ndryshueshme e bit e përdorur në të gjitha modalitetet e rregjistrimit


¹ Rekomandohet karta SDHC e Klasit 6 ose më i lartë për regjistrim 50P, rekomandohet karta SDHC e Klasit 4 ose më i lartë për metodat 4Mbps/17Mbps, rekomandohet karta SDHC e Klasit 2 ose më i lartë për metodat e tjera të regjistrimit, Karta e memorjes nuk përfshihet

** Ndriçim normal LCD dhe BP opsionale me jetëgjatësi të gjatë