Canon LEGRIA HF G25 Specifikimet

SISTEM VIDEO

Formatet e rregjistrimit

AVCHD

Mjeti i Rregjistrimit

Kujtesa flash e integruar 32GB;


Karta të kujtesës SDXC/SDHC/SD (2 vende);


Rregjistrimi në të dyja vendet i mundshëm


Rregjistrimi stafetë i mundshëm

Koha Maksimale e Rregjistrimit*

Totali i ndryshueshëm, në varësi të madhësisë së kartës së kujtesës¹


Kujtesa e brendshme: 12orë 15min¹,²


Karta 64GB SDXC: 24orë 30min¹,² (jo e përfshirë)

SENSOR

Lloji

CMOS PRO HD i llojit të përparuar 1/3

Piksel të përgjithshëm

2,37 megapiksel

Piksel Efektivë: Film

2,07 megapiksel

Piksel Efektivë: Fotografi

2,07 megapiksel (16:9)

Filtër

Filtër model Bayer

LENTË

Zmadhimi i Përparuar

JO

Zmadhimi Optik

10 x

Zmadhimi Digital

40 herë/200 herë

Gjatësia vatrore

4,25 - 42,5mm

Gjatësi Vatrore e Barasvlefshme me 35 mm

30,4 - 304mm

Apertura maksimale

f1,8 deri në f2,8

Distanca minimale e fokusimit

20 mm

Stabilizuesi i Imazhit

Stabilizuesi Optik i Imazhit


IS inteligjent

Diametri i filtrit

58 mm

Shtesë e Gjerë

PO (WD-H58W opsional)

PËRPUNUES IMAZHI

Përpunues imazhi

DIGIC DV III

Teknologjia e Zbulimit të Fytyrës

PO

LCD

Madhësia e ekranit

Ekran LCD me prekje 8,8cm (3,5"), shikimi 100%

Piksel

922.000 pika

LCD me ekran me prekje

PO

Rregullim me dorë

Shkëlqimi, ndriçimi i pasëm

FUNKSIONI WI-FI

Funksioni Wi-Fi

JO

MODALITETI I FOSHNJËS

Modaliteti i Foshnjës

JO

RUAJTJE E JASHTME HDD

Ruajtje e drejtpërdrejtë në HDD të jashtëm

JO

TREGUESI I KUADRIT

Madhësia e ekranit

0,61cm (0,24"), shikimi 100%

Piksel

260.000 pika

NDRIÇIM MINIMAL

Luks. Minimal

1 luks

Modaliteti natën

Dritë e Paktë (0,1 luks)

Rregullimi i kufirit të Kontrollit të Marrjes Automatike

PO

FOKUSI

Automatik/Me Dorë

PO / PO

Kontroll

AUTO: AF Përparësia e Fytyrës AF/AF Vetëm Fytyra/AF e Menjëhershme/AF Mesatare/AF TV


MANUAL: Unaza e lentes, Ekran LCD me prekje, Fokusi i Paracaktuar

Ndihmësi i Fokusimit me Dorë

PO (Zmadhim, Ngritje, Monitor Anësor)

KARAKTERISTIKA KRIJUESE

Karakteristika krijuese

Filtra me Pamje të Kinemasë


Krijuesi i Historisë


Dekorimi me prekje

MODALITETI AE

I Zgjuar Automatik

PO (38 skena)

Programi AE

AUTO;


Modaliteti M: P, Tv, Av, M (ekspozimi manual), SCN (Portret, Sportë, Dëborë, Plazh, Perëndim dielli, Natë, Dritë e Paktë, në Qendër, Fishekzjarrë);


Modaliteti i kinemasë: P, Tv, Av, M

Zebra

PO

KOMPENSIMI I DRITËS SË PASME

Kompensimi i Dritës së Pasme

PO (automatik ose kontrolli i përdoruesit)

BALANCIMI I SË BARDHËS

Lloji

TTL

Auto

PO

Vendos/Paravendos

PO: Kompleti 1, Kompleti 2, Dritë Dite, Hije, Vrenjtur, Tungsten, Fluoreshent, Fluoreshent H, Temperatura e Ngjyrës

SHPEJTËSIA E SHKREHËSIT

Maksimum

1/2000 e sek.

E ngadaltë

1/2 sek.

EFEKTI DIGITAL

Zbehja

Zbehje Automatike, Shuarje

Efekt

JO

PËRSHTATJA E CILËSISË SË IMAZHIT

Efektet e Imazhit

JO

Funksionet e Personalizuar

Shkëlqim, Kontrast, Qartësi, Thellësi Ngjyrash

KONTROLLI I PERSONALIZUAR

Kontrolli i personalizuar

PO (plus Diskun e Kontrollit)

IMAZH I PALËVIZSHËM

Madhësia e rregjistrimit të imazhit

1920 x 1080 (jo në modalitetin e Kinemasë)

Modaliteti i fotografimit të vazhdueshëm

PO (vetëm gjatë rishikimit)

Kapje me Ekspozim Automatik

JO

Rregjistrim i Menjëhershëm i Fotografisë

PO

Funksion i Zgjedhjes së Kornizës AF

JO

Histogrami

JO

Butoni i Fotografisë

LCD me ekran me prekje

Shpërthimi i Fotografisë

PO

KOHËMATËSI AUTOMATIK

Kohëmatësi automatik

10 sek


2 sek me telekomandë

RREGJ. RISHIKO/RREGJ. KËRKIM

RREGJ. Rishiko/RREGJ. Kërkim

PO/JO

MODALITETI I RREGJISTRIMIT

Modaliteti LP

Pesë modalitetet të cilësisë së rregjistrimit.¹


MXP: 1920x1080, 24 Mbps; ²


FXP: 1920x1080, 17 Mbps; ²


XP+: 1440x1080, 12 Mbps;


SP: 1440x1080, 7 Mbps;


LP: 1440x1080, 5 Mbps

Modaliteti i rregjistrimit progresiv

PO (25p)

Ngjyra x.v.

JO

Video e Çastit

PO

Para REC

PO me butonin e caktuar

Filmim i Dyfishtë

PO

PARA REC

Shiritet e Ngjyrës dhe Prova e Tonit

JO

KËRKIM

Still image

JO

Date

PO (zgjedhja e datës, kalendari, renditja, Kalimi 3D)

KARTA E KUJTESËS

Karta Multi Media

JO

Kartë Digitale e Sigurtë

SD / SDHC / SDXC

Rregjistrim Filmi

PO

Transferim i Brendshëm i të Dhënave

MOVIE: Po (kujtesa e brendshme në kartën A, karta A në B)


FOTOGRAFI: Po (kujtesa e brendshme në kartën A, karta A në B)

AUDIO

Sistem

Dolby Digital 2 kan (AC-3, 2 kan)


tingulli rrethues 5,1 (përmes mikrofonit Opsional SM-V1)

Zgjedhje e Audios së Pamjes

PO

Mikrofoni i Zmadhimit

PO (reagimi dhe drejtimi i frekuencës i personalizueshëm)

Rregj. Me Dorë Kontrolli i nivelit

PO

FUNDOR

Kufje

PO

Mikrofon

PO

USB

PO (Mini-AB, USB 2,0 Shpejtësi e lartë)

DV

JO

Printimi i Drejtpërdrejtë

JO

Hyrje Analoge

JO

AV

PO (vetëm dalje)

S-video

JO

Element

PO (vetëm dalje)

HDMI

PO (HDMI™ Mini Lidhës: v1,3, CEC i mbështetur)

LANC

PO

Ngarkues i integruar

PO

FILLIM I SHPEJTË

Fillim i shpejtë

PO (Mini Këmbalec i Përparuar i Pajisjeve Shtesë)

PIKA E FIKSIMIT TË PAJISJEVE SHTESË

Pika e fiksimit të pajisjeve shtesë

JO

DRITA E VIDEOS E INKORPORUAR

Drita e videos e inkorporuar

JO

BLIC I INTEGRUAR

BLIC i Integruar

JO

KOMPLETI I LIDHJES ME KOMPJUTERIN

Disk Zgjidhjesh Rrjeti DV

JO

Program kompjuterik i zbatimit

PO

Kabllo USB

PO

INTERNET

Vendosje e Thjeshtë në Internet

PO

Konvertoni në MP4

JO

Konvertimi HD -> SD

PO

KONTROLLUESI I KOMUNIKIMIT ME VALË

Kontrolluesi i komunikimit me valë

PO

PAKETA E BATERISË

Lloji

Lithium-Jon

Sistem Inteligjent i Baterive

PO

Bateria e përfshirë në komplet

BP-808

Koha maksimale e rregjistrimit (me baterinë e përfshirë)

1 orë 55 minuta

Bateri që zgjat shumë

BP-827

Kohë më e Gjatë e Rregjistrimit**

6 orë 05 minuta

PËRMASAT

Gj x L x Th

95 x 82 x 210mm (me mbulesën e lentes)

Pesha

565g (me mbulesën e lentes)

Mohimi i përgjegjësisë

(*): modaliteti i rregjistrimit LP

** Shkëlqim normal i LCD dhe BP opsional me jetë të gjatë

Shënimi në fund të faqes

¹ Një kartë SDHC e Klasit 4 ose më e lartë kërkohet për rregjistrimin 1920x1080, një kartë SDHC e Klasit 2 ose më e lartë rekomandohet për modalitetet e tjerë të rregjistrimit, karta e memories nuk është e përfshirë


² Koha maksimale e rregjistrimit për MP4 është 30 min dhe madhësia maksimale e skedarit është 4GB, kur një nga këto kushte përmbushet, rregjistrimi do të ndalojë automatikisht


³ Rregjistrimi për më shumë se 12 orë rreth nuk është i mundshëm

¹ Shpejtësi e ndryshueshme e bit e përdorur në të gjitha modalitetet e rregjistrimit


¹ Një kartë SDHC e Klasit 4 ose më e lartë kërkohet për rregjistrimin 1920x1080, një kartë SDHC e Klasit 2 ose më e lartë rekomandohet për modalitetet e tjerë të rregjistrimit, karta e memories nuk është e përfshirë