Canon F-715SG Specifikimet

EKRANI

Numra

10+2 (përllogaritje e brendshme deri në 16 shifra)

Viza

2

Madhësia e ekranit

61 x 25 mm

Madhësia e karaktereve në ekran

9,6 x 3,96 mm

FUNKSIONET

Llogaritje të përgjithshme

Po

Llogaritje trigonometrike

Trigonometri, Trigonometri e Kthyeshme

Njësi këndesh

Po

Konvertime të koordinatave

Po (Drejtkëndësh <-> Polar)

Faktorë, kombinime, permutacione

Po

Fraksione

Po

Numra të rastësishëm

Po (Rand dhe I-Rand)

Llogaritje statistikash

Po (2 ndryshore)

Nga fraksione në decimale

Po

Të tjera

LCM, GCD, përllogaritja e Kuotientit & Mbetjes

Funksione totali

250

KARAKTERISTIKAT

Mbulesë

Po - mbulesë e fortë rrëshqitëse

Fikje automatike

Po - 7 minuta

Të tjera

Treguesi i baterisë së ulët

SPECIFIKIMET

Memorja

17 Kujtesa Ruajtje & Rikthimi

Burimi i energjisë

Diellore & Bateri

Bateritë

LR44 x 1 copë

Madhësia e trupit

165 x 80 x 14.5 mm (pa mbulesë)


168 x 86,3 x 17,8 mm (me mbulesë)

Ngjyra e trupit

3 variacione të ngjyrave: E zezë, e bardhë me të purpurtë në tastin e shigjetës dhe mbulesën e fortë, e bardhë me blu në tastin e shigjetës dhe mbulesën e fortë

Pesha

124g (me mbulesë)

Informacion për paketimin

DBL = Kuti me Karton të Dyfishtë / HB = Kuti e Varshme

Të tjera

Kasa e poshtme e trupit dhe / ose kasa e fortë janë bërë nga plastika e ricikluar nga produktet Canon

SHËNIME