Canon MP121-MG Specifikimet

NJËSIA PRINTUESE

Motor për printimin

Mënyrë printimi: Rul me Bojë
Shpejtësia e pritntimit: 2,3 rreshta për sekondë

Printime me ngjyra

2 ngjyra (e zezë dhe e kuqe)

EKRANI

Numra

12 shifra

Tipi

LCD tepër i madh i thjeshtë për tu lexuar

Ekran për shenjat e komandave të llogaritjeve

Po

Ndarës pjesë për shifrat

3 shifra

Madhësia e ekranit

132 x 21,5 mm

Madhësia e karaktereve në ekran

17,5 x 7,54 mm

FUNKSIONET

Funksionet e biznesit

Çmim Shitje Tepricë

Funksion për taksat

Po

Konvertim parash

Po

Kalendar/Orë

Shfaqje dhe dalje printimi e kohës dhe kalendarit

Zgjedhës decimal

+0234F

Rrumbullakosës

Mbledhje / zbritje / rrumbllakim

Total i përgjithshëm

Po

Numërues i njësive

Po

Key Roll-Over

Buton 1

TASTIERA

Tastiera

Tastierë e bollshme me butona të mëdhenj të thjeshtë për të punuar

Përqindje

Përqindje mbledhje/zbritje

Buton 0

Butona 0, 00, 000

Mbulesa butonash

Plastik

Buton Shift

Po

Buton për GT

Po

Buton totali

Po

Buton për nën-totalin

Po

Buton mos shto

#Po

KARAKTERISTIKAT

Logjike makine për mbledhjet

Po

Këmbëza prej gome për të mos rrëshqitur

Po

Fiket automatikisht

Po

Çelësa/Zgjedhës anash

Përzgjedhës i pikës dhjetore, rrumbullakimi, GT, Artikuj, Ndezur/Fikur, Printim

Mbajtëse për letrën

Mbajtës metalik i letrës

SPECIFIKIMET

Memorja

1 + GT

Burimi i energjisë

Ushqim AC

Bateria

CR2032

Madhësia e trupit

250 x 185 x 55 mm

Ngjyra e trupit

Ngjyrë bezhë dhe gri

Pesha

858 g

Informacioni mbi paketimin

HWB = Hangable window box

LETRA

Media e përdorur

MP-57

PJESËT E KONSUMUESHME

Cilindër boje

CP-13

AKSESORËT

SHËNIME