Canon LS-100K Specifikimet

EKRANI

Shifrat

10 shifra

Lloji

Minimakina llogaritëse e tavolinës me 10 shifra me dy burime energjie

Ekran me Kënd

Ekran LCD me kënd për lart

Ekrani i shenjës së komandës së llogaritjes

Po

Shenja e Ndarjes me Presje

Ndarës 3 shifror i presjes dhjetore

Madhësia e Ekranit të Shfaqjes

59 x 18 mm

Madhësia e Shifrave të Ekranit

12 mm

FUNKSIONET

Funksioni i Taksave

Po

Llogaritje e Konstantes

Po

Shuma Gjithsej

Po

TASTIERA

Përqindja

%

Tasti(et) Zero

0, 00

Pjesa e sipërme e butonave

Plastik

Rrëshqitja e tastit

Po

Ngjyra e tastit

2

Rrënja katrore

Po

Butoni Shuma Gjithsej

Po

Butoni i Ndryshimit të Shenjës

Po

Tasti i kthimit pas

Po

Tastet e fshirjes

ON/CA, CI/C

KARAKTERISTIKAT

Fusha e gomës jorrëshqitëse

Po - 4

Fikje automatike

Po - 7 minuta

TJETËR

Kujtesa

M+, M-, RM/CM

Burimi i Energjisë

Me dy burime energjie (diellore dhe me bateri)

Bateria

LR44 x 1 pc

Madhësia e trupit (Gj x Th x L)

118,5 x 83 x 22 mm

Ngjyra e Trupit

Zgjedhje prej 4 - Blu, Rozë, Portokalli dhe Jeshile Metalike

Materiali i pjesës së sipërme të trupit

Plastik

Materiali i pjesës së poshtme të trupit

Plastik

Pesha

90g

Informacioni i Ambalazhimit

Blister Dyshe (DBL), EMEA. Manuali përmban 22 gjuhë

KOMENTE