Canon LS-39E Specifikimet

EKRANI

Numrat

8

Tipi

LCD tepër i gjerë

Presje ndarëse për shifrat

ndarës 3 shifror me presje

Madhësia e ekranit

55.5 x 15 mm

FUNKSIONET

Konvertim parash

Konvertim Euro

TASTIERA

Përqindje

Përqindje shtesë/zbritje

Butona të ngritur

Plastik

Buton mos shto

#

KARAKTERISTIKAT

Mbulesë

Kapak i fortë mbrojtës i rrotullueshëm 360°

Hapësirë për stemën

Vend i gjerë për stampimin e logos së klientit në kapakun e fortë

Fikje automatike

Po

SPECIFIKIMET

Memorie

1

Burimi i energjisë

Energji e dyfishtë (Diellore dhe Bateri)

Bateria

LR1130

Madhësia e trupit (GJ x TH x L)

116 x 70 x 8 mm

Ngjyra e trupit

Gri e errët

Pesha

65,5 g

AKSESORËT

SHËNIME