Canon X MARK II

X MARK II

Kjo makinë llogaritëse me 12 shifra me energji diellore ofron funksionalitet praktik, ndërtim të hollë alumini dhe prodhim etik. Një mjet i dobishëm biznesi që kombinon stilin dhe qëndrueshmërinë.

Përfitimet

  • Ndërtim me stil, i hollë dhe rezistent
  • E prodhuar pjesërisht nga materiale të ricikluara të Canon
  • Me energji diellor - nuk përmban bateri
  • Makinë llogaritëse për tryezë me 12 shifra
  • Funksione të përshtatshme të biznesit (kosto, shitje, pjesa)
  • Rrëshqitje e butonit për vendosjen e shpejtë të të dhënave

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon X MARK II

Skicim i sofistikuar, i qëndrueshëm


E lëmuar dhe me stil, makina llogaritëse X MARK II ka një sipërfaqe të zgjuar,mat - e disponueshme në ngjyrë të bardhë ose të zezë - me një kasë elegante të poshtme prej alumini. Trupi i hollë, efikas është kompaktsi edhe rezistent dhe i qëndrueshëm, me printim të gdhendur me lazer mbi butona. E gjithë kjo i shtohet stilit, qëndrueshmërisë dhe përgjegjësisë për mjedisin.

Përmirësim i efektshmërisë, ruajtje e burimeve


Kjo makinë llogaritëse e e vogël tryeze dhe e zgjuar, me 12 shifra vendos standarde të reja - në stil, efektshmëri dhe përgjegjësinë mjedisore. Është e pajisur me panel ekrani LCD të qartë dhe disa pjesë të makinës llogaritëse janë bërë nga materialet e riciklueshme të Canon. . Kjo rrit në maksimum efektshmërinë e burimeve dhe zvogëlon krijimin e mbeturinave - duke e bërë X MARK II makinën llogaritëse të zgjedhur nga ekzekutivët, profesionistët dhe individët e ndërgjegjshëm ndaj mjedisit.

100% me energji diellor - pa bateri, pa mbeturina


Miliona makina llogaritëse hidhen tej çdo vit, shumë me bateri të përdorura që nuk mund të zëvendësohen. Makina llogaritëse X MARK II është krejtësisht me energji diellore, duke përdorur energji natyrore, të rinovueshme. Ajo nuk përmban asnjë bateri, kështu që nuk ka asnjë mbeturinë të dëmshme.

Funksione të përshtatshme të biznesit


Zbuloni pjesën e fitimit tuaj automatikisht duke përdorur butonë të veçantë të pjesës së kostos së shitjes, pa patur nevojë për formula të ndërlikuara. Eshtë mënyra më e lehtë për të thjeshtuar llogaritjet e ndërlikuara dhe për të kursyer kohë. Funksione të tjerë përfshijnë një memorie të Shumës së Përgjithshme, si dhe butonë të kalimit, përqindjes, ndryshimin e shenjës dhe të rrënjës katrore. Një funksion i rrëshqitjes lejon vendosjen e shpejtë të shifrave pa bllokuar butonët.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon X MARK II, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

12 - digits

12 - digits

Manufactured_from_Canon_Recycled_MateriaL

Disa pjesë plastike janë prodhuar nga materiale të ricikluara të prodhimeve Canon