Canon WS-1210T Specifikimet

EKRANI

Shifrat

12

Lloji

Ekran LCD tepër i madh

Ekran me Kënd

Ekran me pjerrësi të rregullueshme

Shenja e Ndarjes me Presje

Ndarës 3 shifror i presjes dhjetore

Madhësia e Ekranit të Shfaqjes

102 x 23 mm

Madhësia e Shifrave të Ekranit

16,69 x 6,71 mm

FUNKSIONET

Funksion për taksat

Po

Zgjedhës decimal

+4320F

Rrumbullakosës

Rrumbllakim nga lart/Rrumbllakim/nga poshtë

Shuma Gjithsej

Po

Butona me Rrëshqitje

Funksion kthimi butoni për hyrje të shpejtë dhe të saktë

Të tjera

Buton kthimi mbrapa

TASTIERA

Tastiera

Tastierë e qëndrueshme nga goditjet

Përqindja

Përqindje mbledhje/zbritje

Butona të mëdhenj me shkrim të madh

Po

Butoni/butonët O

"0","00"

Pjesa e sipërme e butonave

IT touch, plastike

Butoni i kthimit pas (RV)

Po

Butoni Shift

Po

Rrënja katrore

Po

Butoni Shuma Gjithsej

Po

Butoni i Ndryshimit të Shenjës

Po

Buton mos shto

#

Rritja ose pakësimi

Shtesa

KARAKTERISTIKAT

Fikje automatike

Po

Çelësa/Zgjedhës anash

Zgjedhës i presjes dhjetore dhe rrumbullakim

SPECIFIKIMET

Kujtesa

1 + GT

Burimi i Energjisë

Energji e dyfishtë (Diellore dhe Bateri)

Bateria

LR44

Madhësia e trupit (Gj x Th x L)

198 x 150 x 38 mm

Ngjyra e Trupit

I zi

Pesha

238g

LSI

EM36001-HXP

PAJISJET SHTESË

KOMENTE