Canon WS-1210T

WS-1210T

Një kalkulatriçe tavoline 12-shifrore që ofron funksione praktike pë rllogaritje taksash dhe panel ekrani LCD të rregullueshëm. Me një tasierë 'IT-touch', burim dyfish fuqie dhe lustrim të zi profesional.

Përfitimet

  • Përllogaritje taksash plus një seri të gjerë funksionesh
  • Panel ekrani LCD i rregullueshëm
  • Tastierë 'IT-touch'
  • Burim i dyfishtë energjie: bateri dhe diellor
  • Kompakte dhe me peshë të lehtë me pamje elegante dhe profesionale

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon WS-1210T

Funksione gjithëpërfshirëse me llogaritje taksashKalkulatriçja 12-shifrore WS-1210T ofron një seri të gjerë funksionesh. Tre buton për llogaritjen e taksave manovrojnë vlerat e taksave me një prekje. Një çelës rëshqitës siguron zgjedhje të lehtë të presjes dhjetore dhe rrumbullakimit. Kujtesa e madhe totale akumulon automatikisht shumat përfundimtare. Butona të tjerë të përshtatshëm përfshijnë rritjen, ndryshim shenje, rikthim dhe të gjitha funksionet e tjera që ju duhet të prisni nga një kalkulatriçe Canon.

Panel ekrani LCD i rregullueshëmNjë panel ekrani LCD i rregullueshëm, i gjerë dhe i qartë minimizon shkëlqimin verbues dhe reflektimin. Thjeshtë ano panelin për lexueshmëri optimale dhe komoditet në ç'do kusht drite. Shifrat mbeten të thjeshta për tu lexuar edhe pas përdorimit për një kohë të gjatë.

Tastierë simpatike 'IT-touch'Tastiera e bollshme e Canon 'IT-touch' garanton funksionim të thjeshtë dhe efikas. Koncepti është bazuar në një tastierë kompjuteri e projektuar për dhënie të vazhdueshme dhe të sakta. Funksioni i kthimit të butonit lejon shpejtësi dhënie, pa bllokim butonash. Kokat e mëdha dhe të koduara me ngjyra të butonave janë të presuara me qëndrueshmëri për të përballuar përdorim të rëndë.

Burim energjie i dyfishtë praktikNjë burim praktik i dyfishtë energjie diellor dhe me bateri garanton përdorim të sigurt kudo dhe gjithandej - sido që të jenë kushtet e dritës.

Stil elegant dhe profesionalKjo kalkulatriçe e zezë kompakte dhe me peshë të lehtë ka një pamje elegante dhe profesionale. Është projektuar për tu përshtatur mjeshtërisht mbi tavolinën ose raftin tuaj.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon WS-1210T, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.