Canon TS-1200TCG Specifikimet

EKRANI

Numrat

12 shifra

Tipi

Ekran i madh LCD

Ekran i vendosur me kënd

Ekran i përthyer me kënd të drejtë i rregullueshëm

Ekran për shenjat e komandave të llogaritjeve

Po

Presje ndarëse për shifrat

3 shifra

Madhësia e ekranit

115 mm x 26 mm

Madhësia e karaktereve në ekran

6.77 mm x 18.1 mm

FUNKSIONET

Funksion për taksat

Po

Konvertim parash

Po

Zgjedhës decimal

+43210F

Rrumbullakosës

5/4/Poshtë

Key Roll-Over

Po

TASTIERA

Tastiera

Konstruksion i lehtë për përdoruesin dhe ergonomik për kokat e butonave

Përqindje

%-+

Buton 0

buton 0, 00

Butona të ngritur

Koka butonash plastik të qëndrueshëm

Buton Shift

Po

Buton për ndryshim të shenjës

Po

Buton mos shto

#

KARAKTERISTIKAT

Këmbëza prej gome për të mos rrëshqitur

Po

Fikje automatike

Po

Çelësa anash/Zgjedhës

Po, Përgjedhës dhjetor dhe Rrumbullakim

SPECIFIKIMET

Memorie

Një

Burimi i energjisë

Fuqi e dyfishtë

Bateria

CR2032

Madhësia e trupit (GJ x TH x L)

188 mm x 133 mm x 29 mm

Ngjyra e trupit

Shampanjë e artë

Pesha

241g

Informacion mbi paketimin

HWB

AKSESORËT

SHËNIME

Shënime

Veshje metalike për konstruksion luksoz