Canon TS-1200TCG

TS-1200TCG

Kjo makinë llogaritëse tavoline 12-shifrore e madhe ka një ekran të madh të pjerrët LCD, duke i bërë shifrat tepër të thjeshta për tu lexuar në të gjitha kushtet e dritës. Funksione të përshtashëm taksash dhe konvertimi monedhash shtojnë gjithanshmërinë.

Përfitimet

  • Makinë llogaritëse me 12 shifra
  • Ekran i madh i pjerrët LCD
  • Rrëshqitje e butonit për vendosjen e shpejtë të të dhënave
  • Funksione ndërrimi takse dhe monedhe
  • Kasa e sipërme dhe e poshtme është prodhuar pjesërisht nga materiale produktesh Canon të ricikluara
  • Burim i dyfishtë i energjisë: diellore & bateri e zëvendësueshme
  • Fikje automatike

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon TS-1200TCG

Dizajn i qëndrueshëm.


TS-1200TG është një makinë llogaritëse tavoline me 12 shifra e cila është prodhuar pjesërisht nga materiale produktesh të Canon të ricikluara, duke nxitur përdorimin e përgjegjshëm të burimeve natyrore të shterueshme.

Ekran LCD i madh i thjeshtë për tu lexuar


Shifrat janë të thjeshta për tu lexuar pas përdorimit për një kohë të gjatë, falë ekranit LCD tepër të madh dhe me pjerrësi të rregullueshme. Konstruksioni ergonomik me një tasierë të madhe dhe të bollshme dhe butona të gjerë dhe të qëndrueshëm sigurojnë përdorim të pamundimshëm. Për më shumë, funksioni i kthimit të butonit lejon shpejtësi dhënie shifrash pa bllokim butonash.

Thjeshto përllogaritjet e komplikuara


Thjeshtoni llogaritjet e komplikuara dhe kurseni kohë. Përpuno diferencat e vlerave të taksave me një prekje, me dy butonat praktik të përllogaritjes së taksava. Konvertimi i monedhave është mjaft i thjeshtë. Konvertoni monedhën tuaj lokale në monedhën që ju zgjidhni - ose anasjelltas - me shpejtësi dhe lehtësi.

Funksione fleksibël


Ju mund të kontrolloni gjendjen e makinës llogaritëse në çast me butonin 'Calculation Command sign'. Funksione të tjera përfshijnë çelësa përzgjedhje për përzgjedhje të lehtë dhjetore dhe rrumbullakosje - si edhe Ndryshim Shenje, butona zhvendosje dhe Përqindje.

Efikas në energji


Sido që të jenë kushtet e dritës, kjo makinë llogaritëse me fuqi dyfishe diellore dhe bateri nuk ju lë kurrë në baltë. Funksioni 'i fikjes automatike' fik kalkulatriçen kur nuk është në përdorim, për të kursyer energji. Makina juaj llogaritë gjithashtu ka një bateri të zëvendësueshme për një jetë të gjatë, jo si disa makina llogaritëse që duhet të hidhen tej pas përdorimit të një baterie të vetme.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon TS-1200TCG, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.