Canon 8x25 IS Specifikimet

KARAKTERISTIKAT OPTIKE

Tipi i dylbive

Prizmi

Zmadhimi

8x

Diametri efektive i lentes së objektivit

25mm

Madhësia e filtrit

-

Fushëpamja Reale

6.6°

Fushëpamja e Dukshme

49,5°

Fusha e shikimit në 1000 m

115m

KONSTRUKTI OPTIK

Konstrukti i lentes së objektivit

4 elemente në 3 grupe

Konstrukti i lentes së okularit

4 elemente në 3 grupe

Lente UD

-

Rrafshues Dyfushorë

Po

Diametri i pupilës në dalje

3,1mm

Distanca e syrit nga lentja

13,5mm

Tipi i prizmit

Prizmi Porro II

Veshja e lentes

Veshja Super Spectra

FOKUSIMI DHE KORRIGJIMI DIOPTRIK

Sistemi i fokusimit

Lëvizja e lentes së objektivit

Metoda e fokusimit

Fokusimi manual

Metoda e korrigjimit dioptrik

Unaza e korrigjimit dioptrik

Gama e korrigjimit dioptrik

+/- 3.0m-1 (dioptria)

Distanca më e vogël e fokusimit

3,5m

STABILIZUESI I IMAZHIT

Sistemi i Stabilizuesit të imazhit

Elementi lëvizës në lenten e objektivit

Këndi i korrigjimit

+/- 1.0°

Sistemi i zbulimit të dridhjeve

2 sensorë xhiroskopi

Aktivizimi i Stabilizuesit të imazhit

Çelësi i butonit me shtypje

Burimi i energjisë

1 bateri litiumi CR123A

Jeta e baterisë

6 orë

Treguesi i nivelit të baterisë

Po (LED)

SPEFICIKIMET FIZIKE

Rezistencë Uji

-

Veshja e gomës

-

Kushtet e përdorimit

-10°C deri në 45°C, lagështia 90%

Gjerësia

119,7mm

Lartësia

137,2mm

Thellësia

61,2mm

Pesha (pa bateri)

490g