Dylbitë Canon
Cilësi, strukturë dhe performancë e jashtëzakonshme

Dylbitë Canon ju afrojnë, me cilësi të shkëlqyer, me mundësi të ndryshme të zmadhimit, mbrojtjes nga kushtet e motit dhe lëvizshmërisë. Të gjitha ato ofrojnë një cilësi të jashtëzakonshme optike dhe konstrukti për një gamë të gjerë përdorimesh dhe të gjitha përfshijnë Stabilizuesin e mirënjohur optik të imazhit të Canon për të ekuilibruar lëvizjet e trupit dhe dridhjet e duarve për një pamje jashtëzakonisht të qëndrueshme dhe komode.

Kjo gamë përfshin dylbi të nivelit të lartë të papërshkueshme nga uji dhe të mbrojtura nga të gjitha kushtet e motit, si dhe modele të ndryshme kompakte dhe të lëvizshme:

Përdorimi i dylbive

Klikoni te një përdorim i dylbive më poshtë për të zbuluar më shumë se si janë projektuar dhe ndërtuar dylbitë Canon për të qenë shoqërueset ideale për çdo skenë që po shikoni.

Shijoni një pamje jashtëzakonisht të qëndrueshme

Për një eksperiencë më të qetë gjatë shikimit, me identifikimin dhe monitorimin me lehtësi të subjekteve, të gjitha dylbitë përfshijnë Stabilizuesin optik të imazhit (IS) të Canon për të ekuilibruar dridhjet që ndodhin në zmadhime të larta dhe për të aktivizuar një pamje shumë të qëndrueshme kur i mbani në duar. Disa modele në këtë gamë përfshijnë mbështetjen e panoramimit, i cili korrigjon dridhjet edhe kur ndiqni subjektet në lëvizje, si p.sh. zogjtë në fluturim.

Korrigjimi i shpejtë dhe preciz i një game të gjerë dridhjesh dhe lëvizjesh

Përveç korrigjimit të dridhjeve të duarve, Stabilizuesi i imazhit mund të zbulojë dhe të korrigjojë shumë lloje të tjera lëvizjesh, si p.sh. lëvizjet gjatë shikimit të subjekteve nga një makinë ose varkë në lëvizje. Ai mund të korrigjojë edhe dridhjet e ngadalta që ndodhin kur merrni frymë gjatë shikimit të subjektit tuaj.

Stabilizer technology Play Video


Panoramimi i butë

Identifikoni, ndiqni dhe gjurmoni me lehtësi subjektet në lëvizje, edhe ato në fluturim, falë mbështetjes për panoramimin e butë nga Stabilizuesi i imazhit, i cili korrigjon dridhjet edhe kur lëvizni bashkë me subjektin. Duke korrigjuar dridhjet, mund të ruani një pamje të qartë të subjektit dhe ta mbani brenda rrezes së shikimit.

Kohëmatësi Luani videon

Shikoni me komoditet për periudha më të gjatë me më pak lodhje të syve

Duke ekuilibruar me efektivitet dridhjet, Stabilizuesi i imazhit ju lejon të përdorni me komoditet dylbitë tuaja për periudha të gjata me pak pak lodhje të syve. Me një pamje të qëndrueshme të subjektit, është shumë më e lehtë ta identifikoni me qartësi subjektin tuaj - duke rritur me efektivitet qartësinë e subjektit dhe duke i bërë zmadhimet më të mëdha një opsion praktik për t'ju afruar sa më afër me subjektin.

Komoditet

Afrohuni më shumë me cilësinë e shkëlqyer të Canon

Çdo dylbi në gamën tonë përfshin optikën e mirënjohur dhe teknologjinë e përparuar të Canon për të siguruar eksperienca të pakrahasueshme gjatë shikimit, pavarësisht nga zmadhimi që ju duhet. Për më të mirën e mundshme në fuqinë e zbërthimit me minimumin e anomalive optike, edhe në kushtet e ndriçimit të dobët, të gjitha dylbitë tona përfshijnë elementet e rrafshimit të fushës dhe veshjen Super Spectra, ndërsa dylbitë kryesore në këtë gamë përfshijnë elementet e lenteve UD.

Qartësi nga çdo skaj, falë elementit të rrafshimit të fushës

Shijoni një fushëpamje të qartë nga çdo skaj falë elementit të rrafshimit të fushës të Canon, i cili largon kurbën e fushës që e ul cilësinë e imazhit në skaje. Çdo palë dylbish Canon përfshin një element të rrafshimit të fushës.

Aktive
precizioni

Optika me prezicion të lartë dhe nivel të ulët të shformimeve nga Canon

Canon ka një trashëgimi prestigjioze në optikë që reflektohet në popullaritetin dhe veçantinë e gamës së lenteve të mirënjohura EF. Gama e dylbive përfshin shumë elemente nga të njëjtat teknologji dhe e njëjta ekspertizë dizajni që i bëjnë kaq unike gamën e lenteve EF. Një shembull të kësaj mund ta shikoni në dylbitë premium 10x42L IS WP që i përkasin serisë prestigjioze L, të projektuar për lentet që plotësojnë standardet më të larta optike të Canon për qartësi dhe saktësi të ngjyrave në çdo pikë.

Veshjet Super Spectra për një eksperiencë të gjallë të shikimit

Provoni një pamje të gjallë me kontrast të lartë dhe me ekuilibrin e saktë të ngjyrave falë veshjes së lentes Super Spectra, e cila eliminon reflektimet e brendshme të padëshirueshme që shkaktojnë hije dhe flakërima.

HDR ndezur pamje qyteti

Zvogëlimi i anomalive kromatike me elementet e lentes UD

Modelet kryesore të gamës tonë, 18x50 IS AW, 15x50 IS AW dhe 10x42L IS WP, të gjitha përfshijnë 1 ose 2 elemente të lentes UD (me shpërhapje ultra të ulët) për zvogëlimin e anomalive kromatike (shformimet si ylber). Lentet e objektivit me diametër të madh 50 mm ose 42 mm dhe një diametër i madh i pupilës dalëse sigurojnë një fushëpamje të ndritshme dhe relativisht të gjerë edhe në kushtet e ndriçimit të dobët.

HDR ndezur pamje qyteti

Dylbi të papërshkueshme nga uji dhe për të gjitha kushtet e motit

Dylbitë tona të papërshkueshme nga uji dhe për të gjitha kushtet e motit janë të projektuara për të përballuar kushtet më të ashpra në ambiente të jashtme, me një konstrukt të fortë dhe me izolimin ndaj kushteve të motit sipas Standardeve industriale japoneze (JIS). Ato variojnë nga dylbitë premium 10x42L IS WP të papërshkueshme nga uji (JIS 7), të cilat përfshijnë optikën e serisë L të Canon, e deri te modelet 18x50 IS AW dhe 15x50 IS AW (JIS 4), të cilat ndërthurin zmadhimin e lartë me një qëndrueshmëri të shkëlqyer.

Aktivitetet_papërshkueshmëria_nga_uji

Ideale për një gamë të gjerë aktivitetesh në ambiente të jashtme

Dylbitë tona të forta, të papërshkueshme nga uji dhe të përshtatshme për të gjitha kushtet e motit janë ideale për përdorime të ndryshme në det dhe në zona me ujë të ëmbël, si lundrimi dhe peshkimi. Shikoni yjet nga toka ose nga deti me modelet tona me zmadhimin më të madh për të gjitha kushtet e motit, ose zgjidhni dylbitë e lëvizshme 10x42L IS WP për një eksperiencë të shkëlqyer në shikimin e zogjve. Niveli i mbrojtjes nga uji dhe rezistencës nga uji ju jep sigurinë që t'i përdorni në të gjitha kushtet e motit.

Të forta

Konstrukti i fortë

Tre modelet e papërshkrueshme nga kushtet e motit përfshijnë lehtësinë e kapjes për kushte me lagështi, si dhe një veshje të forta gome për të përballuar të gjitha aventurat tuaja. Në të gjithë gamën janë përfshirë elemente pa plumb dhe miqësore me mjedisin dhe kapakët e mëdhenj dhe të fortë prej gome mbulojnë të gjithë lenten e objektivit, që ndihmon në rritjen e rezistencës.

Izolimi i shkëlqyer ndaj kushteve të motit

Dylbitë tona për të gjitha kushtet e motit ofrojnë izolimin ndaj motit JIS4 (Standardi industrial japonez), që lejon që ato të përdoren në shi ose në borë, si dhe të shpëlahen me ujë të rrjedhshëm për heqjen e baltës dhe papastërtive. Ndërkohë, dylbitë tona plotësisht plotësisht të papërshkueshme nga uji ofrojnë izolimin e motit JIS7, i cili bën të mundur që ato të përballojnë zhytjen nën ujë deri në 1 metër për 5 minuta.

Izolimi_nga_kushtet_e_motit

Dylbi kompakte dhe të lehta për t'u mbajtur

Të projektuara për komoditet dhe lëvizshmëri, me lehtësi aksesi me majat e gishtave te Stabilizuesi i imazhit dhe kontrollet e fokusimit, dylbitë tona kompakte dhe të lehta për t'u mbajtur ofrojnë një pamje me rezolucion të lartë me zmadhime të ndryshme: nga modeli i gamës mesatare 12x36 IS III deri te modeli ultra kompakt dhe i lehtë 8x25 IS që ofron maksimumin e lëvizshmërisë.

Izolimi kundër motit

Ideale për udhëtime, organizime dhe sporte me spektatorë

Shoqërueset e përsosura në udhëtime, dylbitë tona kompakte dhe të lëvizshme janë ideale për t'i mbajtur me vete në një çantë të vogël dhe në duar kur dëshironi të zbuloni dhe identifikoni diçka në largësi. Madhësia e tyre kompakte dhe me performancë të lartë do të thotë se ato mund t'ju afrojnë shumë më afër me një pamje të qëndrueshme në organizime sportive dhe në koncerte.

Një seri zmadhimesh për t'u përshtatur nevojave tuaja të shikimit

Gama e dylbive të Canon ofron zmadhime të ndryshme nga 8x deri në 18x për t'u përshtatur nevojave tuaja të shikimit dhe për t'ju afruar aq sa dëshironi me subjektin tuaj. Zmadhimi që duhet të zgjidhni do të varet nga distanca e subjektit dhe madhësia e tij. Nëse një palë dylbi kanë zmadhim 10x, objekti do të zmadhohet 10 herë. Me fjalë të tjera, diçka që është 100 metra larg do të duket si vetëm 10 metra larg me anë të dylbive. Në përgjithësi, dylbitë 10x ose 12x do të jenë të përshtatshme për shikimin e zogjve dhe për sportet me spektatorë, zmadhimet më të mëdha 15x dhe 18x do të bëjnë të mundur të shikoni yjet dhe të afroheni jashtëzakonisht shumë. Zgjidhni një nga faqet e zonës së subjektit dhe ne do t'ju drejtojmë në modelet që mund t'ju interesojnë.

0%

    Niveli i zmadhimit