Fishekët e bojës për printer laser i-SENSYS

Gjeni fishekun e duhur të tonerit për printerin tuaj laser të Canon nën skedën "Aksesorët dhe furnizimet" të faqes së internetit të produktit. Për t'u transferuar në faqen e duhur të produktit, zgjidhni modelin e pajisjes suaj nga menyja zbritëse e serive.

Seria i-SENSYS MF

Seria i-SENSYS LBP

iB-series

Seria i-SENSYS FAX