Image & Video Management
alt text goes here

Shërbimet

Nga printimet pa tela e deri te ruajtja e fotografive, përfitoni sa më shumë nga aplikacionet dhe shërbimet e Canon.

Eksploroni shërbimet tona

Photo Print Shop App

Photo Print Shop

Make your stories real

Read More

Photo Print Shop App

Përfitimet nga Canon Irista

Gjithçka e ruajtur me cilësinë origjinale

Mbajini imazhet me pamjen e tyre më të mirë. Pa ngjeshje, pa kompromise.

Canon Connect Station CS100

Organizoni koleksionin tuaj me lehtësi

Krijoni galeri dhe përdorni etiketa inteligjente për t'i filtruar fotografitë tuaja sipas gjërave në to dhe se si dukeni në to.

Canon Connect Station CS100

Krijoni një hdbook për ju

Prezantoni imazhet tuaja në një hdbook elegant. Printimi me cilësi profesionale u jep fotografive tuaja një thellësi dhe qartësi të veçantë.

Canon Connect Station CS100

Të gjitha fotografitë dhe videot tuaja në një vend të vetëm me Irista

Filloni me 15 GB falas