alt text goes here

Bëhuni gati
për familjen
dhe shokët tuaj.

Eksploroni gamën tonë të dhuratave të përzgjedhura për krishtlindje për të regjistruar historitë në vitin që vjen.

Paketa e përsosur për të regjistruar familjen dhe shokët tuaj

Ato momente të veçanta me familjen dhe shokët tuaj janë të paçmuara. Gama jonë e kamerave, lenteve dhe aksesorëve do t'ju lejojë t'i regjistroni në mënyrën më të mirë.

Boy jumping off a park swing

Blerjet për Krishtlindje nuk kanë qenë asnjëherë më të lehta

Ne kemi një mori kamerash familjare dhe dhuratash për Krishtlindje, që njerëzit tuaj të dashur të jenë gati për të regjistruar historitë e vitit që vjen.

Father and child first time at the beach touching waves
Snowball-1920x520.png

Shikoni ofertat tona më të fundit

Merrni oferta të mrekullueshme për kamerat dhe aksesorët për të regjistruar historitë tuaja vitin e ardhshëm.

Mësoni më shumë

Eksploroni më shumë

Qëndroni të përditësuar për idetë e dhuratave dhe shumë të tjera

Regjistrohuni në buletinin e Canon dhe zbuloni se si të regjistroni sa më mirë historitë tuaja në vitin që vjen.

Abonohuni

Regjistroni dhe mbani të gjitha momentet