CAPTURE THIS SUMMER’S BEST MOMENTS

KAP MOMENTET MË TË MIRA TË KËSAJ VERE

DERI NË 31.000 LEKË KTHIM TË MENJËHERSHËM TË PARAVE NË PRODUKTET E ZGJEDHURA

Ji i pranishëm në çdo foto, kap ngjyra të gjalla dhe bëje çdo moment të ketë rëndësi! Kënaqu me gjithë historitë e bukura të kësaj vere dhe ndaji ato me të dashurit e tu!

Zbulo ofertën tonë, zgjidh pajisjet e tua të preferuara dhe merr deri në 31.000 lekë kthim të menjëhershëm të parave në produktet e zgjedhura Canon.

Jepi atë që duhet historive të tua

Kompakte, e aftë dhe plot lidhje, kjo kamerë e gjithanshme pa pasqyrë përfshin videon 4K, një ekran me prekje me kënd të ndryshueshëm, një sensor CMOS 24,1 megapikselë dhe DIGIC 8 për të krijuar kujtime të paharrueshme me detaje dhe ngjyra të bukura.

Canon EOS M50

EOS M50

Zgjeroni këndvështrimin tuaj

Regjistroni fotografi dhe video nga poshtë ose nga sipër, duke përdorur ekranin me prekje me kënd të ndryshueshëm të kamerës EOS 800D për kompozimin e skenës. Fokusoni dhe regjistroni me një prekje të vetme.

Canon EOS 800D

EOS 800D

 Produktet e pranueshme

Oferta është e vlefshme nga 1.6.2019 deri në 18.8.2019 dhe aplikohen rregulla dhe kushte.

Zgjidh kamerën tënde të preferuar në listën e mëposhtme:

DSLR Sasia CB (Lekë)
EOS 5DS 24.800 Lekë
EOS 5DS R 24.800 Lekë
EOS 5D Mark IV 31.000 Lekë
EOS 6D Mark II 18.600 Lekë
EOS 7D Mark II 18.600 Lekë
EOS 80D 12.400 Lekë
EOS 77D 9.920 Lekë
EOS 800D 8.680 Lekë
EOS 2000D 3.720 Lekë
BLIC
Speedlite 430EX III-RT 3.720 Lekë
Speedlite 470EX AI 4.960 Lekë
Speedlite 600EX II-RT 6.200 Lekë
DSC
PowerShot G1 X Mark III 9.920 Lekë
PowerShot G5 X 6.200 Lekë
PowerShot G3 X 7.440 Lekë
PowerShot G7 X Mark II 4.960 Lekë
PowerShot G9 X Mark II 3.720 Lekë
PowerShot SX70 HS 6.200 Lekë
PowerShot SX740 HS 3.720 Lekë
PowerShot SX540 HS 3.720 Lekë
PowerShot SX430 HS 2.480 Lekë
EOS M
EOS M50 6.200 Lekë
EOS M100 5.040 Lekë
CP printerë
CANON CP1000 1.860 Lekë
CANON CP1300 1.860 Lekë
Videokamerat për konsumatorë
Legria HF R806 3.720 Lekë
Legria HF R86 3.720 Lekë
Legria HF R88 3.720 Lekë
Legria HF G26 6.200 Lekë
Videokamerat profesionale
XC15 18.600 Lekë
XA11 6.200 Lekë
XA15 12.400 Lekë
Lente
EF-M 22mm f/2 STM 2.480 Lekë
EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM 3.720 Lekë
EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM 3.720 Lekë
EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM 3.720 Lekë
EF-M 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM 6.200 Lekë
EF 14mm f/2.8L II USM 12.400 Lekë
EF 24mm f/1.4L II USM 12.400 Lekë
EF 35mm f/1.4L II USM 12.400 Lekë
EF 50mm f/1.2L USM 12.400 Lekë
EF 50mm f/1.4 USM 2.480 Lekë
EF 85mm f/1.8 USM 3.720 Lekë
EF 85mm f/1.2L II USM 12.400 Lekë
EF 100mm f/2 USM 3.720 Lekë
EF 135mm f/2L USM 9.920 Lekë
EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM 2.480 Lekë
EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM 3.720 Lekë
EF 16-35mm f/2.8L III USM 24.800 Lekë
EF 16-35mm f/4L IS USM 12.400 Lekë
EF 11-24mm f/4L USM 24.800 Lekë
EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM 6.200 Lekë
EF 24-70mm f/4L IS USM 9.920 Lekë
EF 24-70mm f/2.8L II USM 18.600 Lekë
EF 70-200mm f/4L USM 6.200 Lekë
EF 70-200mm f/2.8L USM 12.400 Lekë
EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM 18.600 Lekë
EF-S 60mm f/2.8 Macro USM 3.720 Lekë
EF 100mm f/2.8L Macro IS USM 8.680 Lekë
Printerë
PIXMA TS205 868 Lekë
PIXMA TS305 1.240 Lekë
PIXMA TS705 1.860 Lekë
PIXMA MG3650S - BLACK 1.240 Lekë
PIXMA MG3650S - WHITE 1.240 Lekë
PIXMA MG3650S - RED 1.240 Lekë
PIXMA TS3150 - BLACK 1.240 Lekë
PIXMA TS3151 - WHITE 1.240 Lekë
PIXMA TS5050 - BLACK 1.860 Lekë
PIXMA TS5150 - BLACK 1.860 Lekë
PIXMA TS5150 - WHITE 1.860 Lekë
PIXMA TS6250 - BLACK 2.480 Lekë
PIXMA TS6250 - WHITE 2.480 Lekë
PIXMA TS8250 - BLACK 3.720 Lekë
PIXMA TS8251 - WHITE 3.720 Lekë
PIXMA TS8252 - RED 3.720 Lekë
PIXMA TS9150 - BLACK 3.720 Lekë
PIXMA TS9155 - RED 3.720 Lekë
PIXMA TS9550 - BLACK 3.720 Lekë
PIXMA TS9551C - WHITE 3.720 Lekë

Oferta është e vlefshme nga 1.6.2019 deri në 18.8.2019. 

Aplikohen rregulla dhe kushte. Shikoji këtu

 Gjej një shitës

Mund të kërkosh kthim të menjëhershëm të parave në produktet e zgjedhura Canon të blera nga shitësit pjesëmarrës.

Shitësit pjesëmarrës 

Neptun AL
Video mobile

 

Rregullat dhe kushtet e ofertës Verë 2019 për kthimin e menjëhershëm të parave 

1. PRODUKTET NË OFERTË, PERIUDHA E OFERTËS DHE PJESËMARRËSIT NË TË 

1.1. Kjo ofertë është në dispozicion për blerjet e cilitdo prej produkteve të renditur më poshtë/bashkëngjitur (“Produktet në ofertë”) brenda Shqipërisë nga një shitës shqiptar i renditur më poshtë gjatë periudhës 1.6.2019 deri në 18.8.2019. Produktet në ofertë mund të shiten si një trup kamere i vetëm, ose si pjesë e një kiti lenteje ose pakete, por vetëm NJË zbritje mund të kërkohet për çdo kit ose paketë. Pra, nëse një kit ka dy produkte në ofertë, pjesëmarrësit do t’i duhet të zgjedhë një produkt kundrejt të cilit do të marrë një kthim të menjëhershëm të parave. Blerjet duhet të jenë të vërteta me para në dorë ose ekuivalente të tyre.
1.2. Të gjithë pjesëmarrësit duhet të kenë moshën 18 vjeç e sipër dhe duhet të banojnë në Shqipëri (“Pjesëmarrësi”).
1.3. Konsiderohet se të gjithë pjesëmarrësit janë dakord dhe pranojnë t’i përmbahen këtyre rregullave dhe kushteve.
1.4. Të gjitha produktet duhet të blihen në dyqane të Shqipërisë, dhe duhet t’u jenë dhënë dhe shpërndarë këtyre dyqaneve nga Canon CEE GmbH (“Canon”). Ju lutem pyesni shitësin e dyqanit nëse është kështu për të mos u zhgënjyer. Dyqanet në internet duhet ta kenë të shfaqur një adresë të regjistruar/postare në Shqipëri.
Rendit partnerët e përfshirë në ofertë:
Video Mobile
Neptun
1.5. Të gjitha produktet e ofertës duhet të jenë produkte të reja dhe origjinale Canon. Blerjet e produkteve të përdorura, produkteve të riparuara ose rregulluara, ose produkteve që janë false ose shkelin në ndonjë mënyrë të drejtat e pronës intelektuale të grupit të kompanive Canon (për shembull, duke përfshirë por jo vetëm produktet paralele ose “gri”) nuk kualifikohen për këtë ofertë. Për të mësuar më shumë rreth produkteve paralele, shikoni https://www.canon.com.al/about_us/serial-number-checker/ 


2. SË TË MERRNI PJESË 

2.1. Për të marrë pjesë në ofertë, pjesëmarrësi duhet të blejë një produkt oferte në dyqanet shqiptare të cilat marrin pjesë në ofertë gjatë periudhës së ofertës.
2.2. Produktet e ofertës janë subjekt i disponueshmërisë për sa kohë zgjat stoku. Canon nuk do të jetë përgjegjës nëse dyqanet e shitjes nuk bëjnë porositë e produkteve të ofertës gjatë periudhës së ofertës.
2.3. Mund të bëhet vetëm një kërkesë për çdo produkt oferte.
2.4. Kërkesat nga bizneset ose individët që bëjnë blerje në sasi të mëdha (më shumë se 4 produkte oferte gjatë periudhës së ofertës, përveç rasteve ku produktet përkatëse janë përfshirë në kite ose paketa siç tregohet në pikën 1.1) nuk do të pranohen të hyjnë në këtë ofertë.
2.5. Kjo ofertë nuk mund të jepet së bashku me asnjë lloj oferte tjetër. 


3. KTHIMI I PARAVE 

3.1. Pjesëmarrësit do të marrin kthim të menjëhershëm të parave në shumat e treguara për blerjet e produkteve në ofertë. 


4. BËRËSI I OFERTËS 

4.1. Bërësi i ofertës është Canon CEE GmbH. 


5. MOHIMET 

5.1. Deri në shkallën maksimale të lejuar me ligj, Canon nuk do të mbajë përgjegjësi për asnjë humbje, dëmtim ose lëndim të çfarëdo natyre të shkaktuar në çfarëdo mënyrë që has pjesëmarrësi në këtë ofertë. Sidoqoftë, asgjë në këto rregulla nuk do të ketë efektin e përjashtimit ose kufizimit të përgjegjësisë së Canon për lëndimet ose vdekjet e shkaktuara nga pakujdesia e vërtetuar e punonjësve ose agjentëve të Canon.
5.2. Canon ushtron të drejtën të shmangë, ndryshojë, dhe/ose përshtatë këtë ofertë në çfarëdo kohë pa mbartur asnjë përgjegjësi çfarëdo qoftë.
5.3. Canon ushtron të drejtën të auditojë çfarëdo kërkese për t’u siguruar për pajtueshmëri me këto rregulla dhe kushte dhe për të kërkuar informacione shtesë dhe dokumentacione mbështetëse. Canon ushtron të drejtën të përjashtojë kërkesat dhe/ose pjesëmarrësit nëse dyshon se me ofertën po abuzohet në ndonjë mënyrë. Vendimet e Canon në lidhje me ofertën janë finale dhe nuk do të hyhet në asnjë lloj korrespondence. 


6. LIGJI DHE JURIDIKSIONI 

Këto rregulla dhe kushte, dhe çdo mosmarrëveshje që lind prej tyre ose në lidhje me to do të qeveriset dhe interpretohet në përputhje me ligjet e [vendos territorin tënd] dhe do të jetë subjekt i juridiksionit jo-ekskluziv të gjykatave shqiptare.