Mike holding G7x mk III and surrounded by hills

#FreeYourStory

Koha për t'u çliruar. Merrini i pari lajmet e fundit për kamerat dhe printerët e "Canon" që ju ndihmojnë të tregoni historitë tuaja.

Çlironi historinë tuaj

Ndani këndvështrimin tuaj për botën dhe na tregoni se si e shprehni veten përmes fotos, printimit apo filmit. Ejani në komunitetin tonë duke përdorur etiketën me thurje #FreeYourStory në "Instagram".

Zgjidhni "Canon" tuaj të parë

Eksploroni gamën e kamerave dhe të printerëve tanë për t'ju lënë të jini krijues e të ndani historinë tuaj, me mënyrën tuaj.

Get Inspired

Bashkojuni komunitetit tonë

Mos i humbisni kurrë ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.

Regjistrohuni tani