Canon Zoemini S
Specifikimet

Specifikimet kryesore

zink

ZinkTM

Teknologjia e printimit

Smartphone-ready

Gati për celularë

iOS dhe Android

Chic and lightweight

Elegant dhe peshëlehtë

Model 188-gramësh në të zezë mat, të bardhë perle ose të artë trëndafili

Resolution

314 x 600 dpi

Rezolucioni

Available in 4 colours

Bluetooth®

Lidhja me Bluetooth®

5 Megapixels

8 megapikselë

Kamera

Remote shutter

Shkrehës në distancë

Me aplikacionin "Canon Mini Print"

Micro SD

MicroSD*

Mbështetje për karta memorieje

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Printer

Teknologjia e Printimit

ZINKTM

Shpejtësia e printimit

Afro 50 sekonda (ndezja dhe ndalimi i motorit, në temperaturën e dhomës 25°C )

Rezolucioni i printimit

314 x 600 dpi

Printim pa bordura

PO

Lidhja e printerit

Bluetooth - me aplikacionin “Mini Print” të Canon

Lidhshmëria

Bluetooth 4.0

NFC

iOS (duhet lexues NFC pale të 3-të, ofrohet vetëm për iPhone 7 e lart)
Android (i punueshëm me modele që mbështesin NFC dhe kanë lexues të integruar NFC)

Sensori automatik i letrës

Po

Bateria

Bateri e rikarikueshme, e integruar, me polimere litiumi, 700 mAh

Jeta e baterisë

Mesatarisht 25 fotoprintime

Fikje automatike

PO (asnjë / 3 min / 5 min / 10 min) (cilësim në aplikacion)

Butoni i rivendosjes

Po

Shpejtësia e karikimit

Afro 120 minuta (nga 0% në karikim të plotë)

Paneli i kontrollit

1. Butoni i ndezjes
2. Butoni i shkrehjes
3. Butoni i riprintimit
4. Butoni i formatit të kuadrit (2×2 / 2×3 )
5. Çelësi rrëshqitës (fikje e blicit, blic automatik / dritë e plotë)

Në përputhje me kartën e memories

PO, kartë MicroSD, deri në 256 GB

Lloji i mbështetur i letrës

Letër fotografike ZINKTM

Maximum Paper Size

2,0×3,0 in

Kapaciteti i letrës

Deri në 10 fletë letre fotografike "Canon ZINKTM" + 1 SMARTSHEETTM

Ngjyra e trupit

E zezë mat / e bardhë perle / e artë trëndafili

Madhësia e trupit (Gj x Th x L)

121×80,3×21,5mm

Pesha

188 g

Temperatura e rekomanduar, temperatura e karikimit dhe e ruajtjes (℃)

15 - 32°C (59 - 90°F)

Lagështia e rekomanduar e përdorimit (RH)

40-55% RH

Temperatura e përdorimit (℃)

5 - 40°C (41 - 104°F)

Lagështira e përdorimit (RH)

<70%RH

Kamera

Rezolucioni i fotove statike njëshe

8 MP

Format fotosh statike njëshe

JPG

Formati i kuadrit për fotot

1) 3:2 (2×3 in)
2) 1:1 (2×2 in)

Drita e blicit

Po

Dritë e plotë

Po (8 llamba LED)

Rreze fokusimi

Auto (rrezja: 30cm~∞ )

Zmadhimi

I fiksuar

Ndjeshmëria

Auto (rrezja e ISO: 100-1600)

Balancimi i së bardhës

Auto

Rregullimi i ekspozimit

Auto

Treguesit

Drita e poshtme LED (karikimi)

E kuqe: Në karikim
Jeshile: Karikimi i plotë

Llambë e sipërme LED (statusi)

E bardha ndezur: pajisja është ndezur dhe në pritje
E bardhë duke pulsuar: duke procesuar "Smartsheet" / duke përgatitur printimin / duke përditësuar firmuerin
E kuqja ndezur: pajisja është në temperaturë shumë të lartë
E kuqje duke pulsuar: kapaku hapur / gabim printeri / nuk ka letër / ngecje letre
E kuqja/bardha me radhë: bateri e ulët, bateri shumë e ulët
Bluja ndezur -> e bardha duke pulsuar: pajisja po ndizet
Bluja duke pulsuar: gabim me "Smartsheet"
E kaltra ndezur: pajisja është në temperaturë më të ulët
E kaltra duke pulsuar: koka e printerit duke u ftohur
Roza ndezur: modalitet njësie ruajtëse
Roza duke pulsuar: gabim i kartës SD
E verdha/roza/e kaltra/e bardha me radhë: printeri duke printuar

Llambë formati kuadri LED (e gjelbër) x 2

1) 3:2 (2×3 in)
2) 1:1 (2×2 in)

Altoparlanti (statusi)

1) Ndezja
2) Fikja
3) Kyçi i përqendrimit të kamerës
4) Shkrehësi i kamerës
5) Gabim i kamerës (nuk nxjerr dot foto)
6) Futja/nxjerrja e kartës microSD
7) Gabim i kartës microSD
8) Gabim riprintimi

Informacionet për letrën fotografike ZINK

Letër fotografike ZINKTM

Qeskë letrash fotografike ZINK (10 fletë)
Letër fotografike 2×3 / shpinë shqitëse dhe ngjitëse

Mjedisi i Ruajtjes

Temperatura: 0-25°C, Lagështia: 40-55% RH

Aplikacioni dhe sistemet operative në përputhje

Sistemi i pajtueshëm operativ (për aplikacionin për celularë)

"iOS 9.0" e lart dhe "Android 4.4" e lart

Sistemi i pajtueshëm operativ (për kompjuter)

Windows 7 / 8 / 8.1 / 10, Mac OSX 10.10-10.14

Aplikacioni për celular

Aplikacioni Canon Mini Print