Canon Zoemini C
Specifikimet

Specifikimet kryesore

zink

ZinkTM

Teknologjia e printimit

lightweight

Peshëlehtë

Model 170 gm në rozë çamçakëzi, të verdhë grerëze, të gjelbër mendre dhe blu bregdeti

Resolution

314×500 dpi

Rezolucioni

10-sheet capacity

Kapaciteti 10 fletë

Letër printimi 2×3 in, "ZinkTM"

5 Megapixels

5 megapikselë

Kamera

Micro SD

MicroSD*

Mbështetje për karta memorieje

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Printer

Teknologjia e Printimit

ZINKTM

Shpejtësia e printimit

Afro 50 sekonda (ndezja dhe ndalimi i motorit, në temperaturën e dhomës 25°C )

Rezolucioni i printimit

314×500 dpi

Printim pa bordura

PO

Sensori automatik i letrës

Po

Bateria

Bateri e rikarikueshme, e integruar, me polimere litiumi, 700 mAh

Jeta e baterisë

Mesatarisht 25 fotoprintime

Fikje automatike

PO (5 min)

Butoni i rivendosjes

Po

Shpejtësia e karikimit

Afro 90 minuta (nga 0% në karikim të plotë)

Paneli i kontrollit

1. Butoni i ndezjes
2. Butoni i shkrehjes
3. Butoni i riprintimit
4. Butoni i formatit të kuadrit (2×2 / 2×3 )

Në përputhje me kartën e memories

PO, kartë MicroSD, deri në 256 GB

Lloji i mbështetur i letrës

Letër fotografike ZINKTM

Maximum Paper Size

2,0×3,0 in

Kapaciteti i letrës

Deri në 10 fletë letre fotografike "Canon ZINKTM" + 1 SMARTSHEETTM

Ngjyra e trupit

Rozë çamçakëzi / e verdhë grerëze / e gjelbër mendre / blu bregdeti

Madhësia e trupit (Gj x Th x L)

121×78,3×23,7 mm

Pesha

170 g

Temperatura e rekomanduar, temperatura e karikimit dhe e ruajtjes (℃)

15 - 32°C (59 - 90°F)

Lagështia e rekomanduar e përdorimit (RH)

40-55% RH

Temperatura e përdorimit (℃)

5 - 40°C (41 - 104°F)

Lagështira e përdorimit (RH)

<70%RH

Kamera

Rezolucioni i fotove statike njëshe

5 MP

Format fotosh statike njëshe

JPG

Formati i kuadrit për fotot

1) 3:2 (2×3 in)
2) 1:1 (2×2 in)

Drita e blicit

Po

Dritë e plotë

Jo

Rreze fokusimi

Fiks (rrezja: 50 cm~∞ )

Zmadhimi

I fiksuar

Ndjeshmëria

Auto (rrezja e ISO: 100-1600)

Balancimi i së bardhës

Auto

Rregullimi i ekspozimit

Auto

Treguesit

Drita e poshtme LED (karikimi)

E kuqe: Në karikim
Jeshile: Karikimi i plotë

Llambë e sipërme LED (statusi)

E bardha ndezur: pajisja është ndezur dhe në pritje
E bardha duke pulsuar: duke përpunuar "Smartsheet" / duke përgatitur printimin
E bardha ndezur -> e bardha duke pulsuar: pajisja po ndizet
E kuqja ndezur: pajisja është në temperaturë shumë të lartë
E kuqje duke pulsuar: kapaku hapur / gabim printeri / nuk ka letër / ngecje letre
E kuqja/bardha me radhë: bateri e ulët, bateri shumë e ulët
Bluja duke pulsuar: gabim me "Smartsheet"
E kaltra ndezur: pajisja është në temperaturë më të ulët
E kaltra duke pulsuar: koka e printerit duke u ftohur
Roza ndezur: modalitet njësie ruajtëse
Roza duke pulsuar: gabim i kartës SD
E verdha/roza/e kaltra/e bardha me radhë: printeri duke printuar
E gjelbra duke pulsuar: firmueri duke u përditësuar

Llambë formati kuadri LED (e gjelbër) x 2

1) 3:2 (2×3 in)
2) 1:1 (2×2 in)

Altoparlanti (statusi)

1) Ndezja
2) Fikja
3) Shkrehësi i kamerës
4) Gabim i kamerës (nuk nxjerr dot foto)
5) Nuk riprinton
6) Çaktivizim ose nxjerrje e kartës SD
7) Gabim i kartës SD

Informacionet për letrën fotografike ZINK

Letër fotografike ZINKTM

Qeskë letrash fotografike ZINK (10 fletë)
Letër fotografike 2×3 in / shpinë e heqshme dhe ngjitëse

Mjedisi i Ruajtjes

Temperatura: 0-25°C, Lagështia: 40-55% RH

Aplikacioni dhe sistemet operative në përputhje

Sistemi i pajtueshëm operativ (për aplikacionin për celularë)

Jo i disponueshëm

Sistemi i pajtueshëm operativ (për kompjuter)

Windows 7 / 8 / 8.1 / 10, Mac OSX 10.10-10.14

Aplikacioni për celular

Jo i disponueshëm