Canon Zoemini C
Blank-Rect Image

Canon Zoemini C

Buzëqeshni e shkrepni një autoportret me shkrepje e printim të çastit – zgjidhja ideale në madhësi xhepi, për fotografi argëtuese kudo që të jeni.

Canon Zoemini C

Zbuloni "Canon Zoemini C"

Nga autoportretet e guximshme e deri te pozat e bukura më të mira, nxirrni printime cilësore nga xhepi në pëllëmbë të dorës, për pak sekonda

Shikoni videon

Printime ngjitëse nga xhepi në dorë për punë sekondash

Nxirreni dhe printoni në çast me modelin e xhepit "Canon Zoemini C". Me një pasqyrë të përshtatshme për autoportrete, teknologji rezistente ndaj njollave "Zink™" dhe printime ngjitëse, kjo është kamera-printer e çastit që ju ndihmon ta shfrytëzoni çdo çast në maksimum.

Shikoni specifikimet e plota

Canon Zoemini C Specification Intro

Teknologji 2-në-1

Ky kombinim i zgjuar do të thotë se mund të shkrepni e printoni nga e njëjta pajisje. Me kamerën e tij 5-megapikselëshe, folenë e kartës MicroSD* dhe teknologjinë "Zink™", është gjithçka ju nevojitet për foto kudo që të jeni.

2-in-1 technology

Kapni një pozë

Me pasqyrën e montuar nga përpara, autoportretet tuaja do të jenë gjithnjë të inkuadruara aty ku duhet. Printoni pozën ideale, hiqjani letrën nga pas dhe dekoroni sendet tuaja për një penelatë tuajën të bukur e personale.

Strike a pose

I vogël dhe elegant

Modeli peshëlehtë që vjen në katër ngjyra të këndshme, "Canon Zoemini C", është shoqëruesi ideal në madhësi xhepi - dizajni i tij elegant ju përshtatet lehtësisht në pëllëmbë, xhep apo çantë për portativitet maksimal.

Small and sleek

Ngjitini kudo

Me hapësirë për 10 fletë letre printimi me shpinë ngjitëse 2×3 in "Zink™", mund t'i printoni, shqisni e ngjisni pozat tuaja kudo që të dëshironi – nga frigoriferi deri te telefoni.

8 ide krijuese për printime

Stick ’em up
From pixels to prints

Nga pikselët në printime

Harrojini printerët e tryezës dhe rimbushjet falë teknologjisë pa bojë "Zink™". Mikrokristalet reagojnë kur nxehen për të krijuar foto që u rezistojnë njollave, grisjes dhe ujit kudo që të jeni.

Letra fotografike Canon ZINK™

Letra ZINK ka një shtresë me mikrokristale që reagojnë ndaj nxehtësisë, duke krijuar një imazh rezistent ndaj ujit, grisjes dhe turbullimit pa asnjë bojë.

Blini 20 fletë

Blini 50 fletë

Canon ZINK™ Photo Paper

Specifikimet kryesore

zink

ZinkTM

Teknologjia e printimit

lightweight

Peshëlehtë

Model 170 gm në rozë çamçakëzi, të verdhë grerëze, të gjelbër mendre dhe blu bregdeti

Resolution

314×500 dpi

Rezolucioni

10-sheet capacity

Kapaciteti 10 fletë

Letër printimi 2×3 in, "ZinkTM"

5 Megapixels

5 megapikselë

Kamera

Micro SD

MicroSD*

Mbështetje për karta memorieje

Shikoni specifikimet e plota

Key Specifications
WITB

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për të shkrepur, printuar e ngjitur kudo që të jeni.

Kamera-printer e çastit "Canon Zoemini C" (ofrohet në rozë çamçakëzi, të verdhë grerëze, të gjelbër mendre dhe blu bregdeti)

Kabllo USB

Fleta e specifikimeve të sigurisë

Fleta EWS (garancia)

Udhëzimet e shpejta (letër A3)

Letër fotografike "CANON Zink™" (10 fletë) +1 SMARTSHEET

Rrip dore

Produktet e lidhura

* Fotot e shkrepura me "Canon Zoemini C" mund të ruhen në kartën "Micro SD". Fotot nuk ngarkohen dot nga karta në "Canon Zoemini C".