Canon Robotic Camera System CR-S700R

Panoramim, anim dhe zmadhim të telekomanduar profesional për fotografë, i pajtueshëm me kamerat me objektiva të këmbyeshëm

Canon Robotic Camera System CR-S700R

Një zgjidhje fleksibël dhe e shkallëzueshme telekomandimi

Koka e telekomanduar e "Canon" është me orientim qendror, e lehtë në instalim dhe ofron komanda intuitive nga një kompjuter i vetëm për një a më shumë kamera, duke shkrepur njëherësh foto nga një larmi këndesh në aktivitete të rangut botëror.

Shikoni specifikimet e plota

Specification Intro

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet kryesore

Sistem me orientim qendror

Rreth Rreze rrotullimi 26 cm (duke përjashtuar kamerën/objektivin)

Mbështetje për shumë kamera/kokë

Përdorim efikas nga një përdorues me "Camera Remote Application"

Një kabllo "Ethernet"

Ofron sinjale për komandimin e kamerës, funksionimin e kokës dhe transferimin e të dhënave të figurës

XLR me 3 kunja, korrent 24 V

Mbështet ushqim të pajtueshëm elektrik, sipas standardit XLR të sektorit

5 pozicione të programuara

Ruani dhe përdorni deri në 5 pozicione të programuara panoramimi/animi/rrotullimi dhe zmadhimi

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Çfarë ka në kuti

Robotic Camera System CR-S700R

IP Camera Controller CR-G100

Kllapë suporti kamere

Njësi zmadhimi (me shufra)

Kllapë kamere okulari

Kllapë kamere vrojtimi

Mbështetje objektivi 100-400

Mbështetje objektivi 70-200

Kabllo N3 kamerë-CR-G100

Kabllo USB kamerë-CR-G100

Kabllo LAN kamerë-CR-G100

Kordon elektrik kamerë-CR-S700R

Manuali i përdoruesit

Aksesorët

Produktet e lidhura