Remote PTZ

Remote PTZ Systems

Zgjidhje panoramimi, animi dhe zmadhimi të telekomanduar profesional për transmetime dhe fotografi

Sisteme Pan-Anim

Mësoni më shumë për sistemin e famshëm simbol të kamerave HD të "Canon" me efikasitet në kosto, panoramim-anim-zmadhim (PTZ) të telekomanduar, si dhe gamën e plotë të zgjidhjeve të kamerave të rrjetit.