Powershot G9 X Mark II

Canon PowerShot G9 X Mark II

Një shoqëruese super elegante dhe e lidhur e smartfonit e cila ofron kreativitet, imazhe mahnitëse dhe aq shumë ose aq pak kontroll sa të dëshironi.

Galeria

Performancë xhepi - rezultate premium

Shkrepni pa u munduar dhe ndani foto dhe filma të stilit profesional duke përdorur këtë kamerë retro, super elegante dhe të lidhur e cila është shoqëruesja perfekte e smartfonit. Teknologjitë e fuqishme sigurojnë kreativitet ngjashëm DSLR me nivelin e kontrollit që dëshironi.

Shikoni specifikimet e plota

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

1.0 type CMOS

Sensor i madh për rezultate premium

f/2 lens

Aperturë e gjërë

7.5cm Touchscreen

Përdorim i thjeshtë me ekran me prekje

Intelligent IS

Imazhe dhe video të qëndrueshme në çdo situatë

DIGIC 7

Përpunim i fuqishëm DIGIC

Fast continuous shooting

Fokusi automatik super i shpejtë dhe regjistrimi i vazhdueshëm në RAW

Bluetooth

Lidhje e vazhdueshme midis kamerës dhe pajisjes smart

USB charging

Karikojeni me lehtësi me kabëll USB

Shikoni specifikimet e plota

PowerShot G9-X Mark II Top lens Out
PowerShot G9 X Mark II BK WITB

Çfarë ka në kuti

Çdo gjë që ju duhet për të filluar të shprehni kreativitetin tuaj, vetëm shtoni një kartë memorie dhe një kasë elegante kamere

Kamerë dixhitale PowerShot G9 X Mark II

Rripi i kyçit WS-DC12

Paketa e baterisë NB-13L

Karikues Baterie CB-2LHE

Kabllo AC

Paketa e manualit të përdoruesit

Produktet përkatëse

*Kërkon që pajisja smart të jetë e lidhur me Bluetooth versioni 4.0 (ose më të ri) Kërkon po ashtu që pajisja inteligjente të përdorë sistemin operativ iOS 8.4 (ose të mëvonshëm) ose Android 5.0 (ose të mëvonshëm)

**Fjala dhe logot Bluetooth® janë marka tregtare të regjistruara që zotërohen nga Bluetooth SIG, Inc. dhe çdo përdorim i këtyre markave nga Canon Inc. bëhet me licencë. Markat tregtare dhe emrat tregtarë të tjerë janë të pronarëve të tyre përkatës.