shooting with a canon compact camera

Kamerat PowerShot & IXUS

Eksploroni sferën e plotë të kamerave digjitale kompakte të Canon: elegante, të mbushura me veçori dhe të ndërtuara për të qëndruar gjatë.

Seria PowerShot G

Duke ofruar performancë të jashtëzakonshme me veçori të avancuara dhe kontroll të plotë manual për fotografët seriozë.

Seria PowerShot SX

Me zmadhime të fuqishme optike në një paketim të vetëm kompakt, kamerat PowerShot SX sjellin rezultate mahnitëse cilido të jetë niveli juaj i ekspertizës.

IXUS

Me stilin më të fundit, IXUS ofron teknologji të avancuar në trupa super të hollë, krejt metalikë - në këtë mënyrë mund të lini një përshtypje pas çdo shkrepjeje.

Seria PowerShot D

Të ndërtuara të forta dhe kundër ujit për të kapur çdo aventurë ekstreme dhe moment nën ujë me cilësi mahnitëse.