Canon Çantë supi MS10 Specifikimet

Emri

Çantë supi Canon MS10

Përmasat (GjxThxL)

40,5 x 24 x 18 cm

Materialet kryesore

Poliestër dhe poliuretan

Mbrojtësja e shiut e përfshirë

Jo

E përshtatshme për në aeroplan

Po¹

Kapaciteti i rekomanduar i kamerës

1x DSLR + deri në 2x lente/blice¹

Hapësira për sende personale

2 xhepa përpara


Ndarja kryesore e brendshme me ndarëse dhe me zinxhir


2 ndarje për kartat e memories SD me hapësirë për aksesorë të tjerë

Lidhja e trekëmbëshit

Jo

Ngjyra

Gri

Ndarja e tabletit

Po, tablet deri në 9,7"

Xhepi i brendshëm me zinxhir

Po

Ndarëset e rregullueshme

Po

Rripi i lëvizshëm

Jo

Shënimi në fund të faqes

¹ Bazuar në kufizimin 45 x 25 x 56cm (GjxThxL), por kontaktoni gjithmonë me linjën ajrore para se të fluturoni

¹ E deklaruar bazuar në përdorimin e një kamere EOS DSLR të nivelit fillestar deri në mesatar

¹ Bazuar në kufizimin 45 x 25 x 56cm (GjxThxL), por kontaktoni gjithmonë me linjën ajrore para se të fluturoni

¹ E deklaruar bazuar në përdorimin e një kamere EOS DSLR të nivelit fillestar deri në mesatar