L-series EOS R & EF Lenses

Objektiva Canon RF

Eksploroni atë që po vjen

Risi për 2020

"Canon" ka krenarinë të prezantojë disa objektiva e zgjatues të rinj për sistemin "EOS R", duke përfshirë "RF 100-500mm F4.5-7.1L IS USM" të serisë mahnitëse L, "RF 600mm F11 IS STM" dhe "RF 800mm F11 IS STM" për mbulim dhe prakticitet mahnitës. Përveç kësaj, "Canon" konfirmon gjithashtu planin për të hedhur në treg objektiva të tjerë RF gjatë 2020.

E ndërtuar nga themelet

Sistemi EOS R dhe montuesi RF e çojnë trashëgiminë e sistemit ekzistues EOS në lartësi të reja. Ndërtuar në linjë me përparimet teknologjike dhe opinionet e përdoruesve fundorë gjatë zhvillimit të sistemit EOS R, inxhinierët e Canon morën në konsideratë lehtësinë e mbajtjes dhe mundësinë e zgjerimit të gamës së lenteve në të ardhmen.

Cilësi nga dizajni

Montuesi i lentes RF mundëson një dizajn optik të ri dhe radikal, që lejon elementet e mëdha të lentes të vendosen sa më pranë me sensorin, duke lejuar që drita të bjerë direkt mbi sensor. Kjo redukton aberracionin optik, duke rritur cilësinë e imazhit.

Canon The RF mount

Ndërtuar për fleksibilitet

Fokusi i pasmë i shkurtër i montuesit dhe diametri i gjerë 54 mm kanë bërë të mundur që inxhinierët optikë të Canon të kenë një nivel të ri lirie për të krijuar një gjeneratë të re optike; ajo ofron ekuilibrin ideal ndërmjet reduktimit të madhësisë së sistemit, imazhe me cilësi të lartë dhe performancë me specifikim të lartë.

Canon eos r back folts

Mund të jeni të interesuar në...