4K vs HD page

Video 4K apo Full HD?
Zgjedhjet tuaja të shpjeguara

Zbuloni diferencat mes videos 4K dhe Full HD - kështu që mund të zgjidhni pajisjen e duhur për ju.

Një zgjedhje e informuar

Nga rezolucioni i imazhit e deri te ruajtja e të dhënave, redaktimi dhe rileximi - gjithçka që duhet të dini për videon në 4K dhe Full HD.

Rezolucioni i imazhit

Videoja 4K - e njohur edhe si 4K UHD - ofron 4 herë më shumë se rezolucionin e 1080p Full HD, me 3840x2160 pikselë. Kjo do të thotë se mund të regjistroni detaje mahnitëse thuajse të prekshme me 4K në krahasim me videon Full HD.

Image resolution

Regjistrimi i të dhënave dhe transmetimi

Videoja 4K regjistron më shumë të dhëna, kështu që për të njëjtën kohë regjistrimi do t'ju duhen karta memorieje më të mëdha me shpejtësi më të larta transferimi dhe një lidhje interneti më e shpejtë për transmetimin. Full HD ju siguron madhësi më të vogla të skedarëve, idealë për ngarkimin me lehtësi dhe transmetimin e përmbajtjeve në linjë.

Data capture and streaming

Ruajtja dhe redaktimi

Ruajtja e më shumë të dhënave gjatë regjistrimit në 4K mund të kërkojë një disk të ngurtë më të madh, kur regjistroni në 4K këshillohet të keni një kompjuter edhe më të fuqishëm për të siguruar një redaktim me lehtësi.

Storage and editing

Krijimtaria

Me rezolucionin 4K mund të shijoni lirinë krijuese për të zmadhuar, zhvendosur dhe prerë në filmimet tuaja deri në 200% dhe t'i ofroni përsëri filmat tuaj në rezolucionin Full HD - duke e bërë atë ideale për entuziastët e videove që krijojnë filma dhe filmime krijuese.

Creativity

Të gjithanshme

Kamerat Canon që regjistrojnë në 4K mund të regjistrojnë edhe në Full HD - kështu që mund të zgjidhni rezolucionin e duhur të videos që i përshtatet çdo projekti krijues.

Versatility

Rileximi

Mund t'i shijoni efektin e plotë dhe detajet e pabesueshme të filmimeve 4K në një televizor 4K. Edhe nëse nuk keni një televizor 4K për momentin, zgjedhja e një pajisjeje regjistruese 4K do të sigurojë që të jeni gati për të provuar detajet e mrekullueshme të rezolucionit 4K sapo ta përmirësoni atë.

Blocks Playback

Keni ende nevojë për ndihmë?

Mësoni më shumë për videokamerat e serisë LEGRIA HF-G dhe krahasoni opsionet e regjistrimit me lentet e ndërrueshme dhe ato të-gjitha-në-një.