Printerë të formatit të gjerë

Printerë UV me shtrat të sheshtë

Gama produktive e shtratit të sheshtë UV që ofron rezultate cilësore
materiale multimediale solide dhe elastike

Kërkoni informacione

Po kërkoni për diçka konkrete? Rafinoni kërkimin
Filtroni sipas

Softueri përkatës

Kompjuterë desktop që shfaqin imazhe

Softuer për fluksin e punës për grafikat prezantuese

Rezultate dhe menaxhim uniform i ngjyrave nga përgatitja e deri te përfundimi i detyrave

Kompjuterë desktop që shfaqin punime të printuara

Softuer për menaxhimin e dyqaneve të printimit

Modernizoni prodhimin e printimeve për printerët e detyrave dhe reprografët

CAD & GIS Workflow Software

Softuer pune CAD dhe GIS

Optimizoni dhe menaxhoni printimet e formatit të madh duke printuar aplikime CAD dhe GIS, ueb dhe portative

Produktet përkatëse

Flatbed cutter

Prerësit me shtrat të sheshtë

Idealë për mbarimin e automatizuar të printimeve të shfaqjeve grafike në materiale multimediale solide ose elastike

Signage and poster printer

Printerë për tabela dhe posterë

Gjithçka që ju nevojitet për të printuar postera, tabela dhe grafika prezantuese cilësore

Photography and fine art printer

Printerët e fotografisë dhe arteve të bukura

Idealë për printimin e fotove, arteve dhe aplikimeve të bëra me porosi

CAD and GIS plotter

Plotera CAD dhe GIS

Plotera automatikë CAD dhe GIS që integrohen lehtësisht në fluksin tuaj të punës

Speciality and industry printer

Speciale dhe industriale

Ideal për procesin e prodhimeve të printimit jashtë tregut të grafikave prezantuese

Lini përshtypje të madhe me formatin tonë të madh
Printerë UV me shtrat të sheshtë

NA KONTAKTONI