Printerë formati të gjerë

Canon imagePROGRAF TX-2100

Specifikimet

Specifikimet

 • Prodhim në volum të lartë

  Shpejtësi e lartë dhe printim i vazhdueshëm me depozita boje me ndërrim pa fikje.

 • Cilësi e nivelit më të lartë

  Bojë me pigment të plotë LUCIA TD për CAD, GIS dhe posterë të saktë, të theksuar.

 • Fillim i shpejtë

  Kohë më e ulët për te printimi i parë dhe për t'u kthyer nga modaliteti pasiv.

 • Seti rulesh inteligjente

  Zbulimi i përmirësuar i llojit të materialit me administrim të lehtë të materialeve.

 • Zgjidhje softuerike

  PosterArtist Lite i ri ndihmon në krijimin e posterëve të cilësisë së lartë.

 • Rezistent ndaj ujit

  Bojë me pigment të plotë, me opsion materiali rezistent ndaj ujit.

 • Siguri

  Siguria e përmirësuar përmbush kërkesën standarde të sektorit

Specifikimet në detaje

Teknologjia e printerit

 • Lloji i printerit
  5 ngjyra 24
 • Teknologjia e printimit
  Tip i integruar, 6-ngjyrësh "Canon Bubblejet on Demand" (6 qarqe për kokë printimi, 1 kokë printimi)
 • Rezolucioni i printimit
  2400×1200 dpi
 • Numri i spërkatëseve
  Total : 15,360 spërkatëse MBK : 5,120 spërkatëse BK, C, M, Y : 2,560 spërkatëse secila
 • Përpikëria e vizës
  ±0,1% e poshtë
  Nevojiten rregullimet nga përdoruesi. Mjedisi i printimit dhe materiali duhet të përkojnë me ato që përdoren për rregullimet.
  Kërkohet letër për CAD: vetëm letër e thjeshtë, letër kalk CAD, letër me veshje, film mat i tejdukshëm CAD
 • Hapi i spërkatëses
  1.200 dpi x 2 përfshin zbulimin e mosshkrepjes të vrimës spërkatëse dhe sistemin e kompensimit
 • Madhësia e pikës së bojës
  minimumi 5 pl për ngjyrë
 • Kapaciteti i bojës
  Boja fillestare e përfshirë: 330ml(MBK)/160ml (BK, C, M, Y)
  Boja në shitje: 160 ml/330 ml/700 ml
 • Tipi i bojës
  Bojërat me pigment: 5 ngjyra MBK/BK/C/M/Y
 • Pajtueshmëria e sistemit operativ
  Microsoft Windows 32 Bit: 7, 8.1, 10
  64 Bit: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2008R2, 2012, 2012R2, 2016, 2019
  Apple Macintosh: macOS 10.12.6~macOS 10.15
 • Gjuhët e printerit
  HP-GL/2, HP RTL, PDF (Ver.1.7), JPEG (Ver. JFIF 1.02)
 • Ndërfaqe standarde
  Porta USB A: Printimi i drejtpërdrejtë i memories USB për skedarët JPEG/PDF
  Foleja USB B: USB e integruar, e shpejtësisë së lartë
  Ethernet: 10/100/1000 base-T
  LAN me valë: IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b
  *Shihni manualin e përdorimit për aktivizimin/çaktivizimin e LAN me valë

Memoria

 • Memoria standarde
  128 GB (memoria fizike 2 GB)
  Fole zgjerimi: Jo
 • Njësia e diskut
  500 GB (e enkriptuar)

Shpejtësia e printimit

 • CAD Drawing
  Letër e thjeshtë (A1):
  0:21 (modaliteti i shpejtë ekonomik)
  0:22 (i shpejtë)
  0:35 (standard)
 • Afishe
  Letër e thjeshtë (A1):
  0:22 (modaliteti i shpejtë ekonomik)
  0:24 (Shpejt)
  0:43 (standard)

  Letë e rëndë e veshur (A1):
  0:53 (i shpejtë)
  1:20 PD (standard)

Përdorimi i materialit

 • Vënia e materialit dhe nxjerrja
  Rul letre: një rul, mbushja përpara, dalja përpara
  Fletë e prerë: mbushje përpara, dalje përpara (mbushje manuale me levën e bllokimit të materialit)
 • Gjerësia e materialit
  Letër rul: 152.4mm - 610mm
  Fletë e prerë 152.4mm - 610mm
 • Trashësia e materialit
  Rul/e prerë: 0.07mm - 0.8mm
 • Gjatësia minimale e printueshme
  Letër rul : 101.6mm (me përjashtim të tekstileve, kanavacës, kalkut dhe materialeve film i tejdukshëm pa shkëlqim. Këto materiale janë 200mm.)
  Fletë e prerë: 203.2 mm
 • Gjatësia maksimale e printueshme
  Letër ruli: 18 m (ndryshon në varësi të sistemit operativ dhe punës përkatëse)
  Fletë e prerë: 1.6 m
 • Diametri maksimal i rulit të materialit
  170 mm
 • Madhësia e qendrës së materialit
  Diametri i brendshëm i qendrës së rulit: 2"/3"
 • Zona e rekomanduar e margjinave
  Letër ruli: lart: 20 mm; poshtë: 3 mm; anë: 3 mm
  Letër e prerë: lart: 20 mm; poshtë: 20 mm; anë: 3 mm
 • Zona e printueshme e margjinave
  Letër rul: lart: 3 mm, poshtë: 3 mm, anash: 3 mm
  Letër rul (pa bordura): lart: 0 mm, poshtë: 0 mm, anash: 0 mm
  Letër e prerë: Krye: 3 mm, Fund: 20 mm, Anë: 3 mm
 • Kapaciteti i furnizimit të materialit
  Letra e rulit: dy rula. Ndërrimi automatik është i mundur.
  Letra e prerë: 1 fletë
 • Njësi e rulit të marrjes së materialit
  Njësia e marrjes së rulit me dy drejtime lejon që sipërfaqja e printimit të mblidhet brenda ose jashtë rulit
 • Gjerësia e printimit pa bordura (vetëm ruli)
  [Rekomandohet] 515mm(JIS B2), 594mm(ISO A1), 10", 14", 17", 24"
  [E printueshme] 257mm (JIS B4), 297mm (ISO A3), 329mm (ISO A3+), 420mm (ISO A2), 6”, 8”, 12”, 15”, 16”, 18”, 20”, 22”, 300mm, 500mm, 600mm dhe gjerësi e lirë ruli (152.4 - 610mm)
  * Madhësia "e printueshme" printohet si teknologji mikro-marzin, që do të thotë se nuk përdoret me vrimën e pllakës.
 • Numri maksimal i printimeve të nxjerra
  [Kosh multipozicional]
  Pozicioni standard: 1 fletë
  Pozicioni i rrafshët: A2 peizazh, letër me shkëlqim 10 fletë, letër e veshur 20 fletë, letër e zakonshme 20 fletë (me përjashtim të rasteve me valëzim të fortë)
  [Stivuesi]
  Pozicioni i koshit: 1 fletë (përjashton gjendjen e valëzuar)
  Pozicioni i palosjes: A1 portret, vizatim CAD, letër e zakonshme 20 fletë, letër pa veshje 100 fletë (përjashton gjendjen e valëzuar)
  Pozicioni i stivimit: A2 peizazh, vizatim CAD, letër e thjeshtë 100 fletë (përjashton gjendjen e valëzuar)

Kërkesat e enegjisë dhe të funksionimit

 • Ushqimi me energji
  AC 100-240 V (50-60 Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Funksionimi: 87 W e poshtë
  Modaliteti pasiv: 2,0 W e poshtë 
  Parametri standard për kalimin në modalitet pasiv: afro 5 minuta
  Fikja: 0,3 W e poshtë
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 15~30℃, Lagështia: 10-80% RH (pa kondensim)
 • Zhurma (fuqia/presioni)
  Funksionimi: 50 dB (A) (letër e thjeshtë, modalitet standard, vizatim linje/modalitet teksti) (matur në standardin ISO 7779)
  Në pritje: 35 dB (A) e poshtë
  Funksionimi: 6.8 Bels ose më pak (letër e thjeshtë, modaliteti standard, vizatim linje/modalitet teksti) (matur në standardin ISO 7779)
 • Rregulloret
  Europe: simboli CE
  Vendet e tjera: Certifikimi CB
 • Certifikatat mjedisore
  TUV, CB

Përmasat dhe pesha

 • Përmasat fizike dhe pesha
  Gj x Th x L
  1110 x 984 x 1168 mm (shporta e hapur)
  1110 x 766 x 1168 mm (shporta e mbyllur)
  91 kg (duke përfshirë kompletin e mbajtëses së rulit dhe njësinë e rulit; pa bojën dhe kokat e printimit)
 • Përmasat e paketimit dhe pesha
  Printeri (njësia kryesore me paletë): 1324×902×1055 mm
  110 kg
  Njësia e rulit: 1244 x 562 x 461 mm
  22 kg

Çfarë përfshihet

 • Çfarë ka në Kuti?
  Printer, 1 kokë kokl printimi, 1 mbajtëse ruli (rrotull), aksesor bazë letre 3", 1 set depozitash boje fillestare, udhëzuesi i konfigurimit, siguria/Standardi, fletëpalosja mjedisore
  CD-ROM i softuerit të përdoruesit (Windows), PosterArtist Lite CD-ROM
  skedë e biocideve e BE-së, skedë e Bashkimit Ekonomik Euro-Aziatik, skedë e informacioneve të rëndësishme
 • Softueri i përfshirë
  imagePROGRAF TX Printer Driver dhe PosterArtist Lite,
  Softuerë të tjerë ofrohen si shkarkime nga interneti.

Opsionet

 • Elementet opsionale
  Mbajtësja e rulit 2/3": RH2-29
  Mbështetësja e printerit: SD-21
  Njësia e rulit: RU-22
  Stivuesi: SS-21

Pjesët e konsumit

 • Artikuj të zëvendësueshëm nga përdoruesi
  Depozita e bojës: PFl-110 (160ml), PFl-310 (330ml), PFl-710 (700ml)
  Koka e printimit: PF-06
  Thika e prerjes: CT-07
  Kutia e mirëmbajtjes: MC-30