imagePROGRAF TM-305 MFP T36
Specifikimet

Specifikimet në detaje

TEKNOLOGJIA E SKANERIT

Teknologjia e skanimit

Me një sensor

Rezolucioni optik (dpi)

1200

Shtegu i letrës

I rrafshët

Gjerësia e skanimit

36" (914 mm)

Gjerësia minimale e skanimit

6" (15 cm)

Gjerësia e dokumenteve

38" (965 mm)

Gjatësia maksimale e skanimit

8 m (JPEG/PDF), 15,2 m (TIFF)

Pesha e skanerit

15 kg

Përmasat Gj x Th x L

1109 x 324 x 153mm
1109 x 367 x 161mm me udhëzuesin e kthimit të dokumentit

Përputhjet

Evropë: shenja CE, Rusi: EAC, Shtetet e tjera: certifikimi CB

Dalja përpara/prapa

Prapa (dalja përpara me Guidën e kthimit të dokumentit)

Administrimi i dokumenteve - pjesa e përparme lart/poshtë

Lart

Trashësia maksimale e dokumentit

2,0 mm1

Shpejtësia e skanimit shkalla gri dhe mono 8 bitë @200dpi

13 inç/sek2

Skano në PC: Shpejtësia e skanimit me ngjyra 24 bitë @200dpi

3 inç/sek 3

Kopjo: Shpejtësia e skanimit me ngjyra 24 bitë @ 200dpi

6 inç/sek4

Ndërfaqja USB

3.0 (në përputhje më version të mëparshëm me USB2)

Kontrollet e skanerit

Ndalimi, Përpara/rikthimi, statusi LED

Marka/ngjyra

Asnjë / e zezë nga Canon

Programi kompjuterik i Përfshirë

SmartWorks MFP V5

Sistemi operativ për softuerin

Win 8/10 (64 bitë)

Çfarë ka në kuti?

Skaneri T36
Njësia e mbështetëses së skanerit dhe montimi AIO
2 guidat anësore të letrës
3 orientuese për kthimin e dokumenteve
Objektivi i kalibrimit
Njësia USB me softuerin SmartWorks MFP dhe dokumentacionin në PDF
Manuali i përdorimit dhe udhëzuesi i nisjes së shpejtë për skanerin T36.
Kabllo USB3 (2 metra)
Furnizimi me energji
Kompjuter AIO ose ekran me prekje 15,6"

TEKNOLOGJIA E PRINTERIT

Lloji i Printerit

5 ngjyra 36"/914mm

Teknologjia e Printimit

Canon Bubblejet on Demand 6 ngjyra tip i integruar (6 maja për kokë printimi x 1 kokë printimi)

Rezolucioni i printimit

2,400 x 1,200 dpi

Numri i vrimave spërkatëse

15 360 koka (MBK 5120 koka, ngjyrat e tjera 2560 koka secila)

Përpikëria e vijës

±0,1% ose më pak
Nevojiten rregullimet nga përdoruesi. Mjedisi i printimit dhe media duhet të përputhen me ato që përdoren për rregullimet.
Kërkohet letër CAD: vetëm letër e thjeshtë, letër gjurmimi CAD, letër me veshje, film mat i tejdukshëm CAD

Pjerrësia e vrimave spërkatëse

1200 dpi (2 linja)

Madhësia e pikëzës së bojës

minimumi 5 pl për ngjyrë

Kapaciteti i bojës

Boja në shitje: 130ml/300ml
Boja fillestare e paketës: 130ml (e zezë mat)/90ml (e zezë, cian, magenta, e verdhë)

Lloji i bojës

Bojërat me pigment - e zezë, e zezë mat, cian, magenta, e verdhë

Pajtueshmëria e OS

Microsoft Windows 32 bitë: Windows 7, 8.1, 10,
64 bitë: Windows 7, 8.1, 10, Server 2008R2, Server 2012/2012R2, Server 2016
Apple Macintosh: OS X 10.10.5 ~ OS X 10.11, macOS 10.13

Gjuhët e printerit

SG Raster (Swift Graphic Raster), HP-GL/2, HP RTL, PDF (Ver.1.7), JPEG (Ver. JFIF 1.02)

Ndërfaqe Standarde

Porta USB A: printimi i drejtpërdrejtë i memories USB
Porta USB B: USB e integruar me shpejtësi të lartë
Eternet: IEEE 802.3 10-base-T/IEEE 802.3u 100base-TX/IEEE 802.3ab 1000base-T/IEEE 802.3x Full Duplex
LAN pa tela: IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b
*Referojuni manualit të përdoruesit se si të aktivizoni/çaktivizoni rrjetin LAN pa tela

MEMORJA

Memoria standarde

128GB me memorie fizike 2GB

Disku i ngurtë

500GB

Shpejt. e printimit

Vizatim CAD

Letër e thjeshtë (madhësia e faqes A0)

0:40 (Modaliteti i shpejtë ekonomik)
0:46 (e shpejtë)
1:14 (standarde)

Poster

Letër e thjeshtë (madhësia e faqes A0)

0:44 (e shpejtë)
1:18 (standarde)

Letër e veshur (madhësia e faqes A0)

1:41 (e shpejtë)
2:36 (standarde)

Mbajtja e medias

Furnizimi i medias dhe dalja

Letra e rulit: një rul, ngarkimi lart, dalja përpara
Letra e prerë: Ngarkimi lart, dalja përpara (furnizimi manual me levën e bllokimit të medias)

Gjerësia e materialit

Letra e rulit: 203,2 - 917 mm
Letër e prerë: 203,2 - 917 mm

Trashësia e materialit

Ruli/prerja: 0,07 - 0,8 mm

Gjatësia minimale e printueshme

Letër në rrotull 203,2 mm
Letër e prerë: 279,4 mm

Gjatësia maksimale e printueshme

Letra e rulit: 18 m (Ndryshon në varësi të sistemit operativ dhe të përdorimit)
Letër e prerë: 1,6 m

Diametri maksimal i rrotullës

150 mm

Madhësia e qendrës së materialit

Diametri i brendshëm i qendrës së rulit: 2"/3"

Zona e rekomanduar e margjinave

Letra e rulit: Kreu: 20 mm, Fundi: 3 mm, Ana: 3 mm
Letër e prerë: Kreu: 20 mm, Fundi: 20 mm, Ana: 3 mm

Zona e printueshme e margjinave

Letra e rulit: Kreu: 3 mm, Fundi: 3 mm, Ana: 3 mm
Letër e rulit (printim pa bordura): Kreu: 0 mm, Fundi: 0 mm, Ana: 0 mm
Letër e prerë vetëm për Apple AirPrint: Lart: 3 mm, Poshtë: 12.7 mm, Anë: 3 mm
Letër e prerë për të tjerat: Kreu: 3 mm, Fundi: 20 mm, Ana: 3 mm

Kapaciteti i furnizimit të materialit

Manualisht e ndërrueshme nga përdoruesi

Gjerësia e printimit pa bordura (vetëm rrotulla)

515mm(JIS B2), 728mm(BIS B1), 594mm(ISO A1), 841mm(ISO A0),10",14",17",24",36"
[Të printueshme]257mm(JIS B4),297mm(ISO A3), 329mm(ISO A3+), 420mm(ISO A2),8", 12", 16", 20", 30", 300mm, 500mm, 600mm, 800mm

Numri maksimal i printimeve të nxjerra

Mbështetësja/shporta - pozicioni standard: 1 fletë
Mbështetësja/shporta - pozicioni i rrafshët: 20 fletë në A1, A2 horizontalisht (përjashtohet gjendja me valëzim të fortë)

PËRMASAT DHE PESHA

Përmasat fizike dhe pesha

Njësia kryesore, mbështetësja dhe shporta
1289 x 887 x 1060 mm (shporta e hapur)
1289 x 757 x 1060 mm (shporta e mbyllur)
60 kg (përfshirë Paketën e mbajtëses së rulit; duke përjashtuar bojën dhe kokën e printimit)

Përmasat e paketimit dhe pesha

Printeri (njësia kryesore me mbështetësen (SD-32) dhe paletë): 1462 x 913 x 961 mm, 105 kg

Kërkesat e enegsjisë dne të punimit

Furnizimi me energji

AC 100-240V (50-60Hz)

Konsumi i energjisë

Funksionimi: 69 W ose më pak
Modaliteti i gjumit: 3,6 W ose më pak 
Parametri i parazgjedhur për kohën për kalimin në modalitetin e gjumit: afro 5 minuta
Fikja: 0,3 W ose më pak

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 15~30℃, Lagështia: 10-80% RH (pa kondensim)

Zhurma akustike (fuqia/presioni)

Përdorimi: 44 dB (A) (letër e thjeshtë, vizatimi i vijave, modaliteti standard)
Në pritje: 35 dB (A) ose më pak
Përdorimi: 6,0 Bel (letër e thjeshtë, vizatimi i vijave, modaliteti standard) (matur me standardin ISO 7779)

Rregulloret

Evropë: shenja CE, Rusi: EAC

Certifikatat

TUV, CB

ÇFARË PËRFSHIHET

Çfarë ka në kuti?

Printeri, mbështetësja e printerit: SD-32, 1 x kokë printimi, aksesori bazë i letrës 3 inç, kablloja elektrike, kablloja elektrike për Mbretërinë e Bashkuar (240V,3P), 1 komplet i bojërave fillestare, udhëzuesi i konfigurimit, broshura e sigurisë/standardit për mjedisin
CD-ROM i softuerit të përdoruesit (Win)
CD-ROM për PosterArtist Lite, Skeda e biocideve e BE-së, Skeda e Bashkimit Ekonomik Euro-Aziatik, Skeda e informacioneve të rëndësishme

Programi kompjuterik i Përfshirë

Softueri drejtues i printerit të serisë imagePROGRAF TM, shtesa e printimit për Office, Paketa e shërbimeve të shpejta dhe PosterArtist Lite
Softuerë të tjerë të disponueshëm si shkarkime nga uebi.

Panel i sheshtë LCD - kompjuteri i përfshirë

Tipi i ekranit LCD: Të gjitha në një: ekrani 15,6" TFT me prekje
Kompjuteri (i përfshirë): Sistemi: Windows 10 Enterprise LTSB, CPU: Intel Celeron G3900 2,3 GHz, RAM: 4GB DDR4, HDD: SATA 500GB, 3 x USB3 & 1 USB2 & 1 x GbE (prapa), 1 x USB3 (përpara) 5

Panel i sheshtë LCD - kompjuteri nuk përfshihet

Tipi i ekranit LCD: ekrani me prekje me panel të rrafshët 15,6" 6

Opsionet

Artikuj opsionalë

Mbajtësja e rulit 2/3": RH2-35

Pjesët e konsumueshme

Artikuj të zëvendësueshëm nga përdoruesi

Depozita e bojës: PFI-120 (130ml), PFI-320 (300ml)
Koka e printimit: PF-06
Thika e prerjes: CT-08
Kutia e mirëmbajtjes: MC-31

  1. Dokumentet e trasha deri në 2 mm duhet të jenë elastike dhe guida e kthimit të dokumentit e hequr. Disa materiale multimediale duhet të skanohen me shpejtësi më të ulëta për të siguruar një cilësi optimale të imazheve. Colortrac nuk garantohet për skanimin e të gjitha materialeve multimediale. Për materiale multimediale të mëdha, Colortrac rekomandon që skaneri të vendoset në një sipërfaqe të rrafshët dhe operatori ta mbështesë dokumentin kur futet dhe del nga skaneri
  2. Niveli i skanimit është në raport të drejtë në të gjithë gamën e rezolucioneve që mbështeten nga skaneri. Kohët aktuale të skanimit dhe shpejtësitë maksimale të përmendura do të varen nga rendimenti i pajisjes pritëse dhe nuk garantohen për të gjitha llojet e materialeve multimediale. Regjistrimi i vërtetë i imazhit 200 x 200 dpi. Konkurrentët përmendin shpejtësi skanimi që përdorin modalitete "Turbo", "Normale" ose "Me shpejtësi të lartë" që zvogëlojnë cilësinë e imazhit ndërkohë që sugjerohet se rezolucioni i skanimit dyfishohet. Këto modalitete përdorin ndërfutjen e softuerit për të krijuar "pikselë virtualë të imazhit" nga një skanim me rezolucion më të ulët, duke rritur kështu numrin e pikselëve në drejtim të skanimit (dhe/ose drejtimi X) në përpjekje për të simuluar rezolucionin e lartë të imazheve. Skanerët Colortrac janë projektuar për të skanuar imazhe me shpejtësi me rezolucionin optimal të kërkuar për të marrë detajet e imazhit origjinal pa bërë kompromis për cilësinë.
  3. Niveli i skanimit është në raport të drejtë në të gjithë gamën e rezolucioneve që mbështeten nga skaneri. Kohët aktuale të skanimit dhe shpejtësitë maksimale të përmendura do të varen nga rendimenti i pajisjes pritëse dhe nuk garantohen për të gjitha llojet e materialeve multimediale. Regjistrimi i vërtetë i imazhit 200 x 200 dpi. Konkurrentët përmendin shpejtësi skanimi që përdorin modalitete "Turbo", "Normale" ose "Me shpejtësi të lartë" që zvogëlojnë cilësinë e imazhit ndërkohë që sugjerohet se rezolucioni i skanimit dyfishohet. Këto modalitete përdorin ndërfutjen e softuerit për të krijuar "pikselë virtualë të imazhit" nga një skanim me rezolucion më të ulët, duke rritur kështu numrin e pikselëve në drejtim të skanimit (dhe/ose drejtimi X) në përpjekje për të simuluar rezolucionin e lartë të imazheve. Skanerët Colortrac janë projektuar për të skanuar imazhe me shpejtësi me rezolucionin optimal të kërkuar për të marrë detajet e imazhit origjinal pa bërë kompromis për cilësinë.
  4. Niveli i skanimit është në raport të drejtë në të gjithë gamën e rezolucioneve që mbështeten nga skaneri. Kohët aktuale të skanimit dhe shpejtësitë maksimale të përmendura do të varen nga rendimenti i pajisjes pritëse dhe nuk garantohen për të gjitha llojet e materialeve multimediale. Regjistrimi i vërtetë i imazhit 200 x 200 dpi. Konkurrentët përmendin shpejtësi skanimi që përdorin modalitete "Turbo", "Normale" ose "Me shpejtësi të lartë" që zvogëlojnë cilësinë e imazhit ndërkohë që sugjerohet se rezolucioni i skanimit dyfishohet. Këto modalitete përdorin ndërfutjen e softuerit për të krijuar "pikselë virtualë të imazhit" nga një skanim me rezolucion më të ulët, duke rritur kështu numrin e pikselëve në drejtim të skanimit (dhe/ose drejtimi X) në përpjekje për të simuluar rezolucionin e lartë të imazheve. Skanerët Colortrac janë projektuar për të skanuar imazhe me shpejtësi me rezolucionin optimal të kërkuar për të marrë detajet e imazhit origjinal pa bërë kompromis për cilësinë.
  5. Ju lutemi kontrolloni furnizuesin tuaj lokal, disa opsione LCD mund të mos jenë të disponueshme në vendin tuaj.
  6. Ju lutemi kontrolloni furnizuesin tuaj lokal, disa opsione LCD mund të mos jenë të disponueshme në vendin tuaj.