Printerët e formatit të madh

Canon imagePROGRAF TC-20M

Specifikimet

Specifikimet

 • Skaner A4 me shtrat të sheshtë

  Me 1200x2400dpi, mund të skanoni dokumente me madhësi A4 dhe të prodhoni printime të zmadhuara

 • Funksione fleksibël

  Skanoni, fotokopjoni, përsëritni imazhe dhe funksione zmadhimi të printimit që ndihmojnë në realizimin e një sërë rezultatesh, edhe nga printime të vogla fizike

 • Printim dhe skanim direkt nga USB1

  Mund të funksionojë pa kompjuter

 • 4 ngjyra

  Bojë e re pigmenti e zezë, e kaltër, rozë dhe e verdhë

 • Përmasë kompakte

  968×525×245 mm

 • Vetëmbushëse e integruar fletësh

  Printim i vazhdueshëm midis letrës në rul dhe fletëve të prera

 • Mbajtëse ruli pa bosh

  Letër ruli që vendoset lehtë, me më pak nevojë për hapësirë ​

 • Mbështetja më e mirë për zyra

  Sjell më shumë vlera se pajisjet e zyrës me skanimin, fotokopjimin dhe printimin me fletë të prera ose rule letre, në pajisje të njësuar.

 • Vlerësim EPEAT Gold2

  Përmbushni qëllimet tuaja të qëndrueshmërisë me paketim të reduktuar dhe konsum më të ulët të energjisë

Specifikimet në detaje

Teknologjia e skanerit

 • Teknologjia e skanimit
  Shtrat i sheshtë, skaner me ngjyra CIS
 • Rezolucioni maksimal (dpi)
  Skanimi kryesor X nënskanim: 1,200 x 2,400 dpi*

  * Rezolucioni optik bazohet në standardin ISO 14473 dhe përfaqëson shkallën maksimale të modulimit për skanimin e dokumenteve.
 • Thellësia e skanimit (hyrje/dalje)
  Me ngjyra: RGB secila 16bit / each8bit
  Gradacion grije: 16bit / 8bit
 • Shpejtësia e skanimit të rreshtave
  Ngjyra: 3.5 ms/rresht në 300 dpi
  Gradacion grije / Monokrom: 1.5 ms/rresht në 300 dpi
 • Madhësia Maksimale e Dokumentit
  A4/LTR(216 x 297mm)

Teknologjia e printerit

 • Lloji i printerit
  4 ngjyra, 24"
 • Teknologjia e printimit
  Bojë pigmenti Canon tipi të integruar, 4-ngjyrëshe (4 qarqe për kokë printimi, 1 kokë printimi)
 • Rezolucioni i printimit
  2400×1200 dpi
 • Numri i spërkatëseve
  Total: 4352 spërkatëse BK: 1280 spërkatëse C, M, Y: 1024 spërkatëse secila
 • Përpikëria e vizës
  ±0,1% e poshtë
  Nevojiten rregullimet nga përdoruesi. Mjedisi i printimit dhe materiali duhet të përkojnë me ato që përdoren për rregullimet.
 • Hapi i spërkatëses
  1,200 dpi x 2 rreshta
 • Kapaciteti i bojës
  Boja fillestare e përfshirë: 280ml (70mlx4 për BK, C, M, Y)
  Boja fillestare e përfshirë: 70ml (BK, C, M, Y)
 • Tipi i bojës
  Bojërat me pigment: 4 ngjyra BK/C/M/Y
 • Pajtueshmëria e sistemit operativ
  32 Bit: Windows7, Windows 8.1, Windows 10
  64 Bit: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2008R2, 2012, 2012R2, 2016, 2019, 2022
  Apple Macintosh: macOS 10.14.6~macOS 12.x
 • Protokolle të tjera të mbështetjes për dorëzimin e punës
  Apple AirPrint, Mopria, Chrome OS
 • Gjuhët e printerit
  Printim direkt me memorie USB1: PDF, JPEG (Exif ver2.2/2.21/2.3)
 • Ndërfaqe standarde
  Foleja USB A: Memorie USB (Printim direkt) - PDF/JPEG (Exif ver2.2/2.21/2.3)
  Foleja USB B: Hi-Speed USB
  Ethernet: IEEE802.3u(100BASE-TX) / IEEE802.3(10BASE-T)
  LAN me valë*: IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b

  * Shihni manualin e përdorimit për aktivizimin/çaktivizimin e LAN me valë

Memoria

 • Memoria standarde
  1 GB
  Fole zgjerimi: Jo
 • Njësia e diskut
  i papërcaktuar

Shpejtësia e printimit

 • CAD Drawing
  Letër e thjeshtë ( A1, bardhezi);
  0:33 (standard)

  Letër e thjeshtë (A1, ngjyra):
  01:03 (standarde)
 • Afishe
  Letër e thjeshtë (A1)
  1:10 (i shpejtë)
  02:08 (standarde)

  Letër me veshje (A1)
  3:10 (i shpejtë)
  06:05 (standarde)

Përdorimi i materialit

 • Vënia e materialit dhe nxjerrja
  Rul letre: një rul, mbushja përpara, dalja përpara
  Fletë e prerë: vetëmbushëse fletësh
 • Gjerësia e materialit
  Letër ruli: A3, A2, A2+, A1, B2, B3, 18'', 24'', 17''
  Fleta e prerë: 210mm - 297mm
 • Trashësia e materialit
  Ruli/prerja: 0.08mm - 0.28mm
 • Gjatësia minimale e printueshme
  Ruli/prerja: 203.2mm
 • Gjatësia maksimale e printueshme
  Letër ruli: 4m
  Letër e prerë: 432mm
 • Diametri maksimal i rulit të materialit
  110mm
 • Madhësia e qendrës së materialit
  Diametri i brendshëm i qendrës së rulit: 2"
 • Zona e rekomanduar e margjinave
  Letër rul: Krye: 5mm, Fund: 5mm, Anë: 5mm
  (modalitet për disa foto: Lart: 30mm, Poshtë: 30mm)
  Letër e prerë: Krye: 5mm, Fund: 5mm, Anë: 5mm
 • Zona e printueshme e margjinave
  Letër rul: Krye: 5mm, Fund: 5mm, Anë: 5mm
  (modalitet për disa foto: Lart: 30mm, Poshtë: 30mm)
  Letër e prerë: Krye: 5mm, Fund: 5mm, Anë: 5mm
 • Kapaciteti i furnizimit të materialit
  Letër ruli: një rul
  Fletë e prerë: 100 fletë (A4), 50 fletë (A3)
 • Njësi e rulit të marrjes së materialit
  i papërcaktuar
 • Gjerësia e printimit pa bordura (vetëm ruli)
  i papërcaktuar
 • Numri maksimal i printimeve të nxjerra
  Shportë tryeze (BU-06): Pozicioni standard - 1 fletë

Kërkesat e enegjisë dhe të funksionimit

 • Ushqimi me energji
  AC 100-240 V (50-60 Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Funksionimi: 28W e poshtë
  Modaliteti pasiv: 2,4 W e poshtë
  Parametri standard për kalimin në modalitet pasiv: afro 5 minuta
  Fikja: 0,3W e poshtë
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 15~30℃, Lagështia: 10-80% RH (pa kondensim)
 • Zhurma akustike (fuqia/presioni)
  Gjatë punës: afro 41.5 dB(A) (letër e thjeshtë, modalitet standard, modalitet vizatimi/teksti)
  Pritje: 35 dB(A) ose më pak
  (Matur me standardin ISO 7779)
 • Rregulloret
  Shenja CE, shenja UKCA
 • Certifikatat mjedisore
  Certifikimi CB, EPEAT GOLD2

Përmasat dhe pesha

 • Përmasat fizike dhe pesha
  Gj x Th x L
  Njësia kryesore
  968 x 545 x 395 mm (ASF e hapur)
  968 x 525 x 245 mm (ASF e mbyllur)
  33 kg (pa shishen e bojës, me kokën e printimit)

  Njësia kryesore + shporta e tryezës (BU-06)
  968 x 825 x 965* mm (shporta e hapur)
  968 x 525 x 965* mm (shporta e mbyllur)
  34 kg (pa shishen e bojës, me kokën e printimit)
  * Lartësia mbi të cilën tekstili nuk e prek dyshemenë kur hapet shporta e tryezës

  Njësia kryesore + bazamenti + shporta (SD-24)
  968 × 870 × 874 mm (shporta e hapur)
  968 × 707 × 874 mm (shporta e mbyllur)
  42 kg (pa shishen e bojës, me kokën e printimit)
 • Përmasat e paketimit dhe pesha
  Printeri (njësia kryesore): 1120 x 726 x 406 mm, 45kg
  Shporta e tryezës (BU-06): 798 x 301 x 111 mm, 1.8kg
  Mbështetësja + shporta (SD-24): 1055 x 824 x 268 mm, 16kg

Çfarë përfshihet

 • Çfarë ka në Kuti?
  Printeri, 1 kokë printimi, kordoni elektrik, 1 set depozitash boje fillestare, udhëzuesi i instalimit, fletëpalosja e sigurisë/standardit mjedisor, fleta EU Biocide, fleta LFP Eur Address, fleta e materialeve mbrojtëse flanxhë
 • Softueri i përfshirë
  Programet ofrohen për shkarkim nga interneti

Opsionet

 • Elementet opsionale
  Shportë tryeze: BU-06
  Mbështetësja e printerit dhe koshi: SD-24

Pjesët e konsumit

 • Artikuj të zëvendësueshëm nga përdoruesi
  Kutia e bojës: PFl-050 (70ml)
  Koka e printimit: PF-08
  Kutia e mirëmbajtjes: MC-32
 1. PDF (vetëm skedarët e gjeneruar nga imagePROGRAF TC-20M dhe programi Canon IJ Scan Utility);
  JPEG (Exif ver2.2/2.21/2.3)
 2. EPEAT Gold i regjistruar në SHBA