Canon imagePROGRAF TA-20
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Teknologjia

Lloji i Printerit

5-ngjyrësh, 24"/610 mm

Teknologjia e Printimit

I tipit të integruar me 6 ngjyra "Canon Bubblejet on Demand"
(6 qarqe për kokë printimi × 1 kokë printimi)

Rezolucioni i printimit

2400×1200 dpi

Numri i vrimave spërkatëse

15 360 spërkatëse (MBK 5120 spërkatëse, ngjyrat e tjera 2560 spërkatëse secila)

Përpikëria e vijës

±0,1% e poshtë
Nevojiten rregullimet nga përdoruesi. Mjedisi i printimit dhe materiali duhet të përkojnë me ato që përdoren për rregullimet.
Kërkohet letër për CAD: vetëm letër e thjeshtë, letër kalk CAD, letër me veshje, film mat i tejdukshëm CAD

Pjerrësia e vrimave spërkatëse

1200 dpi (2 vija)

Madhësia e pikëzës së bojës

minimumi 5 pl për ngjyrë

Kapaciteti i bojës

Boja në shitje: 55 ml
Boja fillestare e përfshirë: 55 ml (2 × MBK, 1 × BK,C,M,Y)

Lloji i bojës

Bojërat me pigment - e zezë mat, e zezë, e kaltër, rozë, e verdhë

Pajtueshmëria e OS

Microsoft Windows 32 Bit: Vista, 7, 8, 8.1, 10
Microsoft Windows 64 Bit: Windows 7, 8.1, 10,
Windows Server 2008R2, Windows Server
2012/2012R2, Windows Server 2016,
Windows Server 2019
Apple Macintosh: OS X10.10.5~ OS X 10.11,
macOS 10.12~macOS 10.15

Gjuhët e printerit

SG Raster (Swift Graphic Raster),HP-GL/2, HP RTL,
JPEG (Ver. JFIF1.02)

Ndërfaqe Standarde

USB B Port: Hi-Speed
Ethernet: IEEE 802.3 10base- T/IEEE 802.3u 100base-TX/IEEE 802.3ab 1000base-T/IEEE 802.3x Full Duplex
LAN me valë: IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b
* Shihni manualin e përdorimit për aktivizimin/çaktivizimin e LAN me valë

MEMORJA

Memoria standarde

2 GB

Disku i ngurtë

JO

Mbajtja e medias

Furnizimi i medias dhe dalja

Rul letre: një rul, ngarkimi lart, dalja përpara
Letër e prerë: ngarkimi lart, dalja përpara (vënie manuale me levën e fiksimit të materialit)

Gjerësia e materialit

Letër ruli: 203,2 - 610 mm
Letër e prerë: 210×431,8 mm

Trashësia e materialit

Ruli/e prerë: 0,07 - 0,8 mm

Gjatësia minimale e printueshme

Letër ruli: 203,2 mm
Letër e prerë: 279,4 mm

Gjatësia maksimale e printueshme

Letër ruli: 18 m
(ndryshon sipas sistemit operativ dhe aplikacionit)
Letër e prerë: 594 mm

Diametri maksimal i rrotullës

150 mm e poshtë

Madhësia e qendrës së materialit

Diametri i brendshëm nuklit të rulit: 2"/3" (opsion)

Zona e rekomanduar e margjinave

Letër ruli: lart: 20 mm; poshtë: 3 mm; anë: 3 mm
Letër e prerë: lart: 20 mm; poshtë: 20 mm; anë: 3 mm

Zona e printueshme e margjinave

Letër ruli: lart: 3 mm; poshtë: 3 mm; anë: 3 mm
Rul letre (pa bordura): Lart: 20 mm, Poshtë: 0 mm, Anash: 0 mm
Letër e prerë: Kreu: 3 mm, Fundi: 20 mm, Ana: 3 mm

Kapaciteti i furnizimit të materialit

Me ndërrim manual nga përdoruesi

Njësi e rulit të marrjes së medias

i papërcaktuar

Gjerësia e printimit pa bordura (vetëm rrotulla)

(e printueshmja) 203,2-610 mm
* Vetëm ruli i letrës * Pa kufizim përmasash

Numri maksimal i printimeve të nxjerra

Pozicioni standard: 1 fletë

PËRMASAT DHE PESHA

Përmasat fizike gjer.×thell.×lart. (mm) dhe pesha (kg)

982×748×438 mm
37 kg (me kompletin rulmbajtës, duke përjashtuar bojën dhe kokën e printimit)

982 x 870 x 1059 mm (me mbështetëse dhe shportë)
46 kg (duke përfshirë mbështetësen, paketën e mbajtëses së rulit; pa bojën dhe kokën e printimit)

Përmasat në paketim gjer.×thell.×lart. (mm) dhe pesha (kg)

Printeri (njësia kryesore me paletë): 1147×874×542 mm, 49 kg
Mbështetësja + shporta (SD-24): 1055 x 824 x 268 mm, 16kg

Kërkesat e enegsjisë dne të punimit

Furnizimi me energji

AC 100-240 V (50-60 Hz)

Konsumi i energjisë

Funksionimi: 52 W e poshtë
Modaliteti i gjumit: 3,6W ose më pak
Parametri standard për kalimin në modalitet pasiv: rreth 5 min
Fikja: 0,3 W e poshtë

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 15~30oC, Lagështia: 10~80% RH (pa kondensim)

Zhurma akustike (fuqia/presioni)

Përdorimi: 42 dB (A) (letër e thjeshtë, vizatimi i vijave, modaliteti standard)
Në pritje: 35 dB (A) e poshtë
Përdorimi: 5,8 Bel (letër e thjeshtë, vizatim i vijave, modaliteti standard)
(Matur me standardin ISO 7779 dhe përshkruar
sipas standardit ISO9296)

Rregulloret

Evropë: shenja CE, Rusi: EAC,

Certifikatat

TUV, CB

ÇFARË PËRFSHIHET

Çfarë ka në kuti?

Printer, 1 kokë printimi, kordon elektrik, 1 komplet kutish fillestare boje, manual konfigurimi, manual i shpejtë, fletëpalosje e sigurisë/standardeve mjedisore, CD-ROM me softuerin e përdorimit (Win),
skedë e biocideve e BE-së, skedë e Bashkimit Ekonomik Euro-Aziatik, skedë e informacioneve të rëndësishme

Programi kompjuterik i Përfshirë

imagePROGRAF TA- Drejtues i njësuar për printerë,
Softuerë të tjerë ofrohen si shkarkime nga interneti.

Opsionet

Artikuj opsionalë

Mbajtësja e rulit 2/3": RH2-28

Artikujt e konsumit

Artikuj të zëvendësueshëm nga përdoruesi

Kutia e bojës: PFl-030 (55 ml)
Koka e printimit: PF-06
Thika e prerjes: CT-08
Kutia e mirëmbajtjes: MC-31

Mohimi i përgjegjësisë

Disa foto simulohen për qartësi riprodhimi. Të gjitha të dhënat bazohen në metodat standarde të testimit të "Canon". Kjo broshurë dhe specifikimet e produktit janë zhvilluar para datës së hedhjes së tij në treg. Specifikimet përfundimtare mund të ndryshojnë pa paralajmërim. ™ dhe ®: Të gjitha emrat e kompanive dhe/ose të produkteve janë marka tregtare të prodhuesve përkatës në tregjet dhe/ose shtetet e tyre.

"Canon" ju rekomandon të përdorni materiale të "Canon" për rezultate optimale. Kontrolloni listën e pajtueshmërisë së materialit (letrës), për të parë se cili variant letre/materiali rekomandohet.