Printerë të formatit të gjerë

Prerësit me shtrat të sheshtë

Mundësi të automatizuara për përfundimin e detyrave për printimet e grafikave prezantuese në materiale multimediale solide ose elastike

Kërkoni informacione

Produktet që kanë lidhje

Desktop computers displaying images

Softuer për fluksin e punës për grafikat prezantuese

Rezultate dhe menaxhim uniform i ngjyrave nga përgatitja e deri te përfundimi i detyrave

Desktop computers displaying print work

Softuer për menaxhimin e dyqaneve të printimit

Modernizoni prodhimin e printimeve për printerët e detyrave dhe reprografët

UV flatbed cutter

Printerë UV me shtrat të sheshtë

Çlironi fuqinë e printimit me grafika të jashtëzakonshme në materiale multimediale solide dhe elastike

Zbuloni më shumë rreth gamës sonë të përpunimit përfundimtar në formate të mëdha

NA KONTAKTONI