Printerë të formatit të gjerë

Ploterët me ngjyra

Printerë produktiv të formatit të madh CAD dhe GIS në madhësi nga 17" deri në 44"

Kërkoni informacione

Po kërkoni për diçka konkrete? Rafinoni kërkimin
Filtroni sipas

Softueri përkatës

Kompjuterë desktop që shfaqin imazhe

Softuer për fluksin e punës për grafikat prezantuese

Rezultate dhe menaxhim uniform i ngjyrave nga përgatitja e deri te përfundimi i detyrave

Kompjuterë desktop që shfaqin punime të printuara

Softuer për menaxhimin e dyqaneve të printimit

Modernizoni prodhimin e printimeve për printerët e detyrave dhe reprografët

CAD & GIS Workflow Software

Softuer pune CAD dhe GIS

Optimizoni dhe menaxhoni printimet e formatit të madh duke printuar aplikime CAD dhe GIS, ueb dhe portative

Produktet që kanë lidhje

All-in-one wide format solutions

Zgjidhje Të-Gjitha-Në-Një të formatit të madh

Sisteme të sakta të fluksit të punës të formatit të madh me ngjyra ose bardh e zi

Photography & fine art printers

Printerët e fotografisë dhe arteve të bukura

Idealë për printimin e fotove, arteve dhe aplikimeve të bëra me porosi

Signage & poster printer

Printerë për tabela dhe posterë

Gjithçka që ju nevojitet për të printuar postera, tabela dhe grafika prezantuese cilësore

Proofing printer

Printerët e korrigjimeve

Cilësia e vazhdueshme dhe ngjyrat e sakta që ju nevojiten për punë korrigjimi kërkuese

Speciality & industrial printer

Speciale dhe industriale

Ideal për procesin e prodhimeve të printimit jashtë tregut të grafikave prezantuese

Zbuloni më shumë rreth cilësisë dhe saktësisë së ploterave me ngjyra

Kontaktoni me ekspertët tanë