ColorWave 9000
Specifikimet

Veçoritë kryesore

Shpejtësia fillestare 1098 m në orë, deri në 700 m2 në orë

Gjashtë rula 42 inç (1067 mm)

Kapaciteti i hyrjes 1200 metra dhe administrimi i mediave të shumëllojshme

Printime 1600 x 1600 dpi dhe me tharje në çast

Boja me katër bojëra (pesë depozita boje, dy litra secila, CMYKK)

Fluksi produktiv i punës në CAD dhe motori Adobe PDF Print Engine 4 (APPE4)

Njësia e diskut të ngurtë 3 x 500 GB, kontrolluesi Windows® 10 IoT Enterprise

Zgjidhje nga fillimi në fund plotësisht e integruar

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Teknologjia

Nëntitulli i faqes

Printimi me shpejtësi të lartë i përsosur për hartat dhe dokumentet teknike

Përshkrimi i gjatë

Sistemi i printimit të formatit të gjerë ColorWave 9000 me shpejtësi të lartë është zgjidhja e duhur me ngjyra për printimin e hartave dhe dokumenteve teknike në ambiente me vëllime të larta. Me ndërthurjen e kapacitetit më të madh të medias në treg me teknologjinë inkjet Single Pass, printeri ColorWave 9000 ofron një produktivitet mjaft të parashikueshëm me cilësinë më të lartë të printimit dhe konsumin më të ulët të bojës. Njohuritë tona të provuara tashmë për fluksin e punës së klientëve, të fituara nëpërmjet organizimit të shërbimit tonë të vlerësuar me çmime, na kanë ndihmuar të krijojmë softuerë që tani mbështesin plotësisht kërkesat e printimit për dokumentet teknike. Me të gjitha këto dhe me pajisjet e reja të nivelit të lartë të procesit të përfundimit që janë të sintonizuara në mënyrë të përsosur me printerin, ColorWave 9000 është një zgjidhje vërtet nga fillimi deri në fund.

Aplikacionet

Vizatime teknike, harta, posterë POP/POS për një kohë të shkurtër

Teknologjia e Printimit

Teknologjia Single Pass
Teknologjia inkjet termik Single Pass me një grup printimi me 5 koka fikse që çlirojnë miliona pikëza të vogla boje në sekondë nga më shumë se 350 000 koka të vogla (70 400 koka të vogla për kokë printimi). Madhësia mjaft efikase e pikës 1,2 pikolitër.

Kokat e print.

5 koka priuntimi fikse ColorWave 9000 në një grup printimi.

bojë

Boja ColorWave 9000
Boja e ujit CMYKK me spektër të gjerë. 5 depozita boje me 2 letra për kuti boje.

Shpejtësia e printimit

Modaliteti normal i printimit
18,3 m/min; 12 in/s
12 A0 në minutë; 16 A1 minutë

Koha e ngrohjes

Nuk kërkohet ngrohja

Modal. e printimit

Normal - detaje të imëta, Normal - zona uniforme, I përmirësuar - detaje të imëta, I përmirësuar - zona uniforme.

Rezolucioni

Modaliteti normal i printimit: 1600 x 800 dpi
Modaliteti i përmirësuar i printimit: 1600 x 1600 dpi

Gjerësia minimale e vijës

0,0635 mm; 0,0025 in

Gjerësia minimale e garantuar e vijës (ISO/IEC 12660:2001)

0,0635 mm; 0,0025 in

Sistemi I Printimit

Përmasat e printerit (GjxThxLa)

2010 x 1000 x 1290 mm; 82,7 x 39,4 x 50,8 in

Përmasat e transportit të printerit (GjexThxLa)

2270 x 1195 x 1555 mm; 89,4 x 47,0 x 61,2 in

Pesha e printerit

480 kg; 1058 lbs

Pesha e transportit e printerit

567 kg; 1250 lbs

Printer

Vetëm printeri, 6 rula

Pajisjet opsionale të procesit të përfundimit

Folder Professional 6011; palosja e plotë e integruar

Folder Professional 6013; palosja e plotë e integruar + moduli i përforcimit

Estefold 5011, palosja e plotë e integruar

Estefold 5013, palosja e plotë e integruar + moduli i përforcimit

Sirtari i shpërndarjes

Stacker Select (Stacker Select do të jetë në dispozicion në tremujorin e katërt, 2018)

Mbajtja e medias

Teknologjia

Teknologjia AutoSwitching:
• ruli i duhur për një printim zgjidhet automatikisht bazuar në tipin e medias dhe gjerësinë e rulit
• Ndërrimi automatik i rulit kur ruli arrin në fund

Rulat e medias

6 rula standardë

Kapaciteti i medias

Deri në 1200 m, 200 m në një rul

Pesha e materialeve

75 - 190 g/m2; 20 - 46 lbs

Gjatësia e rulit

Deri në 200 m

Gjerësia e rrotullës

297 - 1067 mm; 11 - 42 in

Diametri i rulit

Deri në 180 mm; 7,1 in

Diametri i qendrës së rulit

76 mm; 3 in

Gjerësia maksimale e printueshme

1061 mm; 41,8 in

Tipat e medias (www.mediaguide.cpp.canon)

Letër e paveshur, letër me sipërfaqe me trajtim, letër me ngjyrë, letër e veshur, letër fotografike, PVC me ngjitje, letër me ngjitje, letër maketi

Kontrolluesi

Përshkrimi

Kontrolluesi POWERsync®

Sistemi i përdorimit

Microsoft Windows® 10 IoT Enterprise (64 bitë)

Processor

Intel® Core™ i7-4770S

Kujtesa

16 GB DDR3 DRAM

Disku i ngurtë

3 x 500 GB

Gjuhët e printimit (standarde)

HP-GL, HP-GL/2, CalComp, JPG, TIFF, CALS, NIRS, C4 dhe Zbulimi automatik i gjuhës

Gjuhët e printimit (opsionale)

Licenca ColorWave 9000 PDF/APPE ofron akses për Adobe® PostScript® 3 dhe PDF1.7. Ajo aktivizon përbërësit e Adobe® CPSI (Interpretuesi i konfigurueshëm i PostScript) dhe APPE (Adobe PDF Print Engine) 4

Ndërfaqja e përdoruesit

Përshkrimi

Ndërfaqja e përdoruesit me prekje ClearConnect
Ekrani me prekje me rrotullim 180º për akses te menaxhimi i detyrave lokale, Smart Inbox, statusi i printerit dhe kontrolli i mirëmbajtjes. Një pamje dhe ndjesi uniforme nga çdo kënd.

Madhësia e ndërfaqes së përdoruesit (GjxThxLa)

400 x 300 x 40 mm; 15,7 x 11,8 x 1,6 in. Ekrani me prekje: 370 mm; 14,6 in

Rrjedha e punës

Përshkrimi

Fluksi i punës i : Printimi dhe përpunimi i skedarëve në të njëjtën kohë

Shoferët e printerit

Drejtuesi i softuerit PostScript ®3, drejtuesi i softuerit të printerit të formatit të gjerë për Microsoft ® Windows® 2

Dorëzimi i punës

Publisher Express, Publisher Select 3, ONYX® Thrive , Repro Desk

Administrimi i punës

Print dhe radha e historisë, Smart Inbox, Manage queue, Express WebTools, aksesi i sigurt për kontrolluesin

Menaxhimi në largësi

Remote Service

Kontabiliteti (standard)

Express WebTools

Kontabiliteti (opsioni)

Account Center

Informacionet e rrjetit

Client Operating system support

Windows 7 / Windows 7 64 bitë / Windows 8.1 / Windows 8.1 64 bitë / Windows 10 / Windows 10 64 bitë / Windows Server 2008 R2 64 bitë / Windows Server 2012 64 bitë / Windows Server 2012 R2 64 bitë

Mac® OS 10.10 / Mac® OS 10.11 / Mac® OS 10.12 (mbështetja për drejtuesin e softuerit PostScript® 3 vetëm për Mac® OS

Ndërfaqja

10/100/1000 Base-T me RJ45

Protokollët

Protokollet e rrjetit: TCP/IP
Protokollet e printimit: LPR, FTP
Protokollet e kanalit të pasmë: SNMP v2, ndërfaqja Wave, OCI

Siguria

HTTPS, mbrojtja e zgjeruar e sigurisë për administratorin, regjistrimi i auditimit
Certifikatat e konfigurueshme HTTPS, Ipsec, Vërtetimi EWT LDAP, E-shredding, kontrolli i aksesit. Lejoni çaktivizimin e protokolleve TLS 1.0 dhe 1.1 (pa përgjigje për skanimin e rrjetit) dhe aktivizoni TLS 1.2 + me përfshirjen e shifrimit më të fortë (aktivizimi/çaktivizimi). Ndërfaqet e papërdorura mund të çaktivizohen, përditësimet e softuerit janë të sigurta dhe SNMP është vetëm për lexim.

Mjedisi dhe siguria

Emëtimet e ozonit

Zero

Temperatura e përdorimit

15 - 30 ºC (rekomandohet: 20 – 27 ºC); 59 - 86 ºF (rekomandohet: 68 - 81 ºF)

Lagështira e përdorimit

20 - 80% RH (rekomandohet: 30 - 60% RH)

Kërkesat për energjinë

100 - 240 V; 50/60 Hz

Konsumi i energjisë

Joaktiv: më pak se 0,5 W
Gati: më pak se 100 W
Aktiv: më pak se 400 W

Presioni akustik i tingullit

Printimi: 66 dB(A), Gati: 34 dB(A)

Certifications

TüV GS, CETECOM, CE, UL, cUL, CB, FCC kategoria A, VCCI kategoria A

* ANSI

** cikli i pastrimit me afro 30 sek, çdo 100 printime (parazgjedhja caktuar në 40, mund të përshtatet)