Colorado 1650
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Printimi

Metoda e printimit

Boja piezoelektrike "UVgel"

Modal. e printimit

10–159 m2/orë

Rezolucioni i printimit

Deri në 1800 dpi

Mënyra e fotopolimerizimit

LED ultravjollcë me FLXfinish+
Tharje çasti, fotopolimerizim në temperaturë të ulët
Zgjidhni finicion të kadifenjtë mat ose lustër, pavarësisht finicionit që vetë materialit

Llojet e bojës

Bojë UVgel 460, CMYK (shishe 1-litërshe)

Ngjyra e bojës

CMYK

Paketimi i bojës

2 shishe 1-litërshe
Depozita e bojës mund të mbajë deri në 2,5 litra për ngjyrë boje
Rimbushje e bojës gjatë printimit

Kokat e printimit

Koka printimi "UVgel 415" (2 për ngjyrë)
"PAINT" (teknologjia e spërkatëses së integruar piezoakustike) monitoron vazhdimisht dhe kompenson defektet e spërkatëse që mund të ndodhin gjatë printimit

Mirëmbajtja

Mirëmbajtja automatike kryhet çdo ditë në çështje sekondash

Media

Gjerësia e rrotullës

Deri në 1625 mm

Pesha e rulit

Deri në 50 kg

Diametri i rulit

Deri në 220 mm

Trashësia e materialit

Deri në 0,8 mm

Marzhi i printimit

5,3 mm / 11,0 mm kur aktivizohet "Media Step Control"*

Numri i rulave hyrës

2 rule me vetëmbushje dhe vetëndërrim*

Mbushje me rul

Printim për brenda ose për jashtë
Printimi në dy anë

Printimi dyanësh

Suport të anës kryesore për materialet elastike

Teknologjia

Vendosja në çast dhe kontrolli i shtimit të pikës
Përkim ngjyrash me precizion të lartë dhe printime koherente me tharje çasti
Pa aromë, me tharje çasti, gati për finicion
Rezistencë e shkëlqyer ndaj gërvishtjeve

FLXfinish+

Fotopolimerizim me temperaturë të ulët, i përshtatshëm për materiale të holla dhe ndjeshme ndaj nxehtësisë
Ju ofron një zgjedhje midis finicionit me ose pa shkëlqim, dhe një finicioni të kombinuar me/pa shkëlqim, pa qenë nevoja të ndërroni bojërat apo materialet, apo të keni një kanal të veçantë për llak

Ndërfaqja

Rrjeti

Ethernet (100/1000 Mbit/s)

Të tjera

Përmasat (Gj x Th x L)

3020 x 1095 x 1300 mm

Pesha

750 kg

Mjedisi i përdorimit

Printeri i përdorimit

18–30°C (rekomandohet 20–27°C)
20–80% lagështi relative (pa kondensim) (rekomandohet 30–60%)

Energjia

Konsumi

0 W - fikur
250 W - pritje
1.6 kW - gati
2.3 kW - printim

Burimi

2 hyrje, secila 200–240V +/-10%, 50/60 Hz, 16/6 A.

Regulatory Certification

Declaration of Conformity

Printeri është deklaruar sipas direktivës së radiopajisjeve (RED)-2014/53/BE

Radio

Pajtohet me EN62479, EN301 489-1, EN301 489-3, EN300-330
Certifikuar sipas FCC Part 15 dhe RSS-210 (moduli)

Siguri

Pajtohet me IEC/EN/UL/CSA 62368-1 Markat përkatëse: CE, TÜV-GS, C-UL-US, RCM

EMC

Emetimi: Pajtohet me Klasin A në përputhje me CISPR 32, FCC part 15 dhe ICES-003
Imuniteti: Pajtohet me CISPR 24
Markat përkatëse: CE, FCC, IC, VCCI, RCM, CETECOM

Mjedisi

WEEE, direktiva RoHS 2011/65 BE, REACH, CE

Certifications

Environmental and safe use

AgBB i brendshëm
GREENGUARD GOLD
CE EN 15102 (veshje dekorative muri)
ASTM F793 Type II
M1
B-s1d0
Émissions dans l’air intérieur A+

Materiali

Garancia Avery Dennison ICS
Garancia 3M Performance

Programi kompjuterik

Protokollet RIP të mbështetura

ONYX Graphics, Caldera, EFI, PrintFactory, ColorGATE, ErgoSoft, Shiraz

API

Program Colorado API për prodhues palë të treta

* Rekomandohet për modalitete printimi deri në 40 m2/orë për cilësi të optimizuar në produktet fundore

** Në varësi të materialeve të përdorura

Specifikimet mund të ndryshohen pa njoftim