Colorado 1640
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Printimi

Metoda e printimit

Version me bojë piezoelektrike “Canon UVgel”

Modalitetet e printimit

159 m2/orë - shpejtësia maksimale
114 m2/orë - shpejtësia e lartë
57 m2/orë - prodhimi
40 m2/orë - cilësia e lartë
20 m2/orë - specialitetet
20 m2/orë - me ndriçim prapa

Rezolucioni i printimit

deri në 1800 dpi

Llojet e bojës

Bojë “Canon UVgel 355”

Ngjyra e bojës

CMYK

Paketimi i bojës

2 shishe boje 1 litër
Depozita e bojës mund të përmbajë deri në 2,5 litra për ngjyrë boje
Rimbushja gjatë printimit

Kokat e printimit

Koka e printimit “UVgel 415”
Koka e printimit piezoelektrike me hedhje sipas kërkesës me frekuencë të lartë (2/ngjyrë)
PAINT (Teknologjia e kokës së integruar piezoakustike) monitoron vazhdimisht dhe kompenson defektet e kokës që mund të ndodhin gjatë printimit

Mirëmbajtja automatike

Shmangni mirëmbajtjen manuale ditore për të kursyer kohën e përdoruesve

Curing

UV LED

Media

Gjerësia e rrotullës

Deri në 1625 mm

Marzhi i printimit

5,3 mm*

Pesha e rulit

Deri në 50 kg

Diametri i rulit

Deri në 220mm

Trashësia e materialit

Deri në 0,8 mm

Numri i rulave hyrës

2 (furnizimi dhe ndërrimi automatik i rulave në varësi të medias së përdorur)

Teknologjia UVgel

Vendosja në çast dhe kontrolli i shtimit të pikës
Restaurimi me temperaturë të ulët - i përshtatshëm për media të holla dhe ndjeshme ndaj nxehtësisë
Rezistencë e jashtëzakonshme ndaj gërvishtjeve
Zbatimi i laminimit me lehtësi, me shtresë boje të butë
Përputhje dhe konsistencë e precizionit të lartë për ngjyrat
Printime të thata të çastit dhe pa aromë

Certifikimet mjedisore dhe të përdorimit të sigurt

AgBB për ambiente të brendshme (e përgjithshme)
GREENGUARD GOLD (letra muri të përgjithshme)
EN15102 (veshje muri dekorative)

Ndërfaqja

Ethernet (100/1000 Mbit/s)

Përmasat

Gje x The x La për printerin

3022 x 1093 x 1310 mm

Pesha

Printer

740 kg

Mjedisi i përdorimit

Printeri i përdorimit

18 - 30°C (rekomandohet 20 – 27°C)
20-80% lagështia relative (pa kondensim) (rekomandohet 30-60%)

Energjia

Konsumi

Printimi deri në 4 kW

Burimi

2 hyrje, secila 200-240V +/- 10%, 50/60 Hz, 16/6 A.

Certifikimet rregullatore

Declaration of Conformity

Printeri është deklaruar sipas direktivës së radiopajisjeve (RED)-2014/53/BE

Radio

Pajtohet me EN62479, EN301 489-1, EN301 489-3, EN300-330
Certifikuar sipas FCC Part 15 dhe RSS-210 (moduli)

Siguri

Pajtohet me IEC/EN/UL/CSA 62368-1 Markat përkatëse: CE, TÜV-GS, C-UL-US, RCM

EMC

Emetimi: Pajtohet me Klasin A në përputhje me CISPR 32, FCC part 15 dhe ICES-003
Imuniteti: Pajtohet me CISPR 24
Markat përkatëse: CE, FCC, IC, VCCI, RCM, CETECOM

Mjedisi

WEEE, direktiva RoHS 2011/65 BE, REACH, CE

Programi kompjuterik

Protokollet RIP të mbështetura

ONYX® Graphics, Caldera

* marzhi 11 mm kur është aktivizuar “Kontrolli i hapit të medias” (në dispozicion për modalitetet e printimit me 40 m²/orë për cilësi të optimizuar dalëse)

** përveçse kur media e 2-të kërkon një mbledhje të shtrënguar, atëherë kërkohet ndërveprimi i operatorit

Specifikimet mund të ndryshohen pa njoftim