Printerë formati të gjerë

Colorado 1630

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Printimi

 • Metoda e printimit
  Boja piezoelektrike "UVgel"
 • Modalitetet e printimit1
  Modalitetet e printimit me lustër:
  111 m2/orë - shpejtësia maksimale
  78 m2/orë - shpejtësia e lartë
  55 m2/orë - shpejtësi
  39 m2/orë - prodhim
  29 m2/orë - cilësi e lartë
  19 m2/orë - specialitet

  Modalitetet e printimit pa lustër2
  36 m2/orë - shpejtësi e lartë
  27 m2/orë - shpejtësi
  22 m2/orë - prodhim
  18 m2/orë - cilësi
  18 m2/orë - ndriçim i pasmë
  13 m2/orë - specialitet
  10 m2/orë - dendësi ndriçimi të pasmë
 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 1.800 dpi
 • Llojet e bojës
  Bojë "Canon UVgel 460"
 • Ngjyra e bojës
  CMYK
 • Paketimi i bojës
  1 depozitë boje me shishe boje 0.7 litra mund të përballojë rimbushje për deri në 1.8 litra për ngjyrë boje gjatë printimit
 • Kokat e printimit
  Koka printimi UVgel 425 - Kokë printimi piezoelektrik e frekuencës së lartë me aktivizim sipas kërkesës

  "PAINT" (teknologjia e spërkatëses së integruar piezoakustike) monitoron vazhdimisht dhe kompenson defektet e spërkatëse që mund të ndodhin gjatë printimit
 • Mirëmbajtja automatike
  Eliminoni detyrat manuale ditore të mirëmbajtjes për të kursyer kohën e operatorëve
 • Fotopolimerizimi
  UV LED

Materiali

 • Gjerësia e rulit
  Deri në 1.625 mm
 • Margjina e printimit
  5.3 mm 3
 • Pesha e rulit
  Deri në 50 kg
 • Diametri i rulit
  Deri në 220 mm
 • Trashësia e materialit
  Deri në 0,8 mm
 • Futja e materialit
  Ana e printimit për jashtë
  Mbushje automatike dhe manuale
  Ana e printimit për brenda 4
  Printim dyanësh 5
 • Numri i ruleve hyrëse
  1 ose 2 6
  (mbushje dhe ndërrim automatik i ruleve në varësi të materialit të përdorur)
 • Sistemi i marrjes së materialit
  Mundësohet edhe rrotullim i lirë edhe i shtrënguar

Teknologjia

 • Teknologjia
  Teknologjia UVgel - vendosje çasti dhe kontroll në përforcimin e pikave
  Fotopolimerizim me temperaturë të ulët - i përshtatshëm për materiale të holla dhe ndjeshme ndaj nxehtësisë
  Rezistencë e jashtëzakonshme ndaj gërvishtjeve
  Mbishtrim i lehtë, me shtresë boje të lëmuar
  Përkim dhe koherencë ngjyrash e precizionit të lartë
  Printim pa kundërmim dhe me tharje çasti

FLXfinish+

 • FLXfinish+7
  Ju ofron një zgjedhje midis finicionit me ose pa shkëlqim, dhe një finicioni të kombinuar me/pa shkëlqim, pa qenë nevoja të ndërroni bojërat apo materialet, apo të keni një kanal të veçantë për llak.

Certifikimet

 • Përdorimi mjedisor dhe i sigurt
  Indoor AgBB GREENGUARD GOLD
  CE EN 15102 (mbulime dekorative muresh) ASTM F793 Type II
  M1
  B-s1d0
  Émissions dans l’air intérieur A+
 • Materiali
  Garanci Avery Dennison ICS Warranty 3M Performance

Ndërfaqja

 • Ndërfaqja
  Ethernet (100/1000 Mbit/s)

Përmasat

 • Printer (gj-th-l)
  3.020 x 1.095 x 1.300 mm

Pesha

 • Printeri
  750 kg

Ambienti i punës

 • Printeri i përdorimit
  18 - 30°C (rekomandohet 20 – 27°C) 20 - 80% RH (pa kondensim)
  (rekomandohet 30 - 60%)

Energjia

 • Konsumi
  0 W - fikur
  250 W - pritje
  1.6 kW - gati
  2.3 kW - printim

  2 hyrje, secila 200–240V +/-10%, 50/60 Hz, 16/6 A.
 • Burimi
  Printeri është deklaruar sipas direktivës së radiopajisjeve (RED) - 2014/53/BE

Certifikimi rregullator

 • Deklarata e konformitetit
  Pajtohet me EN62479, EN301 489-1, EN301 489-3, EN300-330
  Certifikuar sipas FCC Part 15 dhe RSS-210 (moduli)
 • Radio
  Pajtohet me IEC/EN/UL/CSA 62368-1 Markat përkatëse: CE, TÜV-GS, C-UL-US, RCM
 • Siguria
  Emetimi: Pajtohet me Klasin A në përputhje me CISPR 32, FCC part 15 dhe ICES-003
  Imuniteti: Pajtohet me CISPR 24
  Markat përkatëse: CE, FCC, IC, VCCI, RCM, CETECOM

EMC

 • Mjedisore
  WEEE, direktiva RoHS 2011/65/BE, REACH, CE

Softuer

 • Protokollet e mbështetura RIP
  ONYX Graphics, Caldera, EFI, PrintFactory, ColorGATE, ErgoSoft, Shiraz, AGFA
 • API
  Colorado API për prodhues palë të treta
 1. 1 ose Gloss/Matte?
 2. moduli opsional
 3. marzhi 11.0 mm kur Media Step Control është aktive. Specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim
 4. moduli opsional
 5. moduli opsional
 6. moduli opsional
 7. moduli opsional