PROGRAMI KOMPJUTERIK

Softuerë për zyrën

Të gjitha veglat që ju duhen për zgjidhje të fuqishme softuerike për zyrën nga njëri skaj në tjetrin

Softueri përkatës

Customer communications management software on desktop

Softuer administrimi për komunikimet e klientit

Nxisni komunikimin e njësuar me klientët në të gjitha kanalet

Document scanning and capture software on desktop

Softuer për skanim-regjistrimin e dokumenteve

Përdorni automatizim dhe inteligjencë për reduktimin e detyrave kohëngrënëse

Document management software on desktop

Menaxhim Dokumentesh

Mbështesni strategjitë tuaja për dokumentet nëpërmjet një arkivi dixhital dhe një zgjidhjeje për fluksin e punës së dokumenteve

Zgjidhje përkatëse

Three people working together at a table

Prodhim i efektshëm dokumentesh

Gëzoni flukse më të thjeshta puna dhe gjeni detyrat nga cilado pajisje e lidhur në rrjet

Busy office image

Shërbimet e printimit të menaxhuar për ndërmarrjet e vogla e të mesme

Punoni më me efikasitet, ulni kostot, ulni mbetjet, dhe kurseni kohë

Man working with a tablet

Mundësim i zyrës së lëvizshme

Mundësojini stafit të printojë, skanojë dhe procesojë dokumente kudo që të ndodhet

Woman working on a tablet

Zgjidhje të gatshme për dokumente

Investoni në produkte të gatshme me funksione të avancuara administrimi të dokumenteve

Softuer i gjithanshëm, i shkallëzueshëm për
administrim të njësuar të printimit

KONTAKTONI ME EKSPERTËT TANË