Colortrac SmartLF SC42 Xpress Specifikimet

TEKNOLOGJIA

Modeli (3 variante)

SC42m Xpress (mono/gradacion grije)
SC42c Xpress (ngjyra)
SC42e Xpress (ngjyra ekspres)

Rezolucioni optik

1200 dpi

Rezolucion i zgjeruar

9600 dpi

Gjerësia maks. e skanimit

42 in (106,7 cm)

Gjerësia/trashësia maks. e materialit

44 in (111,7 cm) / 0,08 in (2,0 mm)

Saktësia e skanimit

+/-0,1% +/-1 piksel

Teknologjia imazherike

Teknologjia e re e imazherisë elektronike me një sensor është një shpikje e "Colortrac" që ndërthur teknologjinë CIS në një seri njëlinjëshe me një linjë të drejtë në gjerësi të plotë sensorësh imazhi prej 43 200 pikselësh. Sistem ndriçimi dydrejtimësh LED me jetëgjatësi për ndriçim optimal të objekteve dhe aktivizim skanimi në çast Ndryshe nga gypat fluoreshentë, llambat LED nuk kanë nevojë për nxehje dhe ndizen vetëm gjatë skanimit. Ato kanë jetëgjatësi pune prej 50 000 orësh ose për mbi 5 vjet skanim të vazhdueshëm.

Regjistrimi i të dhënave (ngjyra/gradacion grije)

Gradacion grije - 16-bitësh (SC42m Xpress/SC42c Xpress/SC42e Xpress)
Me ngjyra - 48-bitësh (SC42c/SC42e)

Hapësira e Ngjyrës

SC42m - -
SC42c/SC42e - RGB e papërpunuar nga skaneri. sRGB me anë të "SmartWorks Touch". "Adobe RGB" dhe "Profiled RGB" nga softueri opsional "SmartWorks Pro".

Shpejtësia e skanimit - gradacion 8-bitësh dhe mono

13,00 (in/sek) në 200 dpi

Shpejtësia e skanimit - ngjyra 24-bitëshe

SC42m Xpress - -
SC42c Xpress - 6,00 (in/sek) në 200 dpi
SC42e Xpress - 12,00 (in/sek) në 200 dpi

Shtegu i letrës

Me ballore lart, hyrje nga përpara, dalje nga pas ose kthim përpara

Ndërfaqja

Shpejtësi transferimi të të dhënave me "SuperSpeed USB 3.0" deri në 85 MB/sek. Shpejtësi të optimizuara transferimi të të dhënave me USB2 deri në 35 MB/sek (duke përdorur kabllon e dhënë 2 m USB)

Platforma pritëse

Windows 10, Windows 8 dhe Windows 7- arkitektura 32-bitëshe dhe 64-bitëshe

PËRMASAT DHE PESHA

Pesha

58,4 lb (26,5 kg)

Përmasat Fizike - (W x D x H)

51,2×6,0×15 in (130×15,2×38,1 cm)

Softueri i përfshirë

SmartWorks TOUCH. Softuer praktik për ekrane me prekje me bazë ikonash. Mbështet PDF njëfaqëshe, PDF/A, JPEG, JPEG2000, PNG, TIFF, TIFF G4, TIFF LZW, PCX, BMP, AutoCAD DWF dhe PDF shumëfaqëshe e TIFF, me funksione modifikimi të imazhit dhe profile personalizimi të dokumenteve.

Softueri opsional

Softuer "SmartWorks Pro - SCAN" - softuer profesional skanimi, kryesues në treg.

Softuer "SmartWorks Pro - SCAN & COPY" - softuer profesional skanimi dhe fotokopjimi me ngjyra, kryesues në treg.

KËRKESAT E ENEGJISË DHE TË PUNIMIT

Furnizimi me energji

Furnizimi i jashtëm me energji 115-240 VAC me sensor automatik +/-10%, 50-60 Hz

Konsumi i energjisë

Konsumi i energjisë nga skaneri: <53 W (skanim)
Energjia në fjetje: 1,35 W
Energjia pasive: 0,3 W

Mjedisi i përdorimit

10-35°C, 35-80% lagështi relative pa kondensim

Certifikatat e Mjedisit

Në pajtim me CB, CE, CCC, FCC, UL, RoHS dhe kualifikuar për "ENERGY STAR"

OPSIONET

Aksesorë

Mbështetëse dyshemeje - përfshin kosh mbajtës letrash plus komplet montimi për kompjuter, monitor, tastierë dhe maus.
Mbështetëse "Repro" - lartësi e rregullueshme për t'iu përshtatur shumicës së printerëve të formatit të madh. Përfshin pllakën e tastierës, kompletin e montimit për kompjuter dhe ekran të sheshtë. Udhëzues kthimi të dokumenteve për mundësi mbushjeje ballore dhe kthimi ballor.