Skanerë të formatit të madh

Canon Colortrac SmartLF SGi 44

Specifikimet

Specifikimet

 • Cilësi mahnitëse

  Teknologjia CCD që përdoret në kamerat e cilësisë profesionale

 • Produktivitet i lartë

  Ofron cilësi dhe produktivitet të lartë për detyrat e përditshme, për të kapur imazhe të sakta teknike dhe grafikë me ngjyra deri në 44" gjerësi

 • Skanoni me lehtësi materiale të trasha

  Lejon skanimin e dokumenteve deri në 15mm të trasha

 • 2 GB memorie e të dhënave të skanimit

  Siguron ecuri të shtruar të dokumentit edhe nëse kompjuteri papritur pëson ndonjë ngadalësim

 • Fillojeni skanimin dhe fotokopjimin me shpejtësi

  Softueri i gatshëm për ekzekutim SmartLF ju mundëson ta instaloni pajisjen shpejt dhe me lehtësi

 • Gati për rrjet

  Me një lidhje gigabit Ethernet për transferime të shpejta dhe efikase të skedarëve.

 • Miqësorë ndaj mjedisit

  Skanerët Smart LF SGi kanë kualifikim ENERGY STAR*

Specifikimet në detaje

Specifikimet e produktit

 • Tipi
  Colortrac SmartLF SGi 441
 • Njësia e sensorit të skanimit
  6 x CCD
 • Rezolucioni optik
  Deri në 1200 dpi
 • Burimi i dritës
  sistem ndriçimi LED me dy drejtime
 • Ana e skanimit
  Ana (right)
 • Ndërfaqja
  USB2, SuperSpeed USB3 dhe GBit Ethernet
 • Përmasat (gjer.×thell.×lart.)
  143 x 45 x 21 cm
 • Pesha
  51 kg
 • Nevojat për energji
  Ushqim i jashtëm me korrent 100~250 VAC me vetëzbulim +/-10%, 50-60 Hz
 • Konsumi i energjisë
  72 W/2.5 W/0.16 W (skaneri fikur, korrenti i jashtëm i lidhur)
 • Mjedisi i përdorimit
  10–35°C, 35–80% lagështi relative (pa kondensim)
 • Standardet mjedisore
  CE, cUL/UL, CCC, EAC, BIS, FCC Class A, ICES, EMC, VCCI, KC, EuP, WEEE, RoHS, REACH dhe me certifikim ENERGY STAR®

Specifikimet e Skanimit

 • Bardhezi
  deri në 13 inçë / sek
 • Ngjyra
  SGi 44e: deri në 8 inçë / sek; SGi 44c: deri në 4 inçë / sek ;2
 • Përpikëria e skanimit
  ± 0.1% ± 1 piksel
 • Numri i pikselëve
  52800
 • Rezolucioni në dalje
  9600 dpi (SmartWorks Imaging), 1200 dpi (SmartWorks Touch)
 • Modaliteti në dalje
  TIF, JPG, PNG, PDF, PDF/A, DWF, CALS, BMP, JPEG-2000(JP2), JPEG2000 Extended (JPX), TIF-G3, TIF-G4 dhe të tjera

Specifikimet e dokumentit

 • Gjerësia
  Deri në 44 inçë (111.8 cm)3
 • Gjatësia
  JPEG 65535 rreshta. PDF, TIF çfarëdo gjatësie deri në 4 GB;
  Program skanimi SmartWorks Imaging (opsional) i pakufizuar për TIFF dhe PDF, JPEG kufizuar në 65535 rreshta.
 • Trashësia
  15mm (0.6 inçë)
 • Modaliteti i dokumenteve të gjata
  Po
 • Skanimi i kartëvizitave
  Jo
 • Skanimi i kartave plastike
  Po
 • Ndarja e letrës
  Jo
 • Kapaciteti i fletëmbajtësit
  Jo

Karakteristikat e Veçanta

 • Karakteristikat e Veçanta
  Program skanimi SmartWorks Imaging Professional, program telekomandimi LINK dhe SingleSensor

Paketa e programeve

 • Windows
  Program skanimi SmartWorks Touch
 1. Ka 2 modele: SGi 44c (me ngjyra) dhe SGi 44e (i përforcuar)
 2. RGB e pastër nga skaneri. sRGB me SmartWorks TOUCH; sRGB, Adobe RGB dhe Device RGB (RGB e profilizuar) nga SmartWorks Imaging
 3. Gjerësia maks. e materialit 46in (116,8cm)