Skanerë të formatit të madh

Canon Colortrac SmartLF SCi 36

Specifikimet

Specifikimet

 • Skanim fleksibël

  Regjistroni dokumente deri në 914mm (36") të gjera x 0.08" (2mm) të trasha

 • Regjistrim imazhi me precizion

  Skanim me ngjyra deri në 9600 dpi me SmartWorks Imaging

 • Zero kohë nxehjeje

  Teknologjia e patentuar imazherike SingleSensor ofron skanim të menjëhershëm

 • Maksimizoni produktivitetin

  13 inçë në sekondë (ips) bardhezi/12ips skanim me ngjyra në 200dpi

 • Funksionim dhe vendosje fleksibël

  Dy shtigje dokumentesh me hyrjen e përparme, daljen e pasme, rikthimin përpara ose një udhëzues opsional për kthimin e dokumentit

 • Minimizoni ndërprerjet e punës

  USB 3.0 për transferim të shpejtë të të dhënave

 • Operim i thjeshtë

  Softueri intuitiv dhe i plotë i skanimit dhe i fotokopjimit është ideal në mjedise të ngarkuara

 • Në pajtim me ENERGY STAR

  Fiket kur është pa punë për të kursyer energji

 • TCO e ulët

  Llambat kanë jetëgjatësi prej 50,000 orësh

Specifikimet në detaje

Specifikimet e produktit

 • Tipi
  Colortrac SmartLF SCi 361
 • Njësia e sensorit të skanimit
  SingleSensor
 • Rezolucioni optik
  1200 dpi
 • Burimi i dritës
  sistem ndriçimi LED me dy drejtime
 • Ana e skanimit
  Mes dhe anash (djathtas)
 • Ndërfaqja
  USB 3.0 & USB 2.0
 • Përmasat (gjer.×thell.×lart.)
  115 x 15.2 x 38.1 cm i shpaketuar
 • Pesha
  24 kg
 • Nevojat për energji
  100~240 VAC vetëzbulim +/-10%, 50-60Hz
 • Konsumi i energjisë
  53 W/1.35 W/0.16 W (skaneri fikur, korrenti i jashtëm i lidhur)
 • Mjedisi i përdorimit
  10–35°C, 35–80% lagështi relative (pa kondensim)
 • Standardet mjedisore
  CE, cUL/UL, CCC, EAC, BIS, FCC Class A, ICES, EMC, VCCI, KC, EuP, WEEE, RoHS, REACH dhe me certifikim ENERGY STAR®

Specifikimet e Skanimit

 • Bardhezi
  deri në 13 inçë / sek
 • Ngjyra
  SCi 36e: deri në 12 inçë / sek;
  SCi 36c: deri në 6 inçë / sek;
 • Përpikëria e skanimit
  ± 0.1% ± 1 piksel
 • Numri i pikselëve
  43200
 • Rezolucioni në dalje
  9600 dpi (SmartWorks Imaging), 1200 dpi (SmartWorks Touch)2
 • Modaliteti në dalje
  TIF, JPG, PNG, PDF, PDF/A, DWF, CALS, BMP, JPEG-2000(JP2), JPEG2000 Extended (JPX), TIF-G3, TIF-G4 dhe të tjera3

Specifikimet e dokumentit

 • Gjerësia
  36 inçë (914mm)4
 • Gjatësia
  JPEG 65535 rreshta. PDF, TIF çfarëdo gjatësie deri në 4 GB;
  Program skanimi SmartWorks Imaging (opsional) i pakufizuar për TIFF dhe PDF, JPEG kufizuar në 65535 rreshta.
 • Trashësia
  2mm (0.08 inçë)
 • Modaliteti i dokumenteve të gjata
  Po
 • Skanimi i kartëvizitave
  Jo
 • Skanimi i kartave plastike
  Po
 • Ndarja e letrës
  Jo
 • Kapaciteti i fletëmbajtësit
  Jo

Karakteristikat e Veçanta

 • Karakteristikat e Veçanta
  Program skanimi SmartWorks Imaging Professional, program telekomandimi LINK dhe SingleSensor

Paketa e programeve

 • Windows
  Program skanimi SmartWorks Touch
 1. Ofrohen 3 modele: SCi 36m (mono), SCi 36c (ngjyra) dhe SCi 36e (i përmirësuar)
 2. Skanerët SmartLF SCi dhe programi i skanimit SmartWorks Imaging me 9600dpi në çdo modalitet ngjyrash në një format skedari të pakompresuar TIFF kufizohet në një gjerësi skanimi prej 40mm (1.5”) dhe gjatësi skanimi jo më shumë se 160mm (6.3”). Skanimi i gjerësive më të mëdha në 9600dpi ose skanimi në formate të tjera skedari nuk është i mundur
 3. Përputhshmëria e skedarëve: AutoCAD (si raster), CAD, GIS dhe znatime të tjera redaktimi/ruajtjeje imazhesh raster.
 4. Gjerësia maks. e materialit 38in (965mm)