Canon CanoScan LiDE 25 Specifikimet

Tipi

Skaner Tavoline me Shtart të Shehstë

Elementi skanimit

CIS (Contact Image Sensor)

Burimi i dritës

LED (LIDE)

Rezolucioni optik

1200 x 2400¹ dpi

Rezolucioni i zgjedhshëm

25 to 19200¹ dpi

Interface

USB

Gradimi i skanimit (ngjyra)

48 bit hyrje, 24 bit dalje

Gradimi i skanimit (gri)

16 bit hyrje, 8 bit dalje

DENSITETI OPTIK

Madhësia maksimale e dokumentet

A4 / Letter [216 x 297 mm]

BUTONA SKANIMI EZ

Shpejtësia e pri-shikimit

Afërsisht 16 sekonda (dokument A4 me ngjyra, duke përjashtuar kohën e kalibrimit)

Shpejtësia e skanimit (ngjyra)

16 msek/vijë (600dpi), 32 msek/vijë (1200dpi)

Shpejtësia e skanimit (gri)

5.3 msek/vijë (600dpi), 10.6 msek/vijë (1200dpi)

Shpejtësia e skanimit (bardhë e zi)

5.3 msek/vijë (600dpi), 10.6 msek/vijë (1200dpi)

PROGRAMI I PËRFSHIRË

Furnizimi me energji

I ushqyer nga prota USB

Konsumi i energjisë

Fuqia e operimit 2.5W


Fuqia në dremitje 1.4W

Dimensionet

256 x 383 x 34mm

Pesha

Afërsisht 1.5 kg

Temperatura e operimit

5 ºC deri në 35 ºC

Gama e operimit (lagështira)

10% deri në 90% RH pa formin kondensimi

Kërkesat për sistemin e operimit

Për Windows 98, 2000 Pro, Me, XP (Home/Pro Media Center 2004): CPU: Pentium II 300MHz ose më i lartë. 128MB RAM. Portë¹ USB, CD ROM drive, Ngjyra të larta (16 bit), monitor 1024 x 768.


Për Mac OS X v10.2 - 10.3.x (vetëm për regjim të vetin): PCFuqie G3, 128MB RAM, portë¹USB, 32,000 ngjyra monitor 1024 x 768

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shpejtësitë e skanimit të matura në regjimin e USB 2.0 me shpejtësi të lartë. Vetëm kohë skanimi, koha e transferimit të të dhënave nuk është përfshirë

CanoScan dhe ScanGear janë marka të rregjistruara të Canon Inc.

Microsoft, Windows dhe logoja e Windows janë marka ose marka të regjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjiatruara të kompanive të tyre përkatëse.

Specifikimi CEL 1.01 181202

Shënimi në fund të faqes

¹ Rezolucioni optik është një masë e rezolucionit mostër me harduer maksimal, bazuar në standardin ISO 14473

¹ Rezolucioni i rritur është një funksion i drajverit ScanGear CS

¹ Standard equipped port supported for USB